Ενας χρόνος από τότε που βρέθηκε στον δρόμο...λεπτό-λεπτό την θυμάμαι εκείνη την παραμονή Χριστουγέννων

:?
Οπως και το πρώτο του επαγγελματικό μπάνιο, λίγες ώρες πριν γίνει άρχοντας στο σπίτι σας...παραλίγο καταστροφή...με happy end

Να τον χαίρεσαι Νταβίνα μου. Και να περάσετε πολλά-πολλά ακόμη ευτυχισμένα Χριστούγεννα μαζί. Οσες απορίες και προβληματισμοί σε βασάνιζαν τον πρώτο καιρό, πως σου φαίνονται τώρα;
Με προλάβατε κ. Μαρία
Ακριβός ο Τζέρυ έκλεισε 1 ολόκληρο χρόνο απο την ημέρα που σώσατε αυτόν και την αδερφούλα του!!!

το σκεύτομαι και με πιάνουν τα ζουμιά. Αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα είχα τέτοιο φιλαράκι που έχω τώρα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Εύχομαι όλο αυτό το καλό που κάνετε να σας το ανταποδόσει η ζωή με το παραπάνω!!!
Αχ τόσες απορίες και προβληματισμοί που πλέων μου φαίνονται αστεία.. θα έγραφα ολόκληρο βιβλίο για αυτόν τον καιρό που περάσαμε με τον Τζέρυ εώς ότου να έρθουμε και οι δύο στα ίσια μας. Ακόμα και με τα κτηνιατρικά το έχω συνηθίσει (δεν με πιάνουν ζαλάδες

)
Μέρα με την μέρα άλλαζε όλο και περισσότερο όπως και εμείς, ούτε που θυμάμαι πως ήταν πρωτού αποκτήσουμε τον Τζεράκο.
Πραγματικά σαν τον Τζέρυ δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς!!! Τα τόσα χρόνια υπομονής που έκανα απο μικρή άξιζαν τον κόπο και χαίρομαι που ήρθε την κατάλληλη στιγμή!!! Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενη και τυχερή είμαι που έχω ένα τέτοιο αγγελούδι δίπλα μου!!!
Σας ευχαριστώ άπειρα που με βοηθήσατε σε όλες αυτές τις απορίες που είχα, στην κτηνίατρο(δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτήν την ημέρα που χιόνισε κιόλας

) και που ήσασταν δίπλα μου όταν σας χρειάστηκα! Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και τον κ. Γιάννη Απόκοτο για όλη την βοήθειά του!!! Μας έδωσε τα θεμέλια για να χτίσουμε μία γερή σχέση με τον Τζέρυ στην οποία θα βασιστούμε για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του και οι αναμνήσεις μας στα υπόλοιπα χρόνια της δικιάς μου!!!
Σας ευχαριστώ γι΄αυτό το δώρο!!!!
Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένα με υγεία και χαρά σε όλους!!!!!