Το 2 μηνών Labrador μου σας καλησπερίζει

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Τελικά πήγαμε μια βόλτα στην παραλία και ήταν τέλεια. Πολύ ωραία μέρα, πρώτη του επαφή με το νερό. Είχαμε και ένα ευτράπελο..Πήρα μαζί και το φρίσμπι του και με την πρώτη που του το πέταξα πήγε στους 50 πόντους βαθος:rolleyes:Πηγε να το παρει αλλα εκανε πισω και αναγκαστικα να σηκωσω τα μπατζακια μου και να μπω να το παρω:DΠρωι πρωι με 8-10 βαθμούς πλάκα είχε;)
Σε μια φαση περασε κι ενα κοπαδι προβατα(3η φωτο) .Εβλεπε για πρωτη φορα εξ ου και η κατεβασμενη ουρα. Αυτά από την πρωτη μας επίσκεψη στη θάλλασα

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Το σχοινί λες?
Το βρηκαμε στην παραλια και το επαζε σαν τρελός. Στη 2η φωτο φαινεται σαν περιλαμιο αλλα ειναι απλά ενα παιχνίδι:)

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Του εχω αλλα στην προκειμενη ειχε κατι σαν αναχωμα διπλα στην αμμουδια και δεν ηταν επικινδυνο να φυγει στον δρομο και του το βγαλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Του εχω αλλα στην προκειμενη ειχε κατι σαν αναχωμα διπλα στην αμμουδια και δεν ηταν επικινδυνο να φυγει στον δρομο και του το βγαλα
Ναι... αλλά... αν έτρεχε να φάει τα πρόβατα; ή να κάνει βουτιά στην θάλασσα και τον έτρωγαν τα ψάρια; Ε;;; Ποτέ χωρίς περιλαίμιο. Καραδοκούν κι άλλα τέρατα εκτός των 4τροχων :-|

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Υποτίθεται ότι δε φευγει πρισσότερα από 10 μετρα από διπλα μου. Πλεον θα του το φοραω συνεχώς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Υποτίθεται ότι δε φευγει πρισσότερα από 10 μετρα από διπλα μου. Πλεον θα του το φοραω συνεχώς.
Κι αν .... και γίνει το κακό; Γιατί να το ρισκάρεις; Φόρα το εκεί μόνιμα το ρημάδι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ μόνο για να τους κάνω μπάνιο το βγάζω.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην κρίνεις από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις του!
ήταν μικρό κουτάβι και ίσως ένιωθε ανασφάλεια μακρυά σου!
Μεγαλώνοντας κι αποκτώντας περισσότερη αυτοπεποιθηση μπορεί να θελήσει να εξερευνήσει κάτι που του κινεί την περιέργεια!
και φυσικά το αναχωμα που λες, αν είναι αυτο που φαίνεται στην φωτό δεν το εμποδίζει σε καμία περίπτωση!
Κάνε ότι μπορείς να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο!;)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Υπάρχει και μία άλλη εκδοχή για τα περιλαίμια, μου την είπε μια γνωστή μου που έχει επίσης λάμπραντορ, ίσως να μην ισχύει για τη θάλασσα αλλά ισχύει για τις λήμνες, γι'αυτό όσοι πηγαίνετε τα σκυλιά στις λήμνες έχετε το νου σας:

Οι λήμνες είναι γεμάτες κλαδιά που επιπλέουν και τέτοια διάφορα, το λαμπ όσο κολυμπούσε πιάστηκε από το περιλαίμιο σε ένα μεγάλο κλαδί το οποίο άρχισε να τον τραβάει με το ρεύμα. Είχε άγιο και ήταν μεγάλο δυνατό σκυλί και κάπως την πάλεψε, αλλά να ήταν κουτάβι θα το έπαιρνε το ρεύμα ποιος ξέρει που και για πόσο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Ε τώρα βρε συ Berna τι είναι πιθανότερο; Να πιαστεί από το κλαδί στο ποτάμι και να το παρασύρει το ρέμα (που λέει και το τραγούδι :p ) ή όλα τα άλλα; Το σκυλί είναι ασφαλέστερο πάντα με το περιλαίμιο.

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
μην το λες... μην το λες...
όταν θα φύγει θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

εντάξει στο σπίτι μπορείς να του το βγάζεις :D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Και εγω όταν πάμε για μπάνιο δεν φοράμε λουριά...τους τα βγάζω. :)
Καλά... άσε το κουφάλογο χωρίς λουρί, να τον πάρει το κύμα και να μην σε ακούει και κατά που πέφτεις... Με καλούμπα πρέπει να τον δένεις... :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλά... άσε το κουφάλογο χωρίς λουρί, να τον πάρει το κύμα και να μην σε ακούει και κατά που πέφτεις... Με καλούμπα πρέπει να τον δένεις... :D
:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:
Σε αυτο έχεις ένα , μη πω και δύο, δίκια!!!!
Θα του βάλω το σκοινι του σκι....και σωσίβιο-μπρατσάκια!!!!:D:D

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki

Γεια σας παιδιά μετά από καιρό. Ο Ντίκος μεγαλώνει συνεχώς, είναι μια χαρά και σας χαιρετάει. Αισίως έγινε 7 μηνών(στη φώτο ειναι 6).

Attachments

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr