Τι πρεπει να κανω,ο σκυλος μου καταπιε ενα μικρο καλτσακι πριν λιγη ωρα,help!!!!!!!!!

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Ενω επαιζε στην αυλη πηγε στα πλυμενα κ πηρε ενα καλτσακι κ με το που πηγαμε να το παρουμε το καταπιε!!Μεχρι να βρω την κτηνιατρο μπορει καποιος να μου δςσει καμμια συμβουλη?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν ψυχραιμία!!!

Τι ηλικία και τι μέγεθος έχει το σκυλάκι σου;

Είσαι απόλυτα σίγουρη ότι το έφαγε και δεν το έκριψε;

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Ολοκληρο το καταπιε η' το ειχε σκισει πρωτα?
Η δικια μου εχει φαει πολυ χειροτερα απο ενα καλτσακι και ποτε δεν επαθε τιποτα,τα ξερναει η τα βγαζει με τα κακα της.Παντως κανε ενα τηλεφωνο στον κτηνιατρο καλου κακου

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Ναι σιγουρα το εφαγε,μολις βρηκα την κτηνιατρο κ μου ειπε να παω να της προκαλεσει εμετο μηπως κ την βγαλει ετσι!Ευχαριστω για την αμεση απαντηση παντως,παω κ θα πω μετα τι εγινε οταν γυρισω!!

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Λοιπον,της εκανε μια ενεση κ σε 5 λεπτα εκανε εμετο κ την εβγαλε την καλτσα!Μαθημα για την συνεχεια να μας γινει,να προσεχουμε περισσοτερο απο δω κ περα!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν είναι μόνο τα αιχμηρά αντικείμενα για ανησυχία... Δεν είναι λίγα τα σκυλιά έχουν κάνει επεμβάσεις για κάλτσες, πετσέτες κλπ.
(Χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί το χειρότερο βέβαια). Κάποια στιγμή που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στον δικό μου σκύλο, η γιατρός μου είχε πει να του δώσω αλατόνερο άμεσα (κάμποσο πυκνό και μεγάλη ποσότητα-τουλάχιστον μισό ποτήρι) για να προκαλέσω εμετό.
Και μένα έχει φάει και χειρότερα (μια μέρα αντί για κακά έκανε μασουλημένη κουβέρτα σε κρόσια :shock: ), αλλά έχε το νου σου καλού κακού...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Δεν είναι μόνο τα αιχμηρά αντικείμενα για ανησυχία... Δεν είναι λίγα τα σκυλιά έχουν κάνει επεμβάσεις για κάλτσες, πετσέτες κλπ.
(Χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί το χειρότερο βέβαια). Κάποια στιγμή που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στον δικό μου σκύλο, η γιατρός μου είχε πει να του δώσω αλατόνερο άμεσα (κάμποσο πυκνό και μεγάλη ποσότητα-τουλάχιστον μισό ποτήρι) για να προκαλέσω εμετό.
Και μένα έχει φάει και χειρότερα (μια μέρα αντί για κακά έκανε μασουλημένη κουβέρτα σε κρόσια :shock: ), αλλά έχε το νου σου καλού κακού...
ειναι επικινδυνα και αυτα τα αντικειμενα γιατι μπορουν να προκαλεσουν αποφραξη εντερου.
Παντως τελος καλα ολα καλα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
To Continental Bulldog μιας φιλης μου εκανε πριν απο λιγο καιρο επεμβαση, οταν εφαγε μισο σκυλοπαιχνιδι (Kong) μαζι με το σχοινακι του.
Η φιλη μου περιμενε 2 μερες να δει αν θα ξαναβγει- αλλα τιποτα. (δουλεβει σε κτινιατρικη κλινικη στην γερμανια και βεβαια ρωτησε απο την αρχη την αφεντικινα της).
Μετα την πηγε για ακτινογραφια και φαινοταν οτι κατι ειχε στο στομαχι- αλλα τοσο μεγαλο οσο φοβοντουσαν να προκαλεσουν εμετο- μην τυχον και το Kong κολλησει στην τραχεια- και ετσι αποφασισαν να το αφαιρεσουν χειρουργικα!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
είναι πράγματι μεγαλο πρόβλημα αυτά τα μικροαντικείμενα και προσωπικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα τρώνε. Η φύση για μένα δεν το δικαιολογεί. Να δοκιμάσουν αν τρώγεται ναι, αλλά να καταπιούν κάτι πλαστικό, για ποιο λόγο;;

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Η δικια μου εχει φαει hands free, ενα cd,καμια 3-4 παιχνιδια της,μερικα πατακια,1-2 μαξιλαρια,μπορει να ξεχναω μερικα!!:D
Δεν εχει παθει τιποτα,οσα δε μπορουσε να βγαλει στα κακα της τα εκανε εμετο.οχι οτι ειναι η σωστο αλλα καποιες φορες αγχωνομαστε αδικα

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Μου έλεγε τις προάλλες μια φίλη μου, (χαλασμένο τηλέφωνο) ότι το σκυλάκι του γαμπρού της έτρωγε διάφορα μικροπράγματα ασταμάτητα και μεταξύ άλλων και κάλτσα. Με αποτέλεσμα, να "μπουκώσει" το έντερο του και να χρειαστεί εγχείριση! Νοσοκομείο σκύλων κλπ κλπ και ποοοολλά λεφτά! Τελικά το άτακτο αρσενικό τους ζει και βασιλεύει, αλλά ένα σοκ το έπαθαν!

Εμένα ο δικός μου περιορίζεται σε πλαστικά και ξύλινα... κυρίως μανταλάκια, παντόφλες, μπρελόκ, αλλά γενικά απ' όλα έχει ο μπαξές!
Είναι μέχρι να τον προλάβω... τώρα που μεγαλώνει το περιορίζει ευτυχώς...
Αρκεί να μην φράξει τίποτα!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
εμενα ο δικος μου καταπιε προφυλακτικο το οποιο το εφαγε σε μια βολτα στην εξοχη(μαλλον πηγεναν ζευγαρακια εκει)
και το εκανε εμετο 2 μερες μετα!!
μετα του εκανα μα8ημα για το που χρηση του και οτι δεν μπαινει εκει. . . . .!!!!!!!!!!!!!!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
:D:D:D:D:D

χα χα σωστός ο παίκτης!!!!

Αν τον μάθεις σωστά, είναι πολύ καλύτερο από τη στείρωση και προστατεύεται και από το aids που κάνει θράυση τα τελευταία 3 χρόνια στα σκυλοστέκια της χώρας μας... :eek: :eek: :rolleyes: :rolleyes:

ΥΓ. ελπίζω να μην ξεπαγιάσατε... :-\":-\":-\"

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.