Τι ειναι αυτο..; Δαγκωμα..;

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Πριν 2 μερες η σκυλα μου επαιζε με ενα αλλο σκυλακι 1,5 χρονου αυτο και ειδα πως το δικο μου το δαγκωνε συνεχεια στα αυτια και στο λαιμο και μερικες φορες για παιχνιδια.. Καποια στιγμη ακουσα το δικο μου να βγαζει φωνουλα σαν να ποναει και γυριζω να το κοιταξω και ειδα πως το δαγκωσε το δικο μου (οχι δυνατα) και συνεχισαν να παιζουν.. Μετα οταν φτασαμε στο σπιτι ειδα ενα σημαδι στο ποδι σαν κυκλος (δειτε την φωτο) και εχει μεινει αυτο το σημαδι οπως ειναι.. Τι ειναι αυτο..; Νομιζω πως ειναι απο δαγκωμα..; Τι να κανω τωρα για να υποχωρησει αυτο το σημαδι..;

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Μολις ηρθα σπιτι βλεπω οτι εχει βγαλει αιμα αυτο το σημειο.. και κτηνιατρος τετοια ωρα γιοκ..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μου φαινεται λιγο περιεργο για να ειναι δαγκωμα, αλλα γιατρος δεν ειμαι.. Πηγαινε τον καλυτερα σε εναν κτηνιατρο αυριο να εισαι σιγουρος, μηπως ειναι και καποιο δερματικο προβλημα.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
θα παω αυριο με την πρωτη ευκαιρια στον κτηνιατρο πρωι πρωι.. δεν ξερω.. αρχισε να γινεται γκρι το δερμα να φευγει το τριχωμα και σαν ενα κομματακι δερματος να εχει φυγει.. τι μας βρηκε βραδιατικα τωρα..

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Επρεπε να είχες πάει ηδη, αφού σε ανησυχησε απο χτες.
Εχεις δικιο γαμωτο.. τωρα τι να κανω περιμενω μεχρι το πρωι.. πρεπει να ειναι απο το δαγκωμα και να ειχε μαζεψει πυον και σιγα σιγα αρχιζει και υποχωρει μαζι με το αιμα.. αλλα ρε γαμωτο πως ειναι ετσι και φαινεται το δερμα..

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Δαγκωμα ειναι αυτο που βλεπετε στην φωτο.. Στο σημειο εχει μεινει το δερμα και ολο το τριχωμα εχει φυγει.. Μολυνθηκε μετα το δαγκωμα.. Καθαρισμος με ζεστο νερακι και Betadine και μετα αντιβακτηριδιακη σκονη..