Εχω ενα ημιαιμο σκυλακι 9 μηνων, γυρω στα 12-15 κιλα, το οποιο βρισκεται μονιμως στον κηπο και λιγες μερες τωρα, παρουσιαζει τα εξης συμπτωματα: αρχικα δεν ειχε ορεξη για φαγητο. Του δινω ξηρα τροφη. Νερο ομως πινει αρκετο. Και το βασικο που με εκανε να παρατηρησω οτι κατι τρεχει ήταν το οτι παντα μολις με εβλεπε γαυγιζε απιστευτα, ενω τωρα ειναι πολυ ησυχος. Μετα παρατηρησα πως εκει που ειναι η ενωση στα χειλια του πισω, ηταν καπως πρησμενα και με σαλια. Επειδη μου ειναι δυσκολο να τον παω στον κτηνιατρο ρωτησα και με συμβουλεψαν να παρω vibramicin και να του δωσω αρχικα για 3-4 μερες να δουμε πως θα παει. Ο σκυλος την πρωτη μερα που πηρε το χαπι αρχισε καπως να ζωντανευει. και αντι για ξηρα τροφη του εδωσα κονσερβα για να ειναι πιο ευκολη στην καταποση. Την 2η μερα με το χαπι ήταν ακομα καλυτερα και εφαγε περισσοτερο. Σημερα, 3η μερα, εφαγε μια κονσερβα του κιλου αλλα, οταν πηγα να του την δωσω παρατηρησα οτι ειχε ενα συνεχομενο φτερνισμα.
Τι μπορει να ειναι και τι μπορω να κανω? Δεν βρισκω πουθενα στο ιντερνετ να διαβασω κατι με τα ιδια συμπτωματα και δεν ξερω και αν ειναι και κατι κολλητικο για τον ανθρωπο!
Αυτη τη στιγμη αδυνατω και να τον μεταφερω στον γιατρο αλλα και το κοστος δεν μπορω να το καλυψω! τον Φεβρουαριο χρειαστηκαν 50ε για τα φαρμακα της θεραπειας για την ερλιχιωση που ειχε παθει -παρολο που ειχε φαρμακο για τα τσιμπουρια πανω του- και που τελικα μου ειπαν απο αλλου οτι μπορουσε να ειχε γινει θεραπεια με πολυ λιγοτερα χρηματα! Εχω μπερδευτει!
Τι μπορει να ειναι και τι μπορω να κανω? Δεν βρισκω πουθενα στο ιντερνετ να διαβασω κατι με τα ιδια συμπτωματα και δεν ξερω και αν ειναι και κατι κολλητικο για τον ανθρωπο!
Αυτη τη στιγμη αδυνατω και να τον μεταφερω στον γιατρο αλλα και το κοστος δεν μπορω να το καλυψω! τον Φεβρουαριο χρειαστηκαν 50ε για τα φαρμακα της θεραπειας για την ερλιχιωση που ειχε παθει -παρολο που ειχε φαρμακο για τα τσιμπουρια πανω του- και που τελικα μου ειπαν απο αλλου οτι μπορουσε να ειχε γινει θεραπεια με πολυ λιγοτερα χρηματα! Εχω μπερδευτει!