Τι σκύλο έχετε;

Σε ποια φυλή ανήκει ο σκύλος σας;

• Total voters
    717

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Στην ψηφο μου εβαλα αυτο που εχω τωρα το maltezaki δηλαδη αλλα στην καρδια μου θα εχω παντα το Αkita μου που πεθανε αδικα απο τα χερια ασχετων κτηνιατρων και την κοροιδια για το χρημα και μονο.Δεν θα το ξεχασω ποτε ηταν ο καλυτερος χαρακτηρας σε σκυλι που ειδα ποτε... :cry: :cry: :cry:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Ειναι πολυ μεγαλη ιστορια Μακη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο σημειο του forum για να σου την γραψω.Μηπως δεν πρεπει?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εσύ ξέρεις.

γιαυτό ρώτησα στο πρώτο ποστ εαν θες να πεις.

απλά λέγοντας τι έχει τραβήξει ο καθένας μπορεί να βοηθήσει κάποιους άλλους σε κάτι παρόμοιο.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Το πρώτο μου σκυλί ήταν boxer η Τζούντι δεν θα την ξεχάσω ποτέ αλλά παιδιά μετά το Rottweiller δεν υπάρχει άλλη ράτσα για μένα... :D

Rott for ever!!!!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
ΜΑΚΗΣ said:
εσύ ξέρεις.

γιαυτό ρώτησα στο πρώτο ποστ εαν θες να πεις.

απλά λέγοντας τι έχει τραβήξει ο καθένας μπορεί να βοηθήσει κάποιους άλλους σε κάτι παρόμοιο.
Μακη,δεν εχω κανενα προβλημα να πω ισα ισα αλλα σε ρωτησα αμεσως αν ειναι το καταλληλο μερος για να σου πω τι συνεβησε γιατι ειναι ιστορια ολοκληρη ...και δεν βαριεμαι θα ηθελα να σου πω.

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Ναι, άνοιξε μήπως ανοίξουν και τα μάτια μας :shock: γιατί μόνο έτσι γίνεται δουλειά

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
το πρώτο σκυλί που μου πήρε τα μυαλά.. ήταν γερμανικός ποιμενικός...
ο βασίλησ (φαλκο) το γνώριζε...
μετά ο αλντο... ένας ντογκο αρζεντίνο... δεν έχω γνωρίσει σκυλί με τέτοιο χαρακτήρα, ταπεραμέντο, κ. α. πολλά αυτόν θα μπορούσα αν είχα ξεπεράσει τον χαμό του να ασχοληθώ και με εκτροφή... της ράτσας...
τώρα έχω έναν μολοσσό.. (το απωθημένο μου...) κι αρχίζω να ερωτεύομαι την συγκεκριμένη ράτσα...
μήπως τελικά... Ο ΣΚΥΛΟΣ μας ανεξαρτήτου ράτσας είναι πάντα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ????

• Like
Reactions: Iliasvts

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
απο που να αρχισω?το πρωτομου, που τωρα ειναι 14 1/2 ετων ειναι ημιαιμο κυνηγοσκυλο,το αλλο ειναι ημιαιμο σκετο και το βρηκα στο βουνο,τα αλλα δυο τα βρηκα παλι στο βουνο(φοβαμαι να πηγαινω στο βουνο πια,αλλα ειναι ο δρομος μας :? ) και εχει κατι απο λυκοσκυλο και το αλλο σεττερ(καποιος ''καλος'' κυνηγος το παρατησε! :twisted: ) και αυτο στο avatar το βρηκα στο δρομο και ειναι κατι μεταξυ πεκινουα και σιχ τσου.ολα με pedigree οπως βλεπεται! :D :D :lol:

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Αυτη τη στιγμη εχω 2 Μπαντογκ.Στο παρελθον ειχα 2 Ελληνικους Ποιμενικους και ενα πιτμπουλ και εγω απο 5 μηνων μεγαλωσα με ενα Αλσατικο Λυκοσκυλο.Με αυτα τα 2 ομως αλλαξαν πολλα πραγματα στην ζωη μου...σας μπερδεψα ε????? :D :D

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Οταν ημουν κουταβακι κ εγω :D οι γονεις απεκτησαν ενα αλσατικο λυκοσκυλο,6 χρονια αργοτερα πηραμε και ενα ελληνικο ποιμενικο..οταν λογω ηλικιας το λυκοσκυλο απεβιωσε ηρθε και αλλο ενα ελληνικο ποιμενικο το οποιο παρουσιασε μια πολυ σπανια ασθενεια και σε ηλικια 3 χρονων αναγκαστικαμε να του κανουμε ευθανασια.Εκει ηρθε και το πιτμπουλακι το οποιο το κρατησε η αδελφη μου σπιτι της και τα τελευταια 7 χρονια εχω τα 2 Bandog.

giulia

Active Member
3 Δεκεμβρίου 2007
39
0
Έχουμε και λέμε: κοκώνι, κανίς, γκριφόν, ροτβάιλερ, ντόμπερμαν, λευκός αλμπίνο λύκος, αγγλικός ποιμενικός, ημίαιμο μπόξερ και πάει λέγωντας :p