καλησπερα σε ολους.. με απασχολει ιδιαιτερα ενα ..θεμα οσον αφορα την συμπεριφορα του σκυλου μου και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την ανησυχια μου αυτη.. βεβαια λογω του οτι ειμαι καινουργιος αν εχω κανει κατι λαθος επειδη ανοιγω εδω αυτο το θεμα συμφωνα με τους κανονισμους συγνωμη εκ των προτερων .λοιπον ο carmello ειναι ενα Α.M.P.T 15 εβδομαδων, στο συνολο της η συμπεριφορα του ειναι φυσιολογκη..ολα ομως αλλαζουν οταν ειναι να βγουμε βολτα..μερικες μερες ακολουθει σαν κυριος..και μαλιστα σε βολτες μακρας διαρκειας και αλλες αρνειται να προχωρησει μουλαρωνει και δεν τον κουνας με τιποτα.δοκιμασα τη μεθοδο ελκυσης με λιχουδια...(την τρωει και μετα τα ιδια) δοκιμασα την λεκτικη παροτρυνση..(τα ιδια) τωρα τελευταια δοκιμασα και κατι αλλο, καθε φορα που μουλαρωνει τον δενω σε ενα σταθερο κοντινο σημειο και εγω απομακρυνομαι ωστε να μην εχει οπτικη επαφη...οταν γυρναω μετα απο λιγο τις περισσοτερες φορες ακολουθαει αλλα οχι για πολυ...λοιπον...κανω εγω κατι λαθος χρειαζεται απλα υπομονη η να του βαλω ροδες στα ποδια...???