Τι αυτοκίνητο να πάρω για το σκύλο;




foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Kι εγώ συμπαθώ ιδιαίτερα το yeti, απλά έχε στο νου σου ότι τα λίτρα του χώρου αποσκευών που δηλώνει η αντιπροσωπία αφορούν σε αυτοκίνητα με κιτ επισκευής ελαστικών κι όχι με ρεζέρβα!
Όμως στα αυτοκίνητα που έρχονται Ελλάδα υπάρχει η ρεζέρβα οπότε κι ο χώρος αποσκευών διαμορφώνεται στα ελάχιστα 270 εως 375 λίτρα ανάλογα με την διάταξη των πίσω καθισμάτων!

Βέβαια, εφόσον το θες το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές στο νησί μπορείς να ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο αφήνοντας την ρεζέρβα στο γκαράζ!
 




Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Οκ . λοιπον μετα απο μελετη και τρεξιμο , αποφασιστηκε.
Scoda Yeti 1.4 με κινηση στους 2 τροχους μπροστα.
Αλλο ενα να ρωτησω αν επιτρεπετε , ειχα δει σε ενα post που δεν μπορω να βρω με τιποτα , εναν σαν σακο να το πω , τετραγωνισμενο που μπαινει στα πισω καθισματα και τα προστατευει απο τριχεσ σκισιματα κλπ.Θελω να το βρω και να παρω ενα να το εχω για το πορτκαμπαζ.Δενει με ιμαντες , ειναι σαν κυβος αλλα του λειπει το πανω καπακι , το υλικο ειναι μαλλον cordura η κατι παρομοιο.
Αν εχετε η καταλαβατε τι ψαχνω , ριξτε αλλη μια βοηθεια.
Την καλησπερα μου σε ολες και ολους.
Δες και εδω http://www.culpret.gr/culpret/home.php?cat=201
 




nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μπραβο , αυτο ψαχνω.Τελεια ευχαριστω πολυ.Βεβαια καλο θα ηταν να το βρω Ελλαδα να δω μεγεθος και να μην πληρωνω εξοδα αποστολης , αλλα τωρα εχω εναν μπουσουλα να ξερω τι ζηταω.
Foivo συμφωνω απολυτα με την ρεζερβα και τον χωρο.Αυτο που ειπες σκεφτηκα να κανω μολις το ειδα.
Boyar συμφωνω με τα αυτοκινητα που προτεινες , αλλα δεν συμφωνει η τσεπη μου και οι δρομοι εδω στην Αιγινα.
 


zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
43
Νεα Αρτακη
Μπραβο , αυτο ψαχνω.Τελεια ευχαριστω πολυ.Βεβαια καλο θα ηταν να το βρω Ελλαδα να δω μεγεθος και να μην πληρωνω εξοδα αποστολης , αλλα τωρα εχω εναν μπουσουλα να ξερω τι ζηταω.
Αν αναφερεσε στο καλυμα μην ψαξεις καν για ελλαδα, θα το πληρωσεις τουλαχιστον τα διπλα χρηματα. Εγω απο ebay πηρα αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190489135714&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Το εχουμε 4 μηνες και δεν εχει παθει τιποτα, ενα αλλο που ειχα παρει πιο φτηνο σε 3 εβδομαδες εγινε φυτιλια απο τα νυχια του Ζαροφ. Ρωτα τον πωλητη ποσο ειναι τα μεταφορικα για ελλαδα, αν θυμαμαι καλα κανενα 20ευρω κοστισε συνολικα.