Τι σκυλί να πάρω για διαμέρισμα?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλα ρε συ rick... Δεν παίζεις μαζί μας... Ανοιξε μια παιδική χαρά και για εμας τα αντικοινωνικά πλάσματα κι εσύ εκεί, να μας την κλείσουν! Και που θα τρώω εγώ μετά τη σοκοφρέτα μου?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Παλιά ρε ο Έλληνας ήταν πιο τσαμπουκάς και είχε το θάρρος της γνώμης του. Τώρα κατάντησε ανθρωπάκι που άγεται και φέρεται. Κρίμα..
Tσαμπουκά θες ματάκια μου και θάρρος γνώμης??? Εδω... εγω...
Παρε πόδι όσο προλαβαίνεις από εδώ μεσα, να πεις τις μαλακιες σου περι ψυχοσύνθεσης Νεοέλληνα αλλου, πριν σου κοψω τον κ@λο και στον δωσω να τον φας. Που θα μιλήσεις εσύ θα θάρρος γνώμης, όταν σε τσούζει να μη συμφωνουν οι αλλοι μαζι σου.
Έχε χάρη που υπάρχουν ανεγκέφαλα ατομα σαν εσένα να γελάμε εμεις οι αντικοινωνικοι!

Ουφ, ησυχασα!

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
Tσαμπουκά θες ματάκια μου και θάρρος γνώμης??? Εδω... εγω...
Παρε πόδι όσο προλαβαίνεις από εδώ μεσα, να πεις τις μαλακιες σου περι ψυχοσύνθεσης Νεοέλληνα αλλου, πριν σου κοψω τον κ@λο και στον δωσω να τον φας. Που θα μιλήσεις εσύ θα θάρρος γνώμης, όταν σε τσούζει να μη συμφωνουν οι αλλοι μαζι σου.
Έχε χάρη που υπάρχουν ανεγκέφαλα ατομα σαν εσένα να γελάμε εμεις οι αντικοινωνικοι

Ουφ, ησυχασα!

Α , να γειασει ο στομας σου ...... αφου το ατομο εχει αποφασισει οτι ειναι η μονη με εγκεφαλο , συναισθηματα , γνωσεις και επιπεδο , κι αφου εχει ηδη αποφασισει να παρει ενα αμοιρο στο σπιτι της , γιατι εξακολουθει και μας τα πριζει ? και κατ αρχην , γιατι μπηκε εδω μεσα , αναμεσα σε μας τα κατωτατα οντα , να ζητησει τη γνωμη μας ??? εεεεε???????????

σοκοφρετα , αφιερωμενο με αγαπη τπ τραγουδακι του Γονιδη μανα μου , το

...... λυπαμαι μα εχεις θεματαααα........

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Παιδιά, είπαμε να χαμογελάσουμε λιγάκι, όχι να γίνει ο κακός χαμός.
Δεν είναι και του επιπέδου μας άλλωστε...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Παιδιά, είπαμε να χαμογελάσουμε λιγάκι, όχι να γίνει ο κακός χαμός.
Δεν είναι και του επιπέδου μας άλλωστε...
εγω ως κατεξοχην αντικοινωνικη, τα ειπα χαμογελαστη!!! Δεν χαλάω τη διαθεση μου για την ελλειψη εγκεφαλικών κυττάρων και λειτουργιών αλλων.

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
εγω ως κατεξοχην αντικοινωνικη, τα ειπα χαμογελαστη!!! Δεν χαλάω τη διαθεση μου για την ελλειψη εγκεφαλικών κυττάρων και λειτουργιών αλλων.

:D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πωπω και εβλεπα συνεχεια αυτο το θεμα αλλα βαριομουνα να μπω.
Που να ξερα τι εχανα χαχα :p
Πηγε και πηρε η αλλη σκυλο απο πετ σοπ για να παει κοντρα στο "συστημα"??
Αν ειναι δυνατον, τι αλλο θα ακουσουμε???
Καλυτερα ολοι εμεις οι αντικοινωνικοι παρα να σκεφτομαστε σαν εσενα κοπελα μου.
Ωρε που παμε ωρε??!!!!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Θα παρακαλούσα το μέλος Σοκοφρέτα εαν έχει ξανά οποιαδήποτε ένσταση σε ποστ μου να μην μου την στέλνει με πμ μπορεί κάλλιστα να την εκφράσει δημόσια. Και να μην με αποκαλεί ''γατάκι'' γιατί κάνω άσχημους συνειρμούς!

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Κρίμα! Μετά την κατ'ιδίαν ανταλλαγή μηνυμάτων μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται... Εϊναι σε πολύ χειρότερο επίπεδο.
Προσωπικά την τοποθέτησα στην λίστα αποκλεισμένων, γιατί δεν θέλω ούτε δημόσια, ούτε ιδιωτικά να βλέπω μηνύματα της.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Gefil μπήκα κι εγώ σε αυτόν τον πειρασμό, αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα της κάνω το χατήρι. Όσα άτομα ηλεκτρίζουν σκοπίμως το χώρο, αργά ή γρήγορα το κάνει το μπανάκι του.

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Σημειωτέον ότι ο χρήστης gefil αν είχε περιμένει λίγο ακόμα να λάβει και το 2ο μην που έστειλα τώρα θα έκανε μετάνοιες παρακαλώντας να τον συγχωρήσω. Αλλά βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα βασισμένα στην καχυποψία και μόνο. Δεν πειράζει.. Απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχει ένα θεματάκι σε όλα τα φόρουμ με την καχυποψία καθώς και με τον έλεγχο. Λυπάμαι βέβαια που βιώνετε αυτές τις καταστάσεις (η καχυποψία μπορεί να τρελάνει τον άνθρωπο) και ίσως δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω αφού υπάρχουν τέτοιου μεγέθους προβλήματα. Είπα μήπως σε αυτό το φόρουμ οι άνθρωποι ήταν φυσιολογικοί. Τέτοιες υστερικές αντιδράσεις χωρίς λόγο ομολογώ ότι δεν τις περίμενα από άτομα που έρχονται σε επαφή με ζώα. Προφανώς έκανα λάθος.

Status
Κλειδωμένο θέμα