Τελικά όσο χειρότερες είναι οι συνθήκες στα πετ σοπ και όσο πιο ταλαιπωρημένα και θλιμμένα τα κουτάβια, τόσο μεγαλύτερος ο τζίρος :shock: :shock: :shock: :shock:
λέγοντας υπερβολικές τιμές τι εννοείς???????L110701 said:Χλόη έτσι ακριβώς είναι. Αλλά μήπως όμως συμβάλλουν και οι εκτροφείς ορισμένες φορές με τις υπερβολικές τιμές που παρέχουν τα δικά τους κουτάβια?
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Όσον αφορά στην τιμή, η ίδια ακριβώς μπορεί σε κάποιον να φαίνεται πανύψηλη, σε κάποιον χαμηλή (εδώ άκουσα ότι τα 400 ευρά είναι ΠΟΛΛΑ για καθαρόαιμο beagle!)Alexandra said:0
Αν θέλεις υγιές ζώο θα το πληρώσεις. Τελεία.
Εννοειται πως αν θες να παρεις καλο σκυλο χωρις να σου εμφανιζει καθε μερα κ καινουριο προβλημα τα 400 ευρω ειναι λιγα...nikos_x said:εννοειται πως 400ευρω εναι πολλα!!!οπως και τα 600 π ρωτησα σημερα καθαρα απο περιεργεια στο πετ σοπ. 400-600 ευρω ειναι ο μηνιαιος μισθος πολλων ανθρωπων!!!αυτοι στα πετ σοπ νομιζουν οτι απευθυνονται σε ανθρωπους π δεν εχουν αισθηση της αξιας του χρηματος
μήπως έκανες τον κόπο να διαβάσεις την σελίδα που εβαλα 2 θέματα πάνω από εσένα???????nikos_x said:εννοειται πως 400ευρω εναι πολλα!!!οπως και τα 600 π ρωτησα σημερα καθαρα απο περιεργεια στο πετ σοπ. 400-600 ευρω ειναι ο μηνιαιος μισθος πολλων ανθρωπων!!!αυτοι στα πετ σοπ νομιζουν οτι απευθυνονται σε ανθρωπους π δεν εχουν αισθηση της αξιας του χρηματος(δεν μιλαω προσβλητικα ουτε ειρωνικα για καποιον π θα αγορασει απο εκει,προς Θεου...).Ο καθενας ομως κρινει με δικα του δεδομενα και τσεπη... :wink:
Δεν είναι αυτή η κοστολόγηση σωστή ... από τη μία ο εκτροφέας φιλόζωος και από την άλλη τιμή κόστους ... υπάρχουν εκτροφείς που πάνε σε εκθέσεις στο εξωτερικό με κόστος περί τα 2000 ευρώ 3 φορές το χρόνο ... άλλοι παίρνουν ''το καλό σκυλί '' που βλέπεις εσύ και δίνει ''ωραία κουτάβια 10.000 ή και παραπάνω ευρώ ...Τη συζήτηση στην οποία με έχεις παραπέμψει την έχω ήδη διαβάσει. Κάνε μια απλή κοστολόγηση και θα δείς πως έχω δίκιο