Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Στα βίντεο ήταν για να του σκάσεις πολλά φιλιά! *agapoylas*

'Αντε δώστου κι ένα από μένα!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Πως και μου ξέφυγε αυτο το θέμα!
Πολυ όμορφος σκυλάκος...Αριστοκρατικός!
Δεν έχει αφίσει καναπέ που να μην αναίβει... την είδε και Αφεντικό χαχαχ σε λίγο θα αλλάξουμε ρόλους χαχαχαχ
Στα βίντεο ήταν για να του σκάσεις πολλά φιλιά! *agapoylas*

'Αντε δώστου κι ένα από μένα!
Θα του δώσωωωω πολλάαααα πολλάαααααα :D τόσα φιλιά που πέρνει ο Τζέρυ κάθε μέρα ούτε εμείς δεν πήραμεεε όταν είμασταν μωράαααα!!! χαοχαοχαοχαοχοα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ο Τζεράκος έχει άστρο και χαίρομαι πάντα να διαβάζω νέα του. Η οικογένεια του είναι υπέροχη, μπράβο Νταβίνα!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ο Τζεράκος έχει άστρο και χαίρομαι πάντα να διαβάζω νέα του. Η οικογένεια του είναι υπέροχη, μπράβο Νταβίνα!
Να'σαι καλά l.Kyveli!!!!! Το άστρο μάλλον μας πήρε όλους μιας και εμείς είμαστε πολύ τυχεροί που ο Τζέρυ ήρθε στην οικογένειά μας και γέμησε το σπίτι χαμόγελα!!!! :D Τελικά να το κενό που υπήρχε πιο πριν και το γέμισε ο Τζεράκος στην φαμίλια!!!! ^_^

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Νταβινάκι, όταν η φαμίλια σας νοιώσει ότι της λείπει κάτι ακόμη και θα ήθελε να γεμίσει άλλο ένα κενό, πες μου να κλέψω την αδελφή του, από κει που την έδωσα :D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Νταβινάκι, όταν η φαμίλια σας νοιώσει ότι της λείπει κάτι ακόμη και θα ήθελε να γεμίσει άλλο ένα κενό, πες μου να κλέψω την αδελφή του, από κει που την έδωσα :D
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα Ααααχ εγώ το νιώθω το κενό για μία παρέα στον Τζεράκο!!! Οι γονείς μου κάνουν τους δύσκολους.... :mad: Είναι τυχεροί που οικονομικά είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί αλλιώςςςς δεν θα τους ρωτούσα καννν :D θα ξεκινούσαμε επιχείρηση επανασύνδεσης χαμένων αδελφών!!! χιχιχιχι

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Πρώτη μέραα του Τζεράκο στην θάλασσααα για φέτος!!!! :D Το αστείο ήταν πως ο κόσμος μας ζητούσε να τον βάλουμε στη θάλασσα αλλά εμείς δεν τον βάλαμε επειδή δεν στεγνώνει εύκολα μιας και πήγαμε απόγευμααα :p
Ποιοςςς θέλει μάμμμμμ

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Στην τελευταία φωτό , ο τζερυ ο κλαρινογαμπρος!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σωστήηηη!!! Χαχαχαχαχ Το αστείο είναι πως το κρατάει το γυαλάκιι... :p Ήταν και μία σκυλίτσα στη θάλασσα που της είχαν βάλει γυαλάκι και καπελάκι και χόρευε για την λιχουδιά χαχαχαχ Τελικά η Βούλα βγήκε φιλόζωη παραλία!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σωστήηηη!!! Χαχαχαχαχ Το αστείο είναι πως το κρατάει το γυαλάκιι... :p Ήταν και μία σκυλίτσα στη θάλασσα που της είχαν βάλει γυαλάκι και καπελάκι και χόρευε για την λιχουδιά χαχαχαχ Τελικά η Βούλα βγήκε φιλόζωη παραλία!!
ειδες για να μην ειστε μαυροσκυλα? σας ζητουν να μπειτε και στη θαλασσα... ατιμη κενωνια!

Ωραιος ο κλαρινογαμπρος!!! Την ετερη φωτο τη χαζευα και στο φβ!