Παιδια μολις γυρισα απο την βολτα με το Σολο και δυστυχως δεχτηκαμε την πρωτη μας δαγκωνια απο μια αδεσποτη θηλυκια( την σκυλα!!!
). Αυτος ο μπουνταλας ως συνηθως, πηγε με τα μπουνια πανω της για να παιξει και αυτη μαλλον τρομαξε απο το μεγεθος του και τον δαγκωσε στο κεφαλι. Του αφησε μια δοντια πανω απο το αριστερο ματι η σιχαμενη. Του εβαλα ηδη betadin. Πρεπει να κανω τιποτα αλλο προς το παρον? Να επισημανω οτι η σκυλα αν και αδεσποτη ειναι πολυ καθαρη και σε πολυ καλη κατασταση( την βλεπω χρονια τωρα στο Μπουρναζι). Εχει γυαλιστερο, καθαρο τριχωμα, και δεν ειναι ουτε αδυνατη,ουτε χοντρη.Καποιος πρεπει να την φροντιζει.
Δεν περιμενα οτι θα αντιδρασει με αυτο τον τροπο αλλιως δεν θα τον αφηνα να παει κατα πανω της.Λαθος μου. Αν και με τον προηγουμενο σκυλο μου δεν ειχε κανει κατι τετοιο, ισως γιατι ηταν πιο μεγαλος σε ηλικια και πιο σοβαρος.
Δεν περιμενα οτι θα αντιδρασει με αυτο τον τροπο αλλιως δεν θα τον αφηνα να παει κατα πανω της.Λαθος μου. Αν και με τον προηγουμενο σκυλο μου δεν ειχε κανει κατι τετοιο, ισως γιατι ηταν πιο μεγαλος σε ηλικια και πιο σοβαρος.