Τι σκυλί να πάρω για διαμέρισμα?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
:dohh::shock::eyecrazy::flip:](*,)

Και μιας και είμαστε μαζεμένοι όλοι εδώ, σ' αυτό το ενδιαφέρον τόπικ,εγώ και το μικρό, μαλλιαρό, άσπρο σκυλάκι μου που μοιάζει με μαλτεζάκι αλλά ΔΕΝ ειναι, καθότι αγοράστηκε απο πετ σοπ, και το οποίο γαβγίζει, βγαίνει βόλτες, λερώνει και θέλει παιχνίδια (περίεργο, ε;;) σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Liana01 επίσης! Κι ο από ανεύθυνη γέννα μούργος μου εύχεται καλές γιορτές!

(Σημασία έχει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, όχι να τα απαρνιώμαστε)

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
:dohh::shock::eyecrazy::flip:](*,)

Και μιας και είμαστε μαζεμένοι όλοι εδώ, σ' αυτό το ενδιαφέρον τόπικ,εγώ και το μικρό, μαλλιαρό, άσπρο σκυλάκι μου που μοιάζει με μαλτεζάκι αλλά ΔΕΝ ειναι, καθότι αγοράστηκε απο πετ σοπ, και το οποίο γαβγίζει, βγαίνει βόλτες, λερώνει και θέλει παιχνίδια (περίεργο, ε;;) σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!
Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι εγώ ΘΕΛΩ το σκυλί μου να γαβγίζει, να βγαίνει βόλτες, να λερώνει, να παίζει, να κατουράει και όλα τα συναφή αλλά εδώ και πόσες σελίδες για μυστήριο και αξιοπερίεργο λόγο θεωρείτε ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με όλα αυτά! Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά!!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι εγώ ΘΕΛΩ το σκυλί μου να γαβγίζει, να βγαίνει βόλτες, να λερώνει, να παίζει, να κατουράει και όλα τα συναφή αλλά εδώ και πόσες σελίδες για μυστήριο και αξιοπερίεργο λόγο θεωρείτε ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με όλα αυτά! Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά!!!
Για ξαναδιαβασε τι εγραψες
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι σκύλο να πάρω. Θα ήθελα κουτάβι που να γίνεται μικρόσωμο, το ιδανικό θα ήταν 4-5 κιλά. Το θέμα είναι ότι γενικά μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα σκυλιά από άποψη χαρακτήρα, αλλά επειδή το θέλω για διαμέρισμα και δεν θέλω να είναι πολυέξοδο θα ήθελα μικρόσωμο.

Επίσης, θα ήθελα το σκυλάκι που θα πάρω να μπορεί να βγαίνει πχ μια φορά τη μέρα βόλτα, χωρίς να γκρινιάζει και να παραπονιέται που δεν βγαίνει παραπάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Ράτσες όπως πχ Γιορκσάιρ Τερριέ μου φαίνονται πολύ "ψεύτικες". Δεν ξέρω αν είμαι προκατειλημένη, γενικά θα προτιμούσα ένα κοντότριχο μικρό σκυλάκι, που να έχει προσωπικότητα και να μπορεί να αλληλεπιδρά με μένα και τους άλλους. Δε θα ήθελα να είναι ούτε υπερβολικά ήσυχο ούτε υπερβολικά ενεργητικό.
.
τρο τρο τρο τρο τροόλεεευυυυυυυ

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Εσύ ξαναδιάβασε τι έγραψα. Είπα πουθενά ότι έχω πρόβλημα με το να γαβγίζει, να βγαίνει βόλτες, να λερώνει, να παίζει, να κατουράει και όλα τα συναφή??

Μίλησα για τις προτιμήσεις μου όσον αφορά τη ράτσα που θα επιλέξω (πράγμα που εννοείται ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες). Πρώτον δεν ξέρεις αν μένω μόνη, δεύτερον δεν ξέρεις αν το σπίτι είναι δικό μου, τρίτον δεν ξέρεις αρκετούς παράγοντες και συνθήκες στη ζωή μου που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τα θέλω μου.

Τρόλεϊ είσαι και φαίνεσαι.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@sokofreta Απο τις σελιδες 1εως και5 σου δοθηκαν πληροφοριες σχετικα με φυλες,με το τι εστι συμβιωση με ενα σκυλο κτλπ κτλπ...απο κει και περα το θεμα ξεφυγε..και εγινε ολοκληρη αντιλογια χωρις να βοηθαει ολο αυτο το κοντρα στην κοντρα...να ενημερωθεις σωστα. Το να συνεχιζετε ολο αυτο δεν προσφερει κατι επικοδομητικο στην αναζητηση σου!
Παλιοτερα ειχες γατα..η οποια "εφυγε" και τωρα αποφασισες για σκυλακι....καλα εκανες...και με το καλο να το παρεις απλα σαν υπευθυνη κηδεμονας ενημερωσου...ξαναδιαβασε τα link που σου δοθηκαν ως την 5σελιδα και αν εχεις αποριες περαιτερω....ξαναρωτας...και οτι σου προτινουν εδω μεσα..δεν στο λεει κανεις για να σε μειωσει η να σε προσβαλει...στο λενε ξερωντας οτι εχεις πληρη αγνοια..ωστε να μπορεσουν να σε βοηθησουν να γινεις μια σωστη κηδεμονας σκυλου!
The End!

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
@Giannis_Rottie καλή η προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Η συζήτηση ξέφυγε γιατί πολύ απλά κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν για μένα το συμπέρασμα ότι έχω πρόβλημα με το γάβγισμα, τις βόλτες, το λέρωμα και τα υπόλοιπα ενός σκύλου.

Η συζήτηση δεν ξέφυγε επειδή δεν θέλω να ενημερωθώ (άλλο αυθαίρετο συμπέρασμα), ούτε επειδή δεν μου αρέσουν αυτά που ειπώθηκαν (3ο αυθαίρετο συμπέρασμα). Αντιθέτως μάλιστα κάποια από αυτά ήταν πολύ βοηθητικά. Άλλα από αυτά αν και ήταν βοηθητικά θα μπορούσαν να ειπωθούν με καλύτερο και πιο ουδέτερο τρόπο.

Το να βγαίνουν αναληθή συμπεράσματα για μένα, που δεν προκύπτουν από πουθενά, από άτομα που δεν ξέρουν τίποτα για μένα σίγουρα είναι προσβλητικό και είμαι σίγουρη ότι ούτε σε σένα θα άρεσε.

Last edited:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Δεν βρισκω κατι αδικαιολογητο (ωστε να το δικαιολογησω) μεχρι και την σελιδα 5..αντε και τα πρωτα ποστ της σελ.6 απο κει και περα...εγινε αχταρμας. Και δεν στο λεω απο αλλη οπτικη περαν του οτι αυριο μεθαυριο..θα μπει και καποιος αλλος θα δει το τοπικ θα ψαχνει κι αυτος σκυλι για διαμερισμα και θα διαβαζει ποστ που δεν θα τον βοηθανε στην αναζητηση του....!

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Για το ότι έγινε αχταρμάς όμως δεν ευθύνομαι εγώ! Πολύ λογικά έθεσα τα όριά μου, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου. Και μέχρι τη σελίδα 5 ήμουν κι εγώ οκ! Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγουν όλα αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα για μένα από εκεί και πέρα.

ΥΣ. Αν και το ποστ της Σταματίας στη σελίδα 5 περιείχε ένα αυθαίρετο συμπέρασμα ότι δεν πήρα απαντήσεις έτσι όπως τις ήθελα εγώ. Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει και με προσβάλλει.
Καθώς και το ποστ της Ματίλντα περιέχει το επίσης αυθαίρετο συμπέρασμα ότι "δεν εχει χρονο για παραπανω απο 1 βολτα την ημερα".

Last edited:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αν αφηνες και κατι να παραπεσει....ισως να μην ειχε τοση εκταση...τεσπα..οπως ειπες κι εσυ...ο καθενας με τα ορια του..και την ιδιοσυγκρασια του....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix