Το ψηλότερο σκυλί τού κόσμου ?

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Ο τρίχρονος Boomer (Landseer Newfoundland) είναι το ψηλότερο ζωντανό σκυλί του κόσμου σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του. Υψος 3 πόδια (91 εκατοστά) από το έδαφος μέχρι τούς ώμους, μήκος 7 πόδια (213 εκατοστά) από τη μουσούδα μέχρι την ουρά, βάρος 180 pounds (82 κιλά).
Χαρακτηριστική η φωτογραφία στο άρθρο πού δείχνει τον Boomer να πίνει νερό από τον νεροχύτη της κουζίνας χωρίς να σηκώνει τα πόδια του.

Σύμφωνα με το άρθρο, το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ένας Δανέζικος μολοσσός (Great Dane) πού πέθανε πρόσφατα, με ύψος 4 πόδια (122 εκατοστά).

http://news.aol.com/article/owner-says-boomer-may-be-worlds-new/708089

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
όταν το βγάζεις βόλτα θα πρεπει προηγουμένως να παιρνεις μετεωρολογική πρόβλεψη -εάν φυσάει πάνω από 2 μποφωρ πρέπει να του βάζεις βαριδάκια στα πόδια γιατί αλλιως θα γίνεται χαρταετός ..

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Βάζεις τα κλειδιά σου στον κρίκο του περιλαίμιου, το βαζεις στην τσέπη και φεύγεις.

Προσοχή μόνο στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα της πόρτας γιατί ζαλίζεται :D:D:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Παιδιά δεν είναι αστείο! Σκυλιά αυτού του μεγέθους δεν έχουν εύκολη ζωή. Δεν μπορούν αρχικά να κοινωνικοιηθούν σωστά, να παίξουν, να τρέξουν με άλλα σκυλιά. Κάπου το έχω ξαναγράψει νομίζω... Μια γνωστή μου είχε ένα τσιουάουα toy (πανάθεμα τους εκτροφείς της κακιάς ώρας). Ήταν ένα πλάσμα απίστευτα μικρό, απροστάτευτο σαν ποντίκι. Μια μέρα ο φίλος της το πάτησε και το σκυλάκι σκοτώθηκε :-|

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
μπουχαχαχα :D

κάτσε γιατί όσοι έχουν τσιουάουα θα μας κράξουν:)
Μπα, δεν νομίζω.
Συνήθως όσοι έχουν μικρόσωμα σκυλιά, εχούν επίσης πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.
Αλλωστε το προηγούμενο σκυλί μου ήταν ενα mini Yorkshire Terrier και ξέρω πως είναι να έχεις μικροσκοπικό σκυλί.:D

Chloe, πράγματι πολυ λυπηρό αυτο που είπες:(

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Δίκιο έχεις, απλά αυτο ήταν στο κάτω (πολύ κάτω) όριο του έυρους όσο αφορά στο μέγεθος. :D :D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
πάντως τα 91 εκατοστά τα θεωρώ λίγο για ρεκόρ,
σίγουρα υπάρχει ψηλότερο σκυλί... είτε ιρλανδός λυκοθήρας είτε μολοσσός...