Τι να δώσω επιτέλους στο σκύλο μου να φάει;


mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
12
Skilospito Ave.
Σημερα διαβασα το τοπικ,συγνωμη θα βγω off topic αλλα θελω να το αναφερω.. σεβασμος στον συνομιλητη μας παιδια.Οποιος θεωρει τον εαυτο του παντογνωστη να γραφτει στο godforum ,εδω ειναι ενα απλο και ταπεινο dogforum. Cheers!

Κατερινακι ο σκυλακος σου ειναι πανεμορφος!Να το χαιρεσαι το μαναρακι! :)
 


Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Καλά και το δικό σου το μωρούλι δεν πάει πίσω. Της δίνω καπνιστά χοιρινά αυτιά. Ξέρει κανείς αν κάνουν τπτ κακό κ πόσο συχνά μπορώ να της δίνω?
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
δεν εχουν κ ιδιαιτερη διατροφικη αξια.μην δινεις πολλα.σνακακι ειναι.

μουσουδα,την αξια κ την ταπεινοτητα ενος φορουμ ,την χαρακτηριζουν κ την διαμορφωνουν τα μελη του.εαν κατι δεν σου αρεσει η δεν σε εκφραζει προσπερασε το,η κυριως αν θεωρεις καποιο περιεχομενο προσβλητικο,καντο αναφορα.το σιγουρο παντως,ειναι οτι δεν θα φιμωθει καμια σου αποψη.ουτε δικη σου ,ουτε καποιου αλλου.παντογνωστης η ασχετος,χαζος η εξυπνος,ολοι εχουν δικαιωμα στον λογο.υπαρχουν κανονες κ αν καποιος ξεφυγει,γινονται τα αναλογα.
 
Last edited:




lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
φυσικα κ ειναι κακο για καποια ποσοτητα.δεν ειναι κ οτι πιο καλο.καπνιστο ειναι,μην το ξεχνας.εκτος αυτου,ισως εχεις κ προβληματα τυπου ,δεν τρωει το φαγητο της πχ....οποτε,κοψε λιγο κ φροντισε να υπαρχει καλος λογος οταν της το δινεις.
 


Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
της το δινω για να κανει ησυχα το μπανακι της (αφου κανουμε μπανακι το δινω, ξερει οτι θα παρει μετα δηλ) κ 2 φορς τη βδομαδα σχεδον παντα μετα την πρωινη βολτα. Ειναι πολυ?
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf