Τι κάνουμε και εκνευρίζουμε τα σκυλιά μας!!!

Τι κάνουμε και εκνευρίζουμε τα σκυλιά μας!!!

• όταν δεν μοιραζόμαστε το φαγητό μας μαζί τους..

Votes: 14 25,9%
  • Όταν τους κόβουμε τα νύχια...

Votes: 7 13,0%
  • όταν δεν τους αφήνουμε επάνω στους καναπέδες..

Votes: 10 18,5%
  • όταν τους κάνουμε μπάνιο...

Votes: 18 33,3%
  • όταν θέλουμε να μας υπακούνε συνέχεια..

Votes: 13 24,1%
  • όταν δεν τους αφήνουμε να κυνηγήσουν γάτες..

Votes: 12 22,2%
  • όταν τους ντύνουμε με ρούχα...

Votes: 8 14,8%
  • όταν δεν τους αφήνουμε να γαυγιζουν όση ώρα θέλουν

Votes: 12 22,2%
  • όταν τους πάμε μικρες βόλτες...

Votes: 10 18,5%
  • όταν δεν έχουν πρόσβαση 24/24 στο ψυγείο...

Votes: 6 11,1%

• Total voters
    54

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
ηταν μια πολυ κουραστικη βδομαδα ειχα ξεσυνηθισει απο κουταβοκαταστασεις + φιλοξενουμενος + ατελειωτες ωρες συζητησεων ακομα πιο δυσκολα. Συντομα ομως θα επανερθω δυναμικα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τα παιρνει οταν την κατεβαζω απο το κρεββατι μου! Της λεω ''ΚΑΤΩ'' και χαζογρυλιζει μολις την πλησιασω αρκετα:mad::D γιατι ξερει οτι αν το παιξει κουφη θα την κατεβασω κρατοντας την απτο κολαρο.

Οταν την παω μικρες βολτες επισης κατσουφιαζει και κανει κατσικιες ''γααααβ γρρρρ γκρρρρρ -ελα πιασε με να παιξουμε αφου δεν με πηγες βολτα βλακα''.:paja1:

Οταν λεω ''παμε για:D μπανιο'' και παει να το αποφυγει ,της λεω ''μπανιο λεμε:mad: ΤΩΡΑ'' κ κατσουφιαζει/ξινιζει.:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ε λοιπόν δεν ξέρω
να εκνευριστεί δεν μου έχει τύχει

μια μυξοπαρθενοστεναχώρια δείχνει στα μπάνιο/νύχια/εμβόλια/βρακί περιόδου/"μη" καναπέ,κρεβάτι κλπ
αλλά εκνευρισμό μπά

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πεφτει μια μιρλα οταν δεν τους αφηνω να αφιονιστουν με τα γατια. . . :D

Η Σοκο ειναι πιο καλοβολο πλασμα, ο Φωντας δυσανασχετει με αρκετα πραγματα, οπως οταν δεν του δινω απο το φαγητο μου, οταν τον κατεβαζω απο το κρεβατι και το χειροτερο του οταν κοιμαται και παω και του τσιμπαω τα μουσουδια με κοιταει με βλεμμα ολο μισος και μου γυρναει τον κ@λο του δειχνοντας μου οτι εκεινη την ωρα απλα δεν γουσταρει! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.420
Κι εμένα να μου 'κανες τέτοια την ώρα του ύπνου, έτσι και χειρότερα θα σε κοίταγα. Πες το και μίρλικο το σκυλάκι τώρα, με τέτοια που του κάνεις... :D

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
εμενα ο σκυλακος μου εκνευριζεται οταν αυτος βαριεται και εμενα με εχει πιασει η ορεξη για χαδια και παιχνιδι....!!Σηκώνεται και φευγει απο διπλα μου!!:D

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
Εννοείται ότι τσατίζεται όταν δεν την αφήνω να κυνηγήσει τα γατιά. Καμιά φορά την αφήνω στην πυλωτή για τρέξιμο. Εχει πλάκα όταν τσεκάρω ότι δεν υπάρχουν γάτες γύρω ή φροντίζω να την ελευθερώσω όταν οι γάτες θα την έχουν κάνει από τον κήπο, τότε τρέχει σα χαζή, ανεβαίνει στο παγκάκι και γαβγίζει μια στις γάτες που έφυγαν και μια σε μένα. Μετά με κοιτάει με κείνο το βλέμμα τύπου "ωραία και που τις άφησες να φύγουν τι κατάλαβες;". Πολύ γέλιο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμεις έχουμε έναν γάτο της γειτονιάς..ο οποιος έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θράσος..
Μόλις σιγουρευτει ότι και οι δύο ειναι κλεισμενοι σπίτι...έρχεται στη τζαμαρία του σαλονιού και τρίβεται πάνω στο τζάμι...
Καλά..το τι γίνεται...δεν μπορείτε να διανοηθειτε...σκοτωμός...
Αυτός...τελέιως αδιάφορος...τους κοιτάει και τους κοροιδευει μέσα στη μούρη τους...
Όταν αποφασίσει ότι τέρμα η βραδυνη διασκέδαση...τη κάνει σα κύριος...και μένουν τα άλλα δύο χάπατα...να ψάχνουν τη γάτα...:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ τους γαργαλάω τις τρίχες στις πατούσες όταν κοιμούνται!

Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα!
Ααααααα...και συ το κάνεις αυτο???:D:D:D
Τους το κάνω όταν κοιμούνται στο καναπέ...και εγω βαριέμαι...και αρχίζω να τους γαργαλάω σιγά σιγά τις πατούσες..
Γίνονται έξαλλοι...μέχρι που σηκώνονται και πανε στο δωματίο μου για να κοιμηθούν με την ησυχία τους..
Αφού μου έχουν ρίξει το βλέμα της θιγμενης αξιοπρέπειας...:D:D:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολλές φορές του τραβάω μια τρίχα απαλά στο μουστάκι και σηκώνει το χειλάκι απο την μία μεριά :paja1: με ξινισμένη μούρη..:maria:
Δεν υπάρχει πιο γελοία φάτσα από αυτή όταν του το κάνω..:D:D
ή του φυσάω στην μούρη του αέρα και εκνευρίζεται αφάνταστα..ή του γαργαλάω τα αυτιά..:D:D

και για να τον αφήσω μου δίνει φιλάκια με ήχο..τύπου έλα σταμάτα πιά:D..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia