Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι εγώ ΘΕΛΩ το σκυλί μου να γαβγίζει, να βγαίνει βόλτες, να λερώνει, να παίζει, να κατουράει και όλα τα συναφή αλλά εδώ και πόσες σελίδες για μυστήριο και αξιοπερίεργο λόγο θεωρείτε ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με όλα αυτά! Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά!!!:dohh::shock::eyecrazy::flip:](*,)
Και μιας και είμαστε μαζεμένοι όλοι εδώ, σ' αυτό το ενδιαφέρον τόπικ,εγώ και το μικρό, μαλλιαρό, άσπρο σκυλάκι μου που μοιάζει με μαλτεζάκι αλλά ΔΕΝ ειναι, καθότι αγοράστηκε απο πετ σοπ, και το οποίο γαβγίζει, βγαίνει βόλτες, λερώνει και θέλει παιχνίδια (περίεργο, ε;σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!
Για ξαναδιαβασε τι εγραψεςΤο πιο περίεργο από όλα είναι ότι εγώ ΘΕΛΩ το σκυλί μου να γαβγίζει, να βγαίνει βόλτες, να λερώνει, να παίζει, να κατουράει και όλα τα συναφή αλλά εδώ και πόσες σελίδες για μυστήριο και αξιοπερίεργο λόγο θεωρείτε ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με όλα αυτά! Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά!!!
τρο τρο τρο τρο τροόλεεευυυυυυυΤο θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι σκύλο να πάρω. Θα ήθελα κουτάβι που να γίνεται μικρόσωμο, το ιδανικό θα ήταν 4-5 κιλά. Το θέμα είναι ότι γενικά μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα σκυλιά από άποψη χαρακτήρα, αλλά επειδή το θέλω για διαμέρισμα και δεν θέλω να είναι πολυέξοδο θα ήθελα μικρόσωμο.
Επίσης, θα ήθελα το σκυλάκι που θα πάρω να μπορεί να βγαίνει πχ μια φορά τη μέρα βόλτα, χωρίς να γκρινιάζει και να παραπονιέται που δεν βγαίνει παραπάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο.
Ράτσες όπως πχ Γιορκσάιρ Τερριέ μου φαίνονται πολύ "ψεύτικες". Δεν ξέρω αν είμαι προκατειλημένη, γενικά θα προτιμούσα ένα κοντότριχο μικρό σκυλάκι, που να έχει προσωπικότητα και να μπορεί να αλληλεπιδρά με μένα και τους άλλους. Δε θα ήθελα να είναι ούτε υπερβολικά ήσυχο ούτε υπερβολικά ενεργητικό.
.