Δεν έχει αφίσει καναπέ που να μην αναίβει... την είδε και Αφεντικό χαχαχ σε λίγο θα αλλάξουμε ρόλους χαχαχαχΠως και μου ξέφυγε αυτο το θέμα!
Πολυ όμορφος σκυλάκος...Αριστοκρατικός!
Θα του δώσωωωω πολλάαααα πολλάααααααΣτα βίντεο ήταν για να του σκάσεις πολλά φιλιά! *agapoylas*
'Αντε δώστου κι ένα από μένα!
Τυχερός ο ένας με τον άλλον!!!Ομορφο, τυχερό αγόρι![]()
Να'σαι καλά l.Kyveli!!!!! Το άστρο μάλλον μας πήρε όλους μιας και εμείς είμαστε πολύ τυχεροί που ο Τζέρυ ήρθε στην οικογένειά μας και γέμησε το σπίτι χαμόγελα!!!!Ο Τζεράκος έχει άστρο και χαίρομαι πάντα να διαβάζω νέα του. Η οικογένεια του είναι υπέροχη, μπράβο Νταβίνα!
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα Ααααχ εγώ το νιώθω το κενό για μία παρέα στον Τζεράκο!!! Οι γονείς μου κάνουν τους δύσκολους....Νταβινάκι, όταν η φαμίλια σας νοιώσει ότι της λείπει κάτι ακόμη και θα ήθελε να γεμίσει άλλο ένα κενό, πες μου να κλέψω την αδελφή του, από κει που την έδωσα![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σωστήηηη!!! Χαχαχαχαχ Το αστείο είναι πως το κρατάει το γυαλάκιι...Στην τελευταία φωτό , ο τζερυ ο κλαρινογαμπρος!!
ειδες για να μην ειστε μαυροσκυλα? σας ζητουν να μπειτε και στη θαλασσα... ατιμη κενωνια!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σωστήηηη!!! Χαχαχαχαχ Το αστείο είναι πως το κρατάει το γυαλάκιι...Ήταν και μία σκυλίτσα στη θάλασσα που της είχαν βάλει γυαλάκι και καπελάκι και χόρευε για την λιχουδιά χαχαχαχ Τελικά η Βούλα βγήκε φιλόζωη παραλία!!