Εγω εχω πετυχει στον κτνιατρο σκυλο ( Lab!) που ειχε καταπιε ενα αρκετα μεγαλο μπαλακι, ενα μηνα πριν.oπως σας ειχα γραψει παραπανω ειχα την ιδια εμπειρια 21 μερες πριν. επι 20 μερες δεν ειχε
κανενα προβλημα με ψηλαφιση ο γιατρος ειχε αποκλεισει το ενδεχομενο να ειχε φαει καλτσα,
ακομα και εγω ελεγα μηπως εκανα λαθος και δεν την εχει φαει.χθες αρχισε εμετους πηγαμε
επειγοντως για υπερηχο βρηκαν ξενο σωμα στο εντερο, κλεινουμε χειρουργιο σημερα 10 το πρωι.
γυρναμε σπιτι και την χεζει στο μπαλκονι. 20 μερες μετα και 10 ωρες πριν το χειρουργιο. επι
20 μερες δεν ειχε το παραμικρο συμπτωμα...
Που βρισκοταν επι 20 μερες η καλτσα παρκαρισμενη χωρις να δημιουργησει καμια επιπλοκη; Δεν βρισκοταν σε καποιο σημειο του εντέρου;oπως σας ειχα γραψει παραπανω ειχα την ιδια εμπειρια 21 μερες πριν. επι 20 μερες δεν ειχε
κανενα προβλημα με ψηλαφιση ο γιατρος ειχε αποκλεισει το ενδεχομενο να ειχε φαει καλτσα,
ακομα και εγω ελεγα μηπως εκανα λαθος και δεν την εχει φαει.χθες αρχισε εμετους πηγαμε
επειγοντως για υπερηχο βρηκαν ξενο σωμα στο εντερο, κλεινουμε χειρουργιο σημερα 10 το πρωι.
γυρναμε σπιτι και την χεζει στο μπαλκονι. 20 μερες μετα και 10 ωρες πριν το χειρουργιο. επι
20 μερες δεν ειχε το παραμικρο συμπτωμα...
ηταν πιθανοτατα στο στομαχι επι 20 μερες. τις τελευταιες μερες προωθηθηκε στο εντερο κ αρχισαν τα προβληματα. αυτη ειναι η πιθανη εξηγηση του γιατρουΠου βρισκοταν επι 20 μερες η καλτσα παρκαρισμενη χωρις να δημιουργησει καμια επιπλοκη; Δεν βρισκοταν σε καποιο σημειο του εντέρου;
Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2
Οι κάλτσες είχαν φράξει τον πυλωρό. Ο σκύλος ξύπνησε μετά από 2 ώρες και ήταν μια χαρά. Η τομή ήθελε προσοχή για κάποιες μέρες μέχρι να βγούνε τα ράμματα. Αντιβίωση κλπ. Περιτονίτιδα δεν έκανε και στο τσακ γλυτώσαμε το έντερο απο το να κοπεί. Επικίνδυνο θα ήταν αν δεν το είχες πάρει πρέφα και δεν προλάβαινες να κάνεις κάτι. Από τη στιγμή που ο σκύλος είναι υπο παρακολούθηση δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...trust me...Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!Να 'στε καλά!
Κατερίνα κόψατε έντερο ή έγινε προσπάθεια για "σπρώξιμο προς τα πίσω"?
Είχατε θέμα περιτονίτιδας μετά?
Η ανάρρωση πόσες μέρες διήρκεσε?
Καλημέρα, ετοιμαζόμαστε!Οι κάλτσες είχαν φράξει τον πυλωρό. Ο σκύλος ξύπνησε μετά από 2 ώρες και ήταν μια χαρά. Η τομή ήθελε προσοχή για κάποιες μέρες μέχρι να βγούνε τα ράμματα. Αντιβίωση κλπ. Περιτονίτιδα δεν έκανε και στο τσακ γλυτώσαμε το έντερο απο το να κοπεί. Επικίνδυνο θα ήταν αν δεν το είχες πάρει πρέφα και δεν προλάβαινες να κάνεις κάτι. Από τη στιγμή που ο σκύλος είναι υπο παρακολούθηση δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...trust me...