Εγώ έχω 1 γομάρι και ένα εκκολαπτόμενο γομάριΚανένας που να χει 2 γομάρια?
Ο καθένας μονός του, έτσι ώστε και αυτά να ευχαριστιουνται την βόλτα και εγω (άσε που με δυο 2 βόλτες ο καθένας την ημέρα, γλιτώνω και τα λεφτά του γυμναστηριου!)
Εγώ έχω 1 γομάρι και ένα εκκολαπτόμενο γομάριΚανένας που να χει 2 γομάρια?
Δεν έχω βγάλει ποτέ ένα μεγαλόσωμο και ένα μικρόσωμο ανεκπαίδευτο.Αν κατάλαβα καλά, χρησιμοποιείς έναν οδηγό και για τα δύο ο οποίος περνάει μέσα από τον κρίκο του πνίχτη που θα τραβιόταν, τον εξωτερικό; Και πως κάνεις διόρθωση στο κάθε σκυλί;
Eγώ τόση ώρα δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλεις να μάθεις στην πιντσερίνα το μαζί/δίπλα...... αν δεν έχεις καιρό εσύ, μάθε την κόρη σου.... γενικά δειξέ της πως να μάθει μερικά τρικ στο σκύλι (οχι για τα τρικ καθεαυτά, αλλά για να μπει στο τρυπάκι της εκπαίδευσης..... εχει πολύ γελιο και θα μάθει πολλά πράγματα που θα της είναι πολύ χρήσιμα στο μέλλον αν και όταν θα θέλει να έχει κι αλλα σκυλιά....).Φανταζομαι, ένα από τα πλεονεκτηματα της επιτυχημένης κοινης βολτας είναι η εξοικονόμηση χρονου.
Αν δεν γινεται μαζι, χρειαζεσαι τον ιδιο χρονο Χ2.
Την πινσερινα την βγάζει βολτα η γυναικα μου νωρις, αλλά είναι καθεστώς να την βγαζω κι εγω το βραδυ.
Αυτό γινεται μετα το τρεξιμο της Ηρας στον περιφραγμενο χωρο και πριν τη μεγαλη της βραδυνη βολτα.
Αν μπορουσα να τις βγαζω μαζι, θα γλυτωνα πολύ χρονο.
Τον γλυτωνω όταν παμε ολοι μαζι οικογενειακως.
Eγώ τόση ώρα δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλεις να μάθεις στην πιντσερίνα το μαζί/δίπλα...... αν δεν έχεις καιρό εσύ, μάθε την κόρη σου.... γενικά δειξέ της πως να μάθει μερικά τρικ στο σκύλι (οχι για τα τρικ καθεαυτά, αλλά για να μπει στο τρυπάκι της εκπαίδευσης..... εχει πολύ γελιο και θα μάθει πολλά πράγματα που θα της είναι πολύ χρήσιμα στο μέλλον αν και όταν θα θέλει να έχει κι αλλα σκυλιά....).
Αυτό ηταν πολλες φορες θεμα συζητησεων και αντιπαραθεσεων αλλά ο τροπος που το λες δειχνει αγνοια ως προς τη χρηση και οτι μερικα πραγματα τα εχεις παρεξηγησει.Εκπαιδευτές και μη που έχω ρωτήσει μου συνέστησαν ανεπιφύλακτα πνίχτη αλλά το θεωρώ πολύ βάρβαρο. Όταν ο σκύλος σου δεν κάνει κάτι σωστά επειδή φταίει η δική σου έλλειψη κυριαρχίας και ελέγχου δεν πιστεύω πως πρέπει να το κάνεις να πονέσει ντε και καλά για να βρεις την ησυχία σου...
Αν δεν κουμαντάρουμε τα σκυλιά μέσα στα σπίτια μας πρώτα πως θα το κάνουμε στο δρόμο με τόσα ερεθίσματα?Καμιά από τις 2 δεν είναι σε θέση να περιμένει στο σπίτι χωρίς να το γκρεμίσει μέχρι να γυρίσω.