Τραυματισμένο νύχι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Το πρωί πεταχτήκαμε από τρομερές κραυγές και τρέξαμε στο σαλόνι όπου νομίζαμε ότι είχε γίνει κάτι τρομερό μεταξύ των σκύλων. Τελικά το νυχι του Τζιμάκου στο αριστερό μπροστινό του ποδαράκι είχε πιαστεί στο ανοιχτό κρέιτ καθώς έμπαινε να ξαπλώσει και σχεδόν ξεριζώθηκε. Κουνιέται. Αίμα απίστευτο. Ο γιατρός μας είπε στο τηλέφωνο ότι δεν χρειάζεται τώρα τίποτα παρά μόνο pulvo. Εγώ του έβαλα betadine. Έτσι όμως όπως κουνιέται φοβάμαι μήπως ξαναπιαστεί κάπου..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ρε συ...ήμαρτον μ'αυτό το αγόρι...:confused:

Δεν σου είπε να το δει; Δεν υπάρχει φόβος να φύγει τελείως;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Ρε συ...ήμαρτον μ'αυτό το αγόρι...:confused:

Δεν σου είπε να το δει; Δεν υπάρχει φόβος να φύγει τελείως;
Υπάρχει φόβος να φύγει εντελώς. Όχι δεν μου είπε να τον δει...το θέμα είναι μήπως χρειαστεί μια ελαφριά αντιβίωση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Τι να πω;
Η αιμορραγία φαντάζομαι σταμάτησε ε;
Ποιό δάχτυλο είναι; Το μικρό;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Οταν ειχε συμβει κατι παρομοιο στη Συλβια, ο γιατρος της εβγαλε το νυχι για να μην μολυνθει..και αυτο ξαναφυτρωσε μεσα σε 15 μερες περιπου. Ισως ειναι καλυτερο να αφαιρεθει το νυχι...περαστικα του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ συλβόσκυλο. Να το βγάλουμε εντελώς για να μην βγει με άσχημο τρόπο. Ο γιατρός είναι σε άδεια και οι άλλοι δύο εναλλακτικοί επίσης. Αλλά θα τον ξαναπάρω τλφ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Kyveli...βρες έναν παπά, να τους πάμε και τους δύο για εξορκισμό.
Δεν παλεύεται αλλιώς η περίπτωσή τους :rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Να εξορκίσουμε και τον γιατρό μαζι... Τον παίρνω ξανά τλφ. Μήπως πρέπει να το βγάλουμε με επέμβαση του λέω, κουνιέται, στο ιατρείο μου λέει ήμουν τόση ώρα ..γιατί δεν μου το λέγες ρε συ .... Του λέω; Μα δεν μου είπες ότι κουνιέται μου λέει. Μιλάμε αργότερα. Πότε θα ξαναπάς του λέω;; Όταν ξαναπάω μου ξαναλέει....γκρρρρρρρρρρ...όντως φταίω γιατί δεν του είπα ότι κουνιέται αλλά πες μου ότι είσαι στο ιατρείο κι εσύ!!!! Γκρρρρρρρρρ!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Με ξαναπήρε ο καημένος τώρα και μου λέει πάω στο ιατρείο όταν φτάσεις πάρε με. Άκυρος ο εξορκισμός.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αρχικά δες αν μπορείς να το τραβήξεις εσύ! Εφόσον το νύχι ειχε φύγει μεγαλύτερη ενόχληση του είναι τώρα που δεν εχει βγει τελείως. Θα δεις που όταν βγει τελείως θα ειναι καλύτερα για αυτόν.

Από κει και πέρα εγώ προτιμουσα σε αυτές τις περιπτωσεις οξυζενέ και οχι μπετατιν. Σε παρόμοια περίπτωση βαζαμε οξυζενε πρωί και βράδυ και για μια δυο μέρες όσο ήταν φρεσκο απέφευγα τα πολλά χώματα στη βόλτα.

Περαστικά του!!!!!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
οξυζενε-ορο-μπεταντιν-ορο-στεγνωμα-πουλβο..το τελευταιο αν δεν εχεις, λιγο φουσιντιν αλοιφη..
το μπεταντιν αστο να δρασει λιγα λεπτακια και μετα ξεπλυμα με ορο..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Eυχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές.
Αντιβίωση augmentin για 7 μέρες και ξανα επίσκεψη μήπως χρειαστεί βγάλσιμο. Είναι σπασμένο αλλά κρατάει καλά οπότε δεν μπορούσε να αφαιρεθεί χωρίς νάρκωση, δεν κρέμεται από μία τρίχα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ε ρε μπελα με τον ακροβάτη! Ματιασμένος ειναι?
Τουλάχιστον δειχνει να πονάει ή κατσικιάζει αδιάφορα? Δεν υπάρχει καποιος τρόπος να 'δεθει' με ελαστικο επιδεσμο το ποδι μην ξαναπιαστει πουθενα το νύχι οπως "κρεμεται"?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Ε ρε μπελα με τον ακροβάτη! Ματιασμένος ειναι?
Τουλάχιστον δειχνει να πονάει ή κατσικιάζει αδιάφορα? Δεν υπάρχει καποιος τρόπος να 'δεθει' με ελαστικο επιδεσμο το ποδι μην ξαναπιαστει πουθενα το νύχι οπως "κρεμεται"?
Κατσικιάζει σαν να μην συνέβη τίποτα!! Δεν κρέμεται το νύχι, για να καταλάβεις έχει κουνηθεί από την θέση του αλλά κρατάει γερά ακόμα. Αν ακούγατε τα ουρλιαχτά του το πρωί θα πάγωνε το αίμα σας.. Αναρωτιέμαι πόσο άρρωστος μπορείς μα είσαι για να κακοποιείς ζωάκια και να ακούς αυτά τα ουρλιαχτά....συγνώμη για τον συνειρμό αλλά το σκέφτηκα μετά που αναλογιζόμουν τις φωνές του. Αφού όταν πήγα στον γιατρό μου δίνει κατευθείαν φίμωτρο, πρώτη φορά ο συγκεκριμένος γιατρός. Του λέω γιατρε μην του το βγάλεις έτσι...την άλλη φορά με ελαφριά μέθη του είχαμε ανοίξει το πόδι και ο Τζιμάκος βλέπει κτηνίατρο και τρέχει.
Αλλά ένα μου φάνηκε περίεργο, τόσο πολύ αντιβίωση;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Δεν ειναιπολυ Μυρτω, μια βδομαδα ειναι το ελαχιστο που δινουν. Αν ακουσεις κανεναν να πει για 3 μερες ας πουμε, θα ναι τελειως ασχετος. Σκεψου οτι δε δρα αμεσως, κ σ εμας τους ανθρωπους θελει 2 24ωρα για να κανει δουλεια.
Περαστικα του :/

Sent from my iPad using Tapatalk HD

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
1 augmentin του 1 gr μισό πρωί μισό βράδυ για 7 με 8 ημέρες μου φάνηκε πολύ.