Τρέμουλο στα μπροστά πόδια




ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Καλησπέρα, παρατηρώ και εγω τελευταία το ίδιο πρόβλημα! Γαλλικό μπουλντόγκ 3μιση μηνών οταν κάθεται στα πίσω πόδια τα 2 μπροστά που έχει όρθια κάνουν ενα στιγμιαίο τρέμουλο κυρίως το δεξί του πόδι και λίγο το αριστερό. Τρέχει παίζει κανονικά δεν δείχνει να τον πονάει! Με έχει προβληματίσει :/ θα τόν πάω αυτές της μέρες στον κτηνίατρο! Τι πιστεύεται ότι μπορεί να είναι?

Το πιο πιθανό ειναι απο την υπερένταση αλλα και απο την τροφή.
Και η "επιθετικότητα" που βγαζει οπως ανέφερες σε αλλο μιτο
ειναι απο την υπερένταση.
 


Odin87

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2017
68
34
37
Stuttgart
Τον έδινα Acana puppy&junior αλλά έβγαλε αλλεργία στο κοτόπουλο! Και είμαι σε διαδικασία αλλαγής 10μέρα σήμερα Acana pacifica σολωμο. Απο την υπερένταση βγάζει και επιθετικότητα? Και τι κάνουμε για αυτό? Για το τρέμουλο το θεωρείτε δηλαδή φυσιολογικό? Μακάρι όπως είπα να μην είναι κάτι άλλο...
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Απο 22 εως 27% πρωτεΐνη ειναι καλα και προσοχή στην ποσότητα
η ακάνα ειναι απο τις δυνατές τροφες και θελει προσοχή στην
ποσότητα να μην γίνει τούρβο ο σκυλος. Θα τον ταΐζεις οταν ειναι
χαλαρός.

Τωρα οταν παιζει μαζι σας η με αλλα σκυλια και τον δεις οτι
φορτώνει τον σταματάς και αν ειςαι έξω στο λουρι και βόλτα μεχρι
να χαλαρώσει λιγο και σιγα σιγα (γιατι ειναι μικρός) εντολές της
βασικής υπακοής για να αρχίσει να μπένει σε ρέγουλα.

Τελικα ειναι πολυ άγρια αυτα τα γαλικά :p
 
  • Like
Reactions: Asmodeus


Odin87

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2017
68
34
37
Stuttgart
Αυτό ακριβώς κάνω, η ποσότητα είναι ακριβώς ότι αναγράφει η συσκευασία πίσω με ηλεκτρονική ζυγαριά ούτε γραμμάριο παραπάνω και στάνταρ ώρες και πάντα όταν είναι ήρεμος, τον βγάζω και έξω να τρέξει να βγάλει την ενέργεια του. Τον σταματάω φυσικά αμέσως όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά, αλλά δεν ακούει γενικός ατίθασος κάνει ότι γουστάρει το ίδιο και με το δάγκωμα στο σπίτι με έχει σακατέψει, παίζει οκ αλλά δαγκώνει άσχημα και δεν σταματάει με τίποτα ότι και αν του λεω.
 




natilo

Active Member
3 Ιουλίου 2017
28
13
35
Αυτό με το δάγκωμα το'χαμε και εμείς ..δόντια μικρά αλλα κοφτερά..οσο μεγαλώνει ηρεμεί..μήνα με το μήνα θα βλέπεις διαφορές στη συμπεριφορά του.Ωστόσο αν κρίνω απο τη δικιά μου είναι πολύ ατίθασα και ξεροκέφαλα , όταν όμως βλέπεις αυτή τη μούρη του κλόουν τα ξεχνάς όλα.
Με τη τροφή έχω δεί πραγματικά αλλαγή στη συμπεριφορά της...με τη canagan ήταν τούρμπο - διάολος στη τσίτα , ενώ με τη taste of wild σαν να χε πέσει σε κατάθλιψη άλλο σκυλί.Για να μαι ειλικρινής τη προτιμώ ζιζάνιο.
Αυτό με τα πόδια που αναφέρεις τοχα παρατηρήσει και γω τον πρώτο καιρό που την είχα και σύμφωνα με τη γιατρό μου το θεωρούσε φυσιολογικο για κουτάβι.Βέβαια τώρα είναι 5 μηνών και έχει εξαφανιστεί το τρέμουλο...παρακολούθησε τον και αν νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά καλό είναι να σ πεί κ ένας ειδικός τη γνώμη του.
 


Odin87

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2017
68
34
37
Stuttgart
Τώρα έκανα αλλαγή τροφής, πάλι να πάω σε άλλη?? Θα τον τρελάνω δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια!!! Και να πάω σε τί? Στα πουλερικά έχει Αλλεργία, στόν σολωμό τουλάχιστον έχουν σπάνια αλλεργία και βοηθάει στο δέρμα και στην τρίχα, Με το τρέμουλο το παρακολουθώ μέρες και με έχει προβληματίσει, ελπίζω να είναι η υπερένταση μόνο! Εντάξει δεν το κάνει συνέχεια όπως ανέφερα σχετικά σπάνια και όταν κάθεται στα πίσω πόδια και έχει σηκωμένα τα μπροστά, σαν να θέλει πχ κάτι εκείνη την στιγμή ένα πράγμα. Καλά με το δάγκωμα δέν υποφέρεται με τίποτα εμένα είναι και ξεροκέφαλος εσένα είναι και θηλυκιά τουλάχιστον ακούει και λίγο.
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
οι συχνές αλλαγές στη τροφή δεν είναι κι ότι καλύτερο....

31% ειναι υπερβολική πρωτείνη... θα μπορουσε να είναι η αιτία για το τρέμουλο...
 


Odin87

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2017
68
34
37
Stuttgart
Χμμ.. με βάζει σε σκέψεις τώρα! Και τι να κάνω να πάρω άλλη πάλι? Αν δεν σιγουρευτούμε ότι είναι αυτή η αιτία?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf