Τι ράτσες έχουν αναμειχθεί σε αυτό το ημίαιμο;


aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Γεία σας. Αρχικά να σας ευχαριστήσω γιατί μου ανοίξατε τα μάτια. Εδώ και καιρό ήθελα να πάρω ένα σκύλο και έχω τρέλα με λαμπραντόρ/γκόλντεν. Όμως επειδή η τιμές για αγορά σκύλου απο εκτροφέα είναι απογορευτικές προς το παρών για μένα, (Σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι είναι ακριβά. Ότι πληρώνεις πέρνεις) άρχισα να κοιτάω στό ίντερνετ δίαφορες αγγελίες και έπεσα πάνω σε κάτι "εκτροφείς" που πούλανε "καθαρόαιμα" κουτάβια με 200 και 300 ευρώ. Ξέρετε για ποιούς λέω προφανώς. Έχουν και πολλές χιλιάδες like στο facebook. Ευτυχώς κατάλαβα οτι πρόκειται για puppymils. Για αυτό σκέφτομαι να υιοθετήσω κάποιο σκυλάκι καλύτερα.
Έπεσα πάνω σε μια αγγελία/χαρίζεται ενός ημίαιμου θηλυκού λαμπραντόρ. Μια οικογένεια βρήκε μάνα μαζί με τα κουταβάκια της στον δρόμο. Και για αυτό το μόνο που ξέρουν είναι ότι είναι κατα κάποιο τρόπο γκόλνεν. Σας παραθέτω την φωτογραφία του κουταβιού που μου έστειλαν. Προσωπικά για μένα δεν έχει σημασία τόσο τι ράτσες έχουν αναμειχθεί. Το βρίσκω πανέμορφο.

(Επίσης είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. Θα θέλα να σας δείξω και την μάνα του κουταβιού. Αλλα επειδή δέν έχω φωτογραφεία ο μόνος τρόπος να σας την δείξω είναι με link στην σελίδα της αγγελίας και δεν ξέρω κατα πόσο επιτρέπεται απο τους κανονισμούς.)
 

Attachments







aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Καλώς τότε. Η αγγελία είναι η παρακάτω:
http://www.getpet.gr/aggelia/23092

Η κυρία που τα έχει μου είπε πως το κουτάβακι είναι 10 κιλά περίπου τώρα (4 μηνών) και θα γίνει κάπου στα 25. Σαν την μάνα του.
 


aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Πανέμορφο μωρό :love:
Απορώ, γιατί αναρωτιέσαι από τι ράτσες μπορεί να προέρχεται :rolleyes:
Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο να πω την αλήθεια :Ρ
Απλά να έχω μια ιδέα. Δεν παίζει για μένα κάποιο ρόλο και δεν θα μου αλλάξει γνώμη. Το θεωρώ πολύ γλυκό και η μάνα απο την φωτογραφία φαίνεται μια κούκλα και πολύ ιδιαίτερη. Δεν θυμάμαι να έχω δει παρόμοιο σκύλο.
 
  • Like
Reactions: ioanna a








aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Όντως είναι πανέμορφα. Ίσως πρέπει να πάρω ένα τηλεφωνάκι γιατί περνάει ο καιρός και θα μου φύγει. Επειδή δεν ξέρω καθόλου απο αυτά. Τι παίζει με το συμβόλαιο υιοθεσίας; Εννοώ χρειάζεται να κάνω κάτι κλπ; (Απαράδεκτος το ξέρω :Ρ)
 
  • Like
Reactions: Orilis














aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
τελικα το προλαβες?
δεν ξερω για γκολντεν αλλα θυμιζει και λιγο λασσυ...
τελικα αυτα τ αημιαιμα ειναι θυσαυρος...
σε ολους αρεσουν! και κατι θυμιζουν!!!
δεν έχω επικοινωνήσει παραπάνω με την κυρία που το δίνει. Η αγγελία είχε ανεβεί πριν 4 βδομάδες. Ήταν ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Τώρα υπάρχει μόνο το δεύτερο. Μέχρι στιγμής μέσω mail μου έχει πει λίγα πράγματα για το κουτάβι. Για τα κιλά του, για το τρίχωμα και οτι πιστευουν πως η μάνα ζευγάρωσε με κάποιο τύπου λαμπραντόρ διότι όλα τα κουτάβια βγήκαν άσπρα και μπέζ, οτι είναι αρκετά φαγανό κλπ. Μου έχει δώσει το τηλέφωνο της και πιστεύω μέσα στην βδομάδα (αύριο μεθαύριο δλδ) να την πάρω και να κανονίσουμε μια συνάντηση. Ευτυχώς μένει κοντά :)
 






aggelosmor

Active Member
18 Οκτωβρίου 2016
36
88
30
Λοιπόν παιδιά. Πήρα τηλέφωνο και θα μου στείλουν το συμβόλαιο. Το σκυλάκι βρίσκεται αυτην την στιγμή στο Φιλοζωικό Σωματείο στο Αλιβέρι και θα κανονίσουμε να μου το στείλουν αθήνα όταν κάνουμε το συμβόλαιο! Λογικά απο την άλλη βδομάδα θα κάνω παρέα με αυτή την κουκλίτσα :D