Το 3ήμερο μας

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η σκάρλετ προσπαθεί σκάβοντας να πλησιάσει στον πυρήνα της γης;;:D:D:maria:

Διονύση ο Ληο κοντεύει σε μέγεθος την Ζήβα ή μου φαίνεται;

Πόσο είναι τώρα?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο Λήο έχει φτάσει σε ύψος την Ζήβα, σε πλατος όχι ακόμα, είναι 4μηνών (το βλέπεις και στην υπογραφή μου) και θα συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι 6-7 μηνών.

Η Σκάρλετ και η Ζήβα γίναν κακή επιρροή στην Μπράντυ που της μάθανε όχι μόνο να κολυμπάει αλλά και να σκάβει, χε χε χε

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Την Κυριακή πήγαμε στο Πάρκο Τρίτση (όπου γινόταν ο πανζουρλισμός απο μικρά άσπρα πλασματάκια, ναι ήταν το 2ο Westie Walk) και κατευθυνθήκαμε προς το βουνό όπου η Ζήβα, ο Λήο και η Μπράντυ παίξανε, διασκεδάσανε, τρέξανε και ξεθεωθήκανε.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω στην υπογραφή:shock::maria::paja1:
το ντεκαπάζ βλέπεις:cool:

Κουκλιά είναι και τα δύο,
αλλά ο Ληο έχει ένα απίστευτο ύφος πολύ παιχνιδιάρικο,
Η Ζηβα είναι Κυρία!:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλα βρε ήρθατε στα μερη μας και δεν μας ειδοποιησατε ; :p
O Ληο βούτηξε στη θαλασσα;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πως να σας ειδοποιήσουμε? Δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο σας ούτε τίποτα. Ο Λήο απλά βράχηκε λίγο απο κύματα όπως όταν βράχηκε και η Ζήβα όταν ήταν μικρή, τίποτα άλλο.

Ορίστε και το βιντεάκι μας.

[video=youtube;60bhbp5HVII]http://www.youtube.com/watch?v=60bhbp5HVII[/video]

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Χρωστάω κι εγώ κάτι φωτο..Ευελπιστώ ότι σήμερα το απόγευμα θα τις ανεβάσω.

Ωραίγια ήταν!

:)

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Η Σκάρλετ και η Ζήβα γίναν κακή επιρροή στην Μπράντυ που της μάθανε όχι μόνο να κολυμπάει αλλά και να σκάβει, χε χε χε
Περάσαμε τέλεια και η Μπράντυ το ευχαριστήθηκε. Παρασύρθηκε απο το παιχνίδι και μπήκε επιτέλους στην θάλασσα. Ευχαριστούμε Σκάρλετ και Ζήβα! Οσο για το σκάψιμο, ξετρελάθηκε και έσκαβε με τέτοια μανία που μου την πέταγε όλη πάνω μου. Αχ, αυτές οι "κακιές επιρροές" χα χα χα

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
Φιλε Διονυση σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκ των προτερων!!!!!!οσο για την μεταφορα!!!δεν πειραζει!!!!!!!θα βρεθει καποιος τροπος!!!!!!!!ηδη εχω σκεφτει να φτιαξω ενα τρειλερ ειδικο σιδεροκατασκευη!!!!!!για την μηχανη!!!!κ αν δεν πετυχει ετοιμαζομαι να παρω αυτοκινητο!!!!παντως τις κυριακες πλεον ειμαι ελευθερος!!!!!!!!!!!!!κ θελω να ερχομαι για να κοινωνικοποιειται κ ο πιτακος!!!!οσο πιο πολλα σκυλια τοσο το καλυτερο!!!!!!θα περιμνεω νεα σου κ το τηλεφωνο σου!!!!!!!!να εισαι καλα!!!!!καλο σου βραδυ!!!!!!!κ παλι σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!