Τι είν αυτο;

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Εγώ πάντως θα το πήγαινα αν επέμενε ή μεγάλωνε η επιφάνεια.

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Θέμα στο φόρουμ θα κάνω για ένα μικρό προβληματάκι. Για το μεγάλο πρόβλημα θα πάω κατευθείαν στον κτηνίατρο ή θα απευθυνθώ σε εκπαιδευτή αν είναι πρόβλημα συμπεριφοράς.
Ακριβώς my point!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
'Ηρθα και εγώ :D

Αν και εύλογη η ερώτηση πόσες τρίχες χωράνε σε μία καρφίτσα..:D από την άλλη έχει κάθε δικαίωμα ο κάθε ένας να ρωτήσει εφόσον έχει αγωνιά, ασχέτως αν εμείς μπορούμε να απαντήσουμε κάτι τέτοιο.
Δεν θεωρώ πως υπάρχουν "χαζές ερωτήσεις" στα θέματα υγείας.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Είμαι της άποψης ότι καθένας έχει διαφορετικά σταθμά του τι είναι ανησυχητικό και τι όχι κι ετούτο είναι απόλυτα κατανοητό. Όμως απ' την άλλη το να παίζουμε ''μάντεψε τί, σκέψου καλά'' (κατά παράφραση ενός παλιού επιτραπέζιου παιχνιδιού) χωρίς καν ο ενδιαφερόμενος να βάλει μια ευλογημένη φωτογραφία δεν έχει και κανένα νόημα σα θέμα, τουλάχιστον όχι σε 'μενα. Το να κάνουμε εικασίες με μόνο αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των ποστ για να τρελάνουμε περισσότερο κάποιον βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα δεν έχει κανένα νόημα. Είτε που σε τέτοια περίπτωση πρέπει να ανεβαίνει και μια φωτογραφία, είτε που πάμε πρώτα στο γιατρό ή τον παίρνουμε ένα τηλέφωνο (ακόμη κι από τηλεφώνου αυτός ξέρει τις σωστές ερωτήσεις να μάς κάνει κι ανάλογα να μας απαντήσει τι και πως) και αυτά που θα μάς πει τότε πλέον τα γράφουμε αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή αν έχουμε απορίες που δε μάς έλυσε, ή αναρωτιόμαστε για κάποιο σκεύασμα.
Γύρισα απ' τη δουλειά, είμαι κομμάτια, σκοτωθήκαμε και με το διευθυντή μου δεν έχω τι να πω σε ποιόν, κοιτάω το σκύλο μου και θαρρώ πως η ουρά του μοιάζει αναμαλλιασμένη, μιας και είμαι μόνος μου, δεν έχω να μιλήσω με κάποιον δεν το γράφω στο φόρουμ να έχουμε να λέμε. Ακραίο μεν αυτό που γράφω, αλλά σκεφτείτε λίγο. Πόσα απ' τα θέματα που ανοίγονται δεν έχουν λόγο ύπαρξης αφού αρμόδιος είναι ο κτηνίατρο ν' αποφανθεί για την αιτία.

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Και μαντικές ικανότητες να είχαμε, πάλι δεν θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε...:cool:

Πάντως βρε παιδιά, ειλικρινά απορώ πλέον με τα θέματα που ανεβάζετε :rolleyes::confused:
Πάντως καλό θα ήταν αν δεν έχεις να απαντήσεις κατι και θές μόνο να ειρωνευτείς να μην γράψεις τιποτα.Οτι θές κάνεις βέβαια ελεύθερος άνθρωπος είσαι.Εκτός αν το thread της Crazy norh έπιασε ΚΒs στον server του forum και για αυτό θα πρέπει να την αποθαρύνουμε να λέει τις απορίες της σοβαρές η λιγότερο..

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Φαντάζομαι σβήνονται για οικονομια χώρου στο server και οχι κατι σαν λογοκρισία. Οπότε δεν τρέχει τίποτα...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Απορω πως ζητατε διαγνωση μεσα απο ενα φορουμ. Δηλαδη και να πει καποιος οτι ειναι μυκητες ας πουμε τι θα βγει; Μενεις εκει; και αν οχι γιατι τοτε ρωτας; Τα θεματα υγειας δεν ειναι οπως τα θεματα συμπεριφορας, που μπορει να παρεις μια γνωμη και αφου την φιλτραρεις να την εφαρμοσεις, και αρμοδιος για αυτα ειναι μονο ο κτηνιατρος.

Φιλικα

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Θα πω για πολλοστη φορα οτι ούτε ανησυχησα ουτε διαγνωση ζητησα. Σε απλα Ελληνικα ζητησα πιθανες απαντησεις στην περιεργεια μου για το σημαδακι αυτο. Ουτε ανόρεκτο ήταν το σκυλι ουτε κακοκεφο. απλα διεκρινα ενα σημαδακι. Οσο για το παραδειγαμ τις καρφιτσας που ανεφερα δυστυχως αυτο μου ηρθε στο μυαλο την ωρα εκεινη. Δε μπορουσα να μετρησω ποσα mm ειναι η διαμετρος. Και για να απαντησω στο ποσες τριχες χωρανε στο κεφαλι μιας καρφιτσας, χωρανε αρκετες ωστε αν τις βγαλουμε να εχουμε ενα ευδιακριτο σημαδακι οταν βλεπουμε το σκυλο απο κοντινη αποσταση. Φανταστειτε μερικοι γι αυτο το γεγονος που πεσατε να χλευασετε ειτε καλοπροαιρετα και με χιουμορ ειτε οχι, να επαιρνα τηλεφωνο τον κτηνιατρο ή να την πηγαινα ακομα κι εκει. Αυτα απο μενα. Να στε καλα.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Φανταστειτε μερικοι γι αυτο το γεγονος που πεσατε να χλευασετε ειτε καλοπροαιρετα και με χιουμορ ειτε οχι, να επαιρνα τηλεφωνο τον κτηνιατρο ή να την πηγαινα ακομα κι εκει. Αυτα απο μενα. Να στε καλα.
Ποιά θεωρείς ότι θα ήταν η αντίδραση του γιατρού σου;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εχεις και γατες; Εμεις σε ενα μπρετον που ειχαμε και ηταν ολη την ωρα με γατες ειχε κολλησει απ' αυτες μυκητες και παρουσιαζε κατι αναλογο με αυτο που περιγραφεις.

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Αν υπηρξε χλευασμός απο εδω μεσα απο απλό κοσμο σκεψου πως θα το έπαιρνε ο γιατρος.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Φανταστειτε μερικοι γι αυτο το γεγονος που πεσατε να χλευασετε ειτε καλοπροαιρετα και με χιουμορ ειτε οχι, .
Κακοπροαιρετα , ποτε ...γιατι αλλωστε ? λες να εχουμε κατι μαζι σου ? :) Αν εκανες την ιδια περιγραφη στον κτηνιατρο σου και αυτος γελαγε με το θεμα της καρφιτσας , μαλλον δε θα χαλιοσουν ...μεχρι που θα τον πληρωνες κιολας στο τελος - τελος :D

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Σαν να λεμε οτι ολο το προβλημα ήταν το μεγεθος της καρφιτσας. Το να εχεις αλλα προβληματα και να ξεσπας εδω μεσα δε σημαινει οτι εχεις κατι μαζι μου. Προφανως και δε μπορεις να εχεις κατι μαζι μου.

Και για να δεις επίπεδο ''καλοσυνης'' ανθρωπων, Thread με ''αστεια απορια'' κοντευει τις 7 σελίδες και thread με πραγματικο προβλημα υγειας είναι στις 4.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αν υπηρξε χλευασμός απο εδω μεσα απο απλό κοσμο σκεψου πως θα το έπαιρνε ο γιατρος.
Γιατί όμως πιστεύεις ότι θα αντιδρούσε έτσι ο γιατρός;

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Σαν να λεμε οτι ολο το προβλημα ήταν το μεγεθος της καρφιτσας. Το να εχεις αλλα προβληματα και αν ξεσπας εδω μεσα δε σημαινει οτι εχεις κατι μαζι μου. Προφανως και δε μπορεις να εχεις κατι μαζι μου.
Αν τυχον ενδιαφερεσαι, τα προβληματα μου ειναι μικροτερα απο το κεφαλι μιας καρφιτσας ....:D

Ας παμε παρακατω λοιπον ...

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Ισως γι αυτον να ήταν αστειο που εχει ζήσει χιλια μυρια με τα ζωα. Σου εξηγησανε καποιοι οτι για τα απλα ειναι το φορουμ. Τα σοβαρα, οπως δυστυχως το χθεσινο δικο μου ειναι για το γιατρο. Τελος απο μενα.