Τι βαθμό θα βάζατε στο dogforum ?

Τι βαθμό θα βάζατε στο dogforum ?

• Καθόλου καλά . Πολλοί διακπλητισμοί μεταξύ των μελών , μη τεκμηριωμένες απόψεις

Votes: 1 5,6%
  • Μέτρια . Μή τεκμηριωμένες απόψεις , γενικόλογα

Votes: 2 11,1%
  • Καλά . Καλά άρθρα , ενδιαφέρουσες απόψεις

Votes: 2 11,1%
  • Πολύ καλά !!! Ενδιαφέροντα άρθρα - απόψεις , σωστή καθοδηγηση

Votes: 8 44,4%
  • Άριστα !!!Με καλύπτει πλήρως

Votes: 5 27,8%

• Total voters
    18

Status
Κλειδωμένο θέμα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλά τι επίθεση είναι αυτή !!!!!!
Πώς κάνετε έτσι . Κοιτάξτε λίγο το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα.
Αν ανήκει σε κάποια άλλη κατηγορία ας μεταφερθεί..
καμια απολυτως επιθεση...δεν σου ειπε κανενας εχεις δικιο ή αδικο....ισα ισα σε παροτρυνουν να ποσταρεις τη γνωμη σου στο σωστο σημειο...:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προσέξτε ένα παράδειγμα .
Καταρχάς ο admin θα άνοιγε κάτι σαν προσκλητήριο σε επαγγελματίες του χώρου που θα ήθελαν να μιλήσουν επώνυμα για κάποιο θέμα.
Οι επαγγελματίες θα δήλωναν συμμετοχή .
Θα υπήρχε ένα πρόγραμμα και θα έβγαινε αναγγελία απο το φόρουμ.
" Στις τάδε του μήνα και ωρα τάδε ο καταξιωμένος εκπαιδευτής κουκουρούκου θα απαντήσει για 30 λεπτά σε ερωτήσεις των μελών σχετικά με το θέμα της περιόδου προσαρμογής του κουταβιού στο καινούργιο περιβάλλον."
Θα ξεκίναγε αυτός θα έγραγε 2 παραγράφους πάνω στο θέμα και μετά θα πέφταν 10 ερωτήσεις . Ο ειδικός θα απάνταγε σε κάποιες απο αυτές . και ουτο κάθε εξής
.......
Και ποιος θα πληρωσει τον εκπαιδευτη?
Αλλο να μπαινει όποτε μπορει και όποτε θελει και να γραφει οπου θελει και οσο θελει και αλλο να του βαλεις και προγραμμα.
Μας εχουν καλομαθει οι επαγγελματιες του φορουμ με τις δωρεαν συμβουλες και την μασημενη τροφη και τα θελουμε ολα δικα μας.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και ποιος θα κρίνει ποιος είναι σωστός εκπαιδευτής, ποιος σωστός εκτροφέας, ποιος σωστός κτηνίατρος.
Διαφορές για αυτά τα θέματα υπάρχουν κατά καιρούς στο φόρουμ.

Επίσης το φόρουμ είναι μια ανταλαγή απόψεων ανάμεσα στα μέλη του.

Αν θέλω απαντήσεις από ειδικό, πάω σε ειδικό είναι απλό.

Εδώ ο καθένας παραθέτει γνώμες εμπειρίες απόψεις.

Δηλαδή εγώ θα ρωτήσω στο φόρουμ αν ο εμετός είναι κατι για το οποίο πρέπει να ανυσηχώ.
Θα πάρω γνώμες, αλλά άσχετα από αυτό θα πάω στον κτηνίατρο μου.
Εδώ εκφέρουμε γνώμες και απόψεις.
Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω!
Δεν λέω πως δεν είναι ωραία η πρόταση, αλλά πιστεύω ότι θα άλλαζε πολύ τον τρόπο επικοινωνίας στο φόρουμ.

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Και ποιος θα πληρωσει τον εκπαιδευτη?
Αλλο να μπαινει όποτε μπορει και όποτε θελει και να γραφει οπου θελει και οσο θελει και αλλο να του βαλεις και προγραμμα.
Μας εχουν καλομαθει οι επαγγελματιες του φορουμ με τις δωρεαν συμβουλες και την μασημενη τροφη και τα θελουμε ολα δικα μας.
Καλά , δεν θα πώ εγώ τι κίνητρο θα έχουν αλλά φαντάζομαι πως θα αποτελούσε και διαφήμιση προς αυτόν .

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
οι επαγγελματιες βρισκουν και πελατες.....μεσω του φορουμ
και καλα κανουν....και πανε στο χωρο τους για διευκρινισεις και περισσοτερη συζητηση επι της ουσιας...
(δεν ειμαι επαγγελματιας του χωρου...:p)

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Και ποιος θα κρίνει ποιος είναι σωστός εκπαιδευτής, ποιος σωστός εκτροφέας, ποιος σωστός κτηνίατρος.

Δηλαδή εγώ θα ρωτήσω στο φόρουμ αν ο εμετός είναι κατι για το οποίο πρέπει να ανυσηχώ.
Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω!
Δεν λέω πως δεν είναι ωραία η πρόταση, αλλά πιστεύω ότι θα άλλαζε πολύ τον τρόπο επικοινωνίας στο φόρουμ.
Βρε παιδια.. Μην είστε στενόμυαλοι και αρνητικοί...
Είναι απλά τα πράγματα... Καταρχάς χαλαρώστε !!!!!

Έστω πως είμαι επαγγελματίας . Συμμετέχω στο forum καιρό αλλά ανώνυμα .
Έχω επίσημα άποψη για ένα θέμα και μπορώ να δικαιολογήσω την άποψη αυτή όπως την δικαιολογώ στους πραγματικούς μου πελάτες .
Πιστεύω πως με σωστή οργάνωση και επόπτεία απο τους admins μπορώ να κερδίσω και εγώ αλλά και η κυνοφιλία λέγοντας κάποια πράγματα σε αυτούς που ενδιαφέρονται.

Αυτό που σας ΛΕΩ γίνεται ...Και έχει γίνει..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το ένα παράδειγμα για ειδικό λέει Τυρανόπουλος και το άλλο κουκουρούκου -πολύ γουστάρω!!!

μιά χαρά επικοδομητικοί διάλογοι γίνονται και τώρα-το επίπεδο ενός χώρου καθορίζεται απο τα μέλη του,κυρίως
και εδώ είμαστε όλοι πολύ καλά παιδιά -μα όλοι-και είμαστε και κυνικοί όπως κάθε κυνόφιλος και γενικά όλα καλά-μην αλλάξει τίποτα
:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS

Στο forum συμμετέχουν επαγγελματίες όπου πολλές φορες μεταξεί τους μπορεί και να διαφωνήσουν.
Τα μέλη μόνα τους θα δουν τι τους πάει από τα γραφόμενα και μέσα από δικη τους εμπειρία και απόψεις αλλά και προσωπική ενημέρωση από βιβλία και δικούς τους επαγγελματίες που εμπιστεύονται, θα υιοθετήσουν την δικη τους "πορεία" ως ιδιοκτήτες.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο στους κανονισμούς που σε ένα σημείο αναγράφεται.:

Το φόρουμ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γραφώμενα των μελών του!
Δεν ταυτίζεται ούτε με απόψεις ούτε με τακτικές..

Όλοι εκφέρουν σε κόσμιο επίπεδο τις απόψεις τους και η τεκμηρίωση αυτών φέρνει πολλές φορές και κάποιο συμπέρασμα.

Το βλέπω λίγο δύσκολο να "προωθήσει" το φόρουμ "ένα" πρόσωπο και με συνέπεια να ακούγεται "μία" άποψη.

Φυσικά σε αυτό για να μας απαντήσουν οι μόνοι υπεύθυνοι είναι οι admins.., αλλά μιλάς για μια άλλη "οπτική" που άσχετα αν αρέσει ή όχι έχει και κάποια έξοδα από όσο αντιλαμβάνομαι..

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Με χαρά να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση και θα δεχθούμε οποιαδήποτε κριτική, πριν όμως από όλα (και το επερχόμενο ban του μέλους alexander_the_great) θα θέλαμε ένα σχόλιο από το μέλος για τα παρακάτω:

alexander_the_great ip address 195.167.65.**

Την ίδια ip έχουν τα μέλη:

Ektor13
Kalazar
placebo
Rottweiler

και εσχάτως Kingdom_of_heaven (που έχει και το ίδιο e-mail account)

Δεν έχουμε και μεγάλες προσδοκίες για την απάντηση...

Ευχαριστούμε πολύ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.924
20.330
Μιλάμε για μεγαλειώδη βλακεία.
Τόσο, που είναι για λύπηση. Αλλά άμα δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στην ζωή σου, ασχολείσαι με τους άλλους.
Ισως θα έπρεπε αν ήταν τεχνικώς εφικτό, να υπάρχει κάποιου είδους δικλείδα ασφαλείας. Με το που προσπαθείς να κάνεις εγγραφή με την ίδια ip ή το ίδιο e-mail, να κοβόσουν απευθείας. Να γλυτώναμε και κάμποσες σελίδες ηλιθιότητας.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλά, αυτό δεν είναι δόλος. Μεγαλειώδης βλακεία είναι.
Τόσο, που είναι για λύπηση. Αλλά άμα δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στην ζωή σου, ασχολείσαι με τους άλλους.
Ισως θα έπρεπε αν ήταν τεχνικώς εφικτό, να υπάρχει κάποιου είδους δικλείδα ασφαλείας. Με το που προσπαθείς να κάνεις εγγραφή με την ίδια ip ή το ίδιο e-mail, να κοβόσουν απευθείας. Να γλυτώναμε και κάμποσες σελίδες ηλιθιότητας.
Δολιος Μαρια...Κακομοιρης δηλαδη....
Αστα....βαραω κι εγω μια αναφορα...αλλα αργησε ο admin....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι εσείς ρε πού ξέρετε ότι το άτομο δεν υποφέρει από διχασμό προσωπικότητας, ε?!:p:p:D:D:D Η καλύτερή μου φίλη που είναι ψυχίατρος είχε ασθενή με επτά προσωπικότητες!:shock::eek::eek: Τούτος εδώ μπορεί να έχει έξι....:rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48