Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
χμμμ σημερα ανακαληψαμε πως ειναι και απο τα καλητερα παιδακια ακομα και με σκυλακια(που νομιζα πως ειναι κακουλης) στο μαθημα στο puppies park (πισω στα θρανια και ο Τζερυ :p) αλλα εγω ειμαι μια μεγαληγη πιγη προβληματος εξετιας του αγχους μου :p που ελπιζω σιγα σιγα να το ξεπερασω. ειναι σαν να ειναι το τελειο σκυλι και εγω να μην τον αφινω να αναιβει πιο ψιλα :/ ενω μπορη και πολυυ παραπανω αφου μαθαινει τα παντα με τη μια. το κακο που εχω ειναι πως λιγο να κουνιθει και αγχονομαι αμεσος(και δεν το ειχα καταλαβει ουτε η ιδια :p) στο μιαλο μου ειχε σινδιαστει πως η καθε του κινηση σημαινει δαγκωμα που τελικα ειναι μια κουταμαρα που πρεπει να φιγει απο το μιαλο μου και να αποβαλω το αγχος και τη σινιθια να τον τραβαω καθε φωρα που βλεπω αλο σκυλι. λιπον αν υπαρχει κανεις για βοηθεια στην αποβολη του αγχους μου που να μενει και κοντα :p πχ βυρωνα παγκρατι καισαριανη η τελος παντον που να μπορη να ερθει στο σκπευτηριο καισαριανης ας μας το πει και να κανονισουμε καμια συναντιση :) θα χαρουμε πολυ :D

αυτο ειναι και το σκοπευτηριο καισαριανης--> http://www.attiko-prasino.gr/default.aspx?tabid=218&language

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ωραιος ο κοπρος!!!
ευχαριστουμε πολυυ :D :D

Έχει ματάρες!! Εκφραστικότατο είναι το μικράκι σου!!
ευχαριστωουμε :D
εκφραστικοτητα και δυνατη προσωπικοτητα ο ατιμος αλλα με σκλαβωνει με το βλεμα του τι να του κανω :p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Βρε μήπως ήπιε τις βότκες του ??:p:p
χαχαχαχα λετε?? μισο να τον ρωτησω και θα σας πω χεχεχε :D :D

τσου μου ειπε ενας αθλητης δεν πρεπει να πινει χεχεχε
απλος ειπε να πλινει κανενα ποτιρι γιατι βρομαγανα fairi xD

Last edited: