Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
χαχαχαχχα τι γλυκός που είναι ο αδερφός σου!!!!το καταχάρηκε!!!!!!!!!!!:D
μπράβο στον Τζεράκο!!!:)
ευχαριστουμε πολυυυυ :D

εβλεπα βιντεο για training και βρηκα και αυτο [video=youtube;FiggCKvg3io]http://www.youtube.com/watch?v=FiggCKvg3io&feature=player_detailpage[/video]

οποτε λεω και δεν το δοκιμαζω ποιος ξερεις μπορει να πιασει. και οντος επιασε xD

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ετσι το μαθα κι εγω στο ρωμαιο

ΤΖΕΡΥ!!
ΤΖΕΡΥ!!
ΤΖΕΡΥ!!
ΤΖΕΡΥ!!
ΤΖΕΡΥ!!

υγ καμια σχεση με το τζερυ σπρινγκερ :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πέθανα με την φάτσα του στην πρώτη φωτογραφία... Δεν θέλω δεν γουστάρω ρε παιδί μου!!!!!:D
Απίστευτος!!!!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλε πειτε του παιδιου οτι αν και τον λενε Jerry δεν ζυγιζει οσο και ενα ποντικακι! Δεν τον βλεπω καλα τον καναπε.
Αλλα μπραβο ισορροπια ο ατιμος!
Η μαμα σου τι λεει για τα ακροβατικα του? Γιατι η δικια μου μια υστερια θα την παθαινε να σου πω την αληθεια

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλε πειτε του παιδιου οτι αν και τον λενε Jerry δεν ζυγιζει οσο και ενα ποντικακι! Δεν τον βλεπω καλα τον καναπε.
Αλλα μπραβο ισορροπια ο ατιμος!
Η μαμα σου τι λεει για τα ακροβατικα του? Γιατι η δικια μου μια υστερια θα την παθαινε να σου πω την αληθεια
Αχαχα σωστά! Αν και δεν ζυγίζει πολλά αλλά μόνο 25 κιλάκια :D

'Εχει μεγάλη ισορροπία απορώ πως τα καταφέρνει. :p

Η Μαμα εε? :p εε?εε? κοίτα η αλήθεια είναι πως αφρίζει για λίγο αλλά όταν βλέπει τον Τζέρακο που την κοιτάζει με κάτι ματάκια χαλαρώνει αλλά μετά πιάνει εμένα στο κυνήγι :p χεχε :D έχω φάει και παντόφλα (όταν δεν μπορεί να με πιάσει)
'Αλλα το παραδέχεται και η ίδια πως της αρέσει. Αφίστε που τον τρελαίνει στα φιλιά:p τόσα ούτε εμείς δεν είχαμε.

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Καλά εμένα η μαμά μου θα είχε πάθει 3 απανωτά εγκεφαλικά έτσι και έβλεπε τον Ερμή πάνω στον καναπέ! :p Πόσο μάλλον επάνω στην πλάτη του καναπέ όπως κάθεται ο Τζέρυ. Θα την άκουγε όλη η γειτονιά, είμαι σίγουρη! :D:D

Εγώ από την άλλη πολύ τον ευχαριστιέμαι τον Τζεράκο! Ε μα έχει κι ένα βλέμμα που σε κάνει να θέλεις να τον αγκαλιάσεις και να χωθείς μέσα στη γούνα του! Τον αγαπώ! :D:D:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Noμίζω mareco ότι ο jerry είναι από τις καλύτερες υιοθεσίες που έχεις κάνει ! Εύχομαι να είναι πάντα τόσο τυχερός Νταβίνα!
Στον καναπέ είναι απαιχτος, απορώ πως ισορρόπησε και ανέβηκε ο άτιμος!