Την κάλτσα την φοράμε δεν την τρώμε!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Όλα καλά θα πάνε!!!
Περαστικά και αγύριστα να είναι!!!!
Τα χάδια μου στον Αδάμ!! Περιμένουμε νέα!

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
oπως σας ειχα γραψει παραπανω ειχα την ιδια εμπειρια 21 μερες πριν. επι 20 μερες δεν ειχε
κανενα προβλημα με ψηλαφιση ο γιατρος ειχε αποκλεισει το ενδεχομενο να ειχε φαει καλτσα,
ακομα και εγω ελεγα μηπως εκανα λαθος και δεν την εχει φαει.χθες αρχισε εμετους πηγαμε
επειγοντως για υπερηχο βρηκαν ξενο σωμα στο εντερο, κλεινουμε χειρουργιο σημερα 10 το πρωι.
γυρναμε σπιτι και την χεζει στο μπαλκονι. 20 μερες μετα και 10 ωρες πριν το χειρουργιο. επι
20 μερες δεν ειχε το παραμικρο συμπτωμα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
oπως σας ειχα γραψει παραπανω ειχα την ιδια εμπειρια 21 μερες πριν. επι 20 μερες δεν ειχε
κανενα προβλημα με ψηλαφιση ο γιατρος ειχε αποκλεισει το ενδεχομενο να ειχε φαει καλτσα,
ακομα και εγω ελεγα μηπως εκανα λαθος και δεν την εχει φαει.χθες αρχισε εμετους πηγαμε
επειγοντως για υπερηχο βρηκαν ξενο σωμα στο εντερο, κλεινουμε χειρουργιο σημερα 10 το πρωι.
γυρναμε σπιτι και την χεζει στο μπαλκονι. 20 μερες μετα και 10 ωρες πριν το χειρουργιο. επι
Εγω εχω πετυχει στον κτνιατρο σκυλο ( Lab!) που ειχε καταπιε ενα αρκετα μεγαλο μπαλακι, ενα μηνα πριν.
Οι ιδιοκτητες μου ελεγαν, οτι εαν δεν το ειχαν δει με τα ιδια τα ματια τους, οτι ειχε καταπιε μπαλα, δεν θα το πιστευαν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Του ειχαν δοσει εμετικο- χωρις αποτελεσμα, μετα εγινε προσπαθεια να αφαιρεθει ενδοσκοπικα- παλι χωρις αποτελεσμα ( γλυστρουσε η μπαλα και δεν μπρουσε να τιν πιασει ο ιατρος με τα εργαλεια). Και στην τελικη αφαιρεθηκε χειρουργικα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Που βρισκοταν επι 20 μερες η καλτσα παρκαρισμενη χωρις να δημιουργησει καμια επιπλοκη; Δεν βρισκοταν σε καποιο σημειο του εντέρου;

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
Που βρισκοταν επι 20 μερες η καλτσα παρκαρισμενη χωρις να δημιουργησει καμια επιπλοκη; Δεν βρισκοταν σε καποιο σημειο του εντέρου;

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2
ηταν πιθανοτατα στο στομαχι επι 20 μερες. τις τελευταιες μερες προωθηθηκε στο εντερο κ αρχισαν τα προβληματα. αυτη ειναι η πιθανη εξηγηση του γιατρου

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!Να 'στε καλά!

Κατερίνα κόψατε έντερο ή έγινε προσπάθεια για "σπρώξιμο προς τα πίσω"?

Είχατε θέμα περιτονίτιδας μετά?

Η ανάρρωση πόσες μέρες διήρκεσε?
Οι κάλτσες είχαν φράξει τον πυλωρό. Ο σκύλος ξύπνησε μετά από 2 ώρες και ήταν μια χαρά. Η τομή ήθελε προσοχή για κάποιες μέρες μέχρι να βγούνε τα ράμματα. Αντιβίωση κλπ. Περιτονίτιδα δεν έκανε και στο τσακ γλυτώσαμε το έντερο απο το να κοπεί. Επικίνδυνο θα ήταν αν δεν το είχες πάρει πρέφα και δεν προλάβαινες να κάνεις κάτι. Από τη στιγμή που ο σκύλος είναι υπο παρακολούθηση δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...trust me...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Οι κάλτσες είχαν φράξει τον πυλωρό. Ο σκύλος ξύπνησε μετά από 2 ώρες και ήταν μια χαρά. Η τομή ήθελε προσοχή για κάποιες μέρες μέχρι να βγούνε τα ράμματα. Αντιβίωση κλπ. Περιτονίτιδα δεν έκανε και στο τσακ γλυτώσαμε το έντερο απο το να κοπεί. Επικίνδυνο θα ήταν αν δεν το είχες πάρει πρέφα και δεν προλάβαινες να κάνεις κάτι. Από τη στιγμή που ο σκύλος είναι υπο παρακολούθηση δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...trust me...
Καλημέρα, ετοιμαζόμαστε!

Αυτό που μου είπε και μένα ο γιατρός είναι ότι θα επιχειρήσει να "σπρώξει" την κάλτσα για να βγει δια της φυσικής οδού!Στο χειρότερο σενάριο θα ανοιχτεί έντερο!

Μάλιστα!Ευχαριστώ πολύ!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Καλή επιτυχία και καλή ανάρωση μετά!
Όλα θα πάνε καλά! :)
Και sorry για τις καφρίλες που γράφαμε...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παντως κι εμενα ειχε φαει ολοκληρη καλτσα οταν ηταν κουταβι και την εβγαλε με εμετο σε 2 δοσεις τις επομενες μερες.

Περαστικα. :)