Παράλληλη χρήση έκανα σήμερα ποτέ ξανα δεν είχα κάνειΜα έκανες και παράλληλη χρήση αγαπητέ μου![]()
Βρε παιδι μου.. τι κολλημα εχεις φαει? Αφου βλεπεις οτι δε σε παει το φορα... για ποιο λογο ειχες γινει ban την πρωτη φορά?Σου ξαναλέω πως οι κανόνες λένε πως απαγορεύεται η παράλληλη χρήση 2 χρηστών με την ιδια Ip .....
Καταλαβαίνεις τη σημαίνει αυτό ?
Σε κανένα άλλο... Παράλληλα..Κι άλλος καφές.... Μωρέ παιδάκι μου... τι έχεις φτιάξει και σε άλλα θέματα απαντούσες με παράθεση πάλι στον εαυτό σου...
Στο θέμα με τον "κτηνίατρο στην Νέα Σμύρνη" απλά ξέχασες να αλλάξεις το nick και πρότεινες γιατρό και συμφώνησες με τον εαυτό σου.Σε κανένα άλλο... Παράλληλα..
Και σας ξαναλέω , μην κάνετε όπως κάνει ο όχλος .. Δεν σας πρόσβαλλα ούτε σας πείραξα..
Αφου τωρα δεν ευχαριστησες τον εαυτο σου γιατι συμφωνησες μαζι σου;Σου ξαναλέω πως οι κανόνες λένε πως απαγορεύεται η παράλληλη χρήση 2 χρηστών με την ιδια Ip .....
Καταλαβαίνεις τη σημαίνει αυτό ?
προφανώς είχες παραβεί άλλον κανόνα τις άλλες φορές για να έγινες ban.Παράλληλη χρήση έκανα σήμερα ποτέ ξανα δεν είχα κάνει