Το bulldog μου δεχθηκε επιθεση απο Rottweiler

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Απορω γιατι αφηνουν τα ροτβαιλερ λυτα :mad::D
Αφου εχουν την κακια στο αιμα τους :rolleyes:

Δειτε ολο το βιντεο οπου ο κακομοιρος ο Boogie μου δεχεται τρομακτικη επιθεση απο ενα αγριο ροτβαιλερ :D:p

Η ληψη και η επεξεργασια ηταν προχειρη γιατι δεν μπορουσα να συγκρατησω τα νευρα μου :mad: ....ε , τα γελια μου ηθελα να πω :D:D

[video=youtube;NVJHTn95ZzQ]http://www.youtube.com/watch?v=NVJHTn95ZzQ[/video]

Last edited by a moderator:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Σιγά τα αίματα! :D

Ωραίο βιντεακι Βασίλη!
Thanks ;)

To rottie ειναι 18 μηνων , επισης αρσενικο , και πολυ καλος χαρακτηρας. Σημερα γνωριστηκαμε πρωτη φορα.Δυσκολος αντιπαλος ...απο τους δυσκολοτερους που εχουμε ''παλεψει'' :D:D

Αυριο εχει επαναληπτικο αγωνα οποτε ο Boogie θα κοιμηθει κανα 20ωρο σερι να παρει δυναμεις ...:)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Οχι , στα οικοπεδα πισω απο το Νομισματοκοπειο στο Κ. Χαλανδρι ειμαστε ...εκει παμε βολτα καθε μερα.

JOANNA

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2009
50
0
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ..... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ..... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ
Να συμβουλεύσω καταρχήν να μη γράφεις με κεφαλαία μια που δείχνουν να "φωνάζεις" και κουράζουν...και να ρωτήσω όταν λες "κακά" τι εννοείς ?

Κακά όπως "Κακό παιδί ο Κωστάκης!" ?
Κακά όπως "Κακός άνθρωπος ο Χίτλερ!" ?
Κακά όπως "Ο Γιώργος είναι πολύ κακός στα μαθηματικά!" ?

Και αυτά τα "πολλά" που έχουν ακουστεί ?
Στον ξένο και εγχώριο τύπο ?
Στο Facebook ?
Στις ειδήσεις του Star ?
Σε κλειστούς , σκοτεινούς κυνοφιλικούς κύκλους ?

BTW...Ωραίο βιντεάκι! :D

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Απίθανο το βιντεάκι! Απορώ πως κρατήθηκες τόση ώρα και δεν το πήρες από το στόμα του λύκου! :D:D:p:p

Joanna μάλλον πλάκα κάνεις, συμφωνώ με την Chloe...
Το έχεις ψάξει για τα rottweiller και πιστεύεις ότι είναι κακά σκυλιά ή στηρίζεσαι σ' αυτά που έχουν "ακουστεί"?

Υ.Γ. Αν μπορείς, θα ήταν καλύτερα να μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα. Δείχνει ότι φωνάζεις ;)

JOANNA

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2009
50
0
εννοω οτι γενικα ειναι αγρια σκυλια και αυτα και τα πιτ μπουλ.. απο τις ειδησεις εχω ακουσει πολλα για τετοια σκυλια που επιτεθηκαν σε ιδιοκτητες...και κατι ασχετο.. εχω εναν γερμανικο ποιμενικο 6 μηνων και δεν καθεται καθολου να το χαιδεψω.. το παιρνει σαν παιχνιδι και δαγκωνει:confused::confused::confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχεις ρωτήσει ήδη για τον γερμανικό. Αυτή είναι η τρίτη φορά. Εδώ δεν είναι chat room αλλά φόρουμ με ενότητες. Περίμενε και θα σου απαντήσουν στο αντίστοιχο τοπικ :)

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
εννοω οτι γενικα ειναι αγρια σκυλια και αυτα και τα πιτ μπουλ.. απο τις ειδησεις εχω ακουσει πολλα για τετοια σκυλια που επιτεθηκαν σε ιδιοκτητες...:confused::confused::confused:
Όλα είναι θέμα ανατροφής Joanna :)
Με σωστή εκπαίδευση και συμπεριφορά του αφεντικού προς τον σκύλο (ότι ράτσα κι αν είναι), κανένα σκυλί δεν πρόκειται να γυρίσει να δαγκώσει άνθρωπο και ειδικά το αφεντικό του.

Απλά αυτά που ακούγονται στις ειδήσεις είναι τραβηγμένες περιπτώσεις που προκαλούν εντυπώσεις στο κοινό και έτσι ανεβάζουν τη θεαματικότητα των καναλιών.

Όταν σέβεσαι το σκυλί και είσαι δίκαιος απέναντί του τότε να ξέρεις ότι το αναγνωρίζει και στο ανταποδίδει. Κι εκεί πάβεις να είσαι "αφεντικό" του και γίνεσαι φίλος του ;):)

JOANNA

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2009
50
0
οταν λεω κακα θελω να πω οτι γενικα αυτα τα σκυλια βγαζουν μια κακια και τα πιτ μπουλ επισης.. εχω ακουσει πολλα απο τισ ειδησεισ για ροτβαιλερ που επιτιθενται σε ιδιοκτητες... και για πιτ μπουλ.. δεν ξερω μπορει να φταινε και οι ιδιοκτητες... ασχετο αλλα γιατι ο γερμανικος μου που ειναι 6 μηνων δαγκωνει τοσο πολυ? παω να το χαιδεψω και με δαγκωνει οχι δυνατα αλλα για παιχνιδι... πολυ ζωηρος μου βγηκε και δεν ξερω τι να κανω:confused::confused::confused:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο Γερμανικός ποιμενικός είναι πολύ πιο ψηλά στα στατιστικά σε επιθέσεις σε άνθρωπο από τα ροτβάιλερ, αυτό είναι μία πολύ γρήγορη απάντηση και στις δύο ερωτήσεις σου. Ο σκύλος σου χρειάζεται γνώση και εκπαίδευση, όπως και οι 2 φυλές που ανέφερες, η εξέλιξη ενός ανεξέλεγκτου και ανυπάκουου Γερμανικού ποιμενικού, κακώς κοινωνικοποιημένου είναι η ίδια. Το δάγκωμα. ;)

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Joanna ,
Εγω που ειμαι ιδιοκτητης pit bull σε προσκαλω οποτε θελεις να δεις την μικρη μου..Ειναι μολις 9 μηνων και καθολου επιθετικη.. Ακους αυτα που λενε στις ειδησεις και τα ενστερνιζεσαι χωρις ομως να εχεις καθησει να το ψαξεις καθολου μονη σου προφανως.
Σιγουρα το επιθετικο ενστικτο αυτων των σκυλιων που λες υπαρχει. Δεν σημαινει οτι καλλιεργειται απο ολα τα αφεντικα και ακομα ακομα οτι αυτα τα σκυλια ειναι στην γυρα για να βρουνε το επομενο θυμα τους.. αλοιμονο να συμβαινει κατι τετοιο και αλοιμονο να γενικευεις ετσι τα πραγματα επειδη το ακουσες στις ειδησεις..
Θα μπορουσα μαλιστα να υποστηριξω ετσι οπως παρουσιαζεις τον ποιμενικο σου που δεν σε αφηνει να τον χαιδεψεις οτι ειναι πιο επικυνδινος απο την δικη μου που ειναι και pit bull..

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
οταν λεω κακα θελω να πω οτι γενικα αυτα τα σκυλια βγαζουν μια κακια και τα πιτ μπουλ επισης.. εχω ακουσει πολλα απο τισ ειδησεισ για ροτβαιλερ που επιτιθενται σε ιδιοκτητες... και για πιτ μπουλ.. δεν ξερω μπορει να φταινε και οι ιδιοκτητες...
Δεν βγάζουν κακία Joanna, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.
Αναφέρεις 2 ράτσες με δυναμικό χαρακτήρα που πολλοί άνθρωποι (με μηδενική, θα έλεγα, παιδεία) επέλεξαν μόνο για "φιγούρα" και δεν ασχολήθηκαν με την σωστή εκπαίδευση και την κοινωνικοποίησή τους.

Θέλω μόνο να καταλάβεις, για να μην νομίζει ο κόσμος τα χειρότερα ενώ δεν είναι έτσι, ότι μιλάμε για ζώα τα οποία αν δεν μάθουν από μικρά ποιο είναι το σωστό για να συμβιώσουμε αρμονικά όλοι, θα υπερισχύσει το ένστικτο και δεν θα είναι ελεγχόμενα ούτε από το αφεντικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κακά.

Για το γερμανικό σου θα αφήσω να απαντήσουν άνθρωποι πιο ειδικοί από εμένα αλλά θα πρέπει να περιμένεις για την απάντηση στο τοπικ που ξεκίνησες πολύ σωστά, σε άλλη όμως ενότητα :)

(ακόμα κι εδώ αρχίσαμε να ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα και ζητώ συγνώμη από τον admin :))

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Να επιστρεψω λιγο στο θεμα αν μου επιτρεπετε...

Μου εφτιαξε την μαλλον κακοκεφη ημερα το βιντεακι!!
Καταπληκτικο!!!:cool:

..παντα το ελεγα ποσο επικινδυνα σκυλια μπορουν να ειναι τα ροττ..
..για τον εαυτο τους!..τα βαζουν με "πολεμιστες" και ρισκαρουν..