Τι εχει παθει?

28 Μαϊου 2012
12
0
Ακομα δεν εχουμε βρει ακριβως τι μπορει να εχει.Ειναι το 5μιση μηνων καβαλιερ κινγκ τσαρλς μου,την προηγουμενη βδομαδα ημασταν στο χωριο,οταν εκανε εμετο 3 φορες,μια κιτρινη ουσια.Τα κακα του ηταν πιο μαλακα.Μεχρι να γυρισουμε Αθηνα,η κτηνιατρος μου εδωσε καποιες οδηγιες,να τρωει ρυζι κ κοτοπουλο,λιγοτερο νερο κλπ,μηπως εχει γαστρεντεριτιδα ή κολλιτιδα.Γυρισαμε μετα απο 2 μερες,καναμε εξεταση αιματος,εχει δειξει χαμηλα ποσοστα αιμοπεταλιων.Τωρα πηγαινομε στο γεγονος μηπως εχει τσιμπουρι,ή κατι αλλο.Σημερα θα κανουμε κ αλλες εξετασεις,την πιο ακριβη των 35 ευρω.Τα κακα του σημερα ηταν μαλακα παλι,οχι ακριβως διαροια,σα ζελε και ειχαν κατι κουκιδες ασπρες.Μπορει απο τσιμπουρι να προερχεται εμετος και μαλακα κοπρανα??Η ορεξη του και η διαθεση του ειναι το ιδιο οπως πριν!Πολυ δραστηριος δηλαδη και πολυ ορεξατος!!Μες στην ενεργεια.Εχουμε φοβηθει παντως μεχρι να βρουμε τι εχει!!

28 Μαϊου 2012
12
0
Υποτι8εται πως ναι!Και λεω υποτιθεται διοτι εχουμε κανει εμβολια,αμπουλες βαζουμε,κολλαρο φοραμε ηδη,μια αλοιφη απο του στοματος χρηση για σκουληκια εχουμε βαλει,αλλα δεν ξερεις αν ειναι ποτε αρκετο αυτο!Το θεμα ειναι πως σημερα μου λεει η κτηνιατρος να τον ξαναπαμε να του παρει αιμα δευτερη φορα κι ενω ακομα δεν μας λεει τι μπορει να εχει,ενω περνει τις τελευταιες μερες και σιροπι για γαστρεντεριτιδα(που μπορει εν τελει να μην ειναι αυτο!!)και κατι μου ανεφερε για κορτιζονη ενω ξαναλεω δεν ξερουμε τι μπορει να εχει!!!!

28 Μαϊου 2012
12
0
Μολις γυρισα απο κτηνιατρο.Του αναφεραμε το γεγονος με τις ασπρες κουκιδες στα κοπρανα του,οποτε πηγαμε στο συμπερασμα για σκουλικια.προφανως εκεινη η αλοιφη που του δωσαμε δεν τον καλυψε επ ακριβως.Της ειπα πως αυτες οι κουκιδες δεν κινουνταν σα σκουληκια.Μου εξηγησε πως καλλιστα ειναι αυγα απο σκουλικι.Οποτε ξεκινα θεραπεια με σιροπακι το Flegyl,και προφανως απο εκει προερχεται και η οποια στομαχικη διαταραχη του διοτι κολλιτιδα εχει μου εξηγησε.Επισης αλλαζουμε και τη τροφη για καποιες μερες,λογω των διαταραχων των στομαχικων και εντερικων τελος παντων,μου προτεινε την Intestinal Canine Royal canin.Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας παιδες,σε ολους!

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
θα μπορουσατε να πατε και σε εναν δευτερο κτηνιατρο για να δειτε τι θα σας πει και αυτος. τλκ τι εγν με το σκυλακι εγν καλα?