Τραυματισμένο νύχι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Ναι μωρέ απλά εγώ δεν περίμενα να δώσει αντιβίωση από το στόμα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Είναι επικίνδυνο μέρος, αν μολυνθεί το κόκαλο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χρειαστεί ακρωτηριασμός.

Εγώ μετά τις βόλτες θα του έκανα ποδόλουτρο με betadine.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Είναι επικίνδυνο μέρος, αν μολυνθεί το κόκαλο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χρειαστεί ακρωτηριασμός.

Εγώ μετά τις βόλτες θα του έκανα ποδόλουτρο με betadine.
Λες ε; Ποδόλουτρα τότε μην έχουμε τίποτα ιστορίες και είναι και παραπονιάρης!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Συνεχίζουμε την αντιβίωση. Χθες πάνω σε κάτι κατσικιάσματα κουνήθηκε το νύχι και τώρα σε ορισμένες περιπτώσεις κρατάει το ποδαράκι του. Επειδή το δάκτυλο είναι πρησμένο πήρα τον γιατρό μας με σκοπό να τον πάω το πρωί αλλά λείπει διακοπές. Μου είπε όμως να μην ανησυχώ εφόσον συνεχίσω την αντιβίωση.
Οι βόλτες του ήταν μεγάλες όπως συνήθως κι εχθές έκανα την μαλακία και έτρεξε. Από σήμερα περιόρισα τις βόλτες του μόνο σε πιπί κακά γιατί έμαθα κι από κυνηγό που είχε πάθει αμριβώς το ίδιο η σκύλα του ότι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, εκείνος την πήγαινε δέκα μέτρα βόλτα μόνο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Επειδή ανησυχώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει , να τον πάω σε οποιοδήποτε γιατρό βρω ή να περιμένω γιατί όπως μου είπε ο κτηνίατρος εφόσον καλύπτεται με αντιβίωση δεν υπάρχει πρόβλημα?
Κρατάει το πόδι του και έχει πρηστεί το δάκτυλο και έχω ανησυχήσει..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μια δεύτερη κτηνιατρικη γνώμη, δεν νομιζω να χαλασε ποτε κανεναν. Οποτε εγώ θα ελεγα να κανεις ενα τηλ/επισκεψη σε αλλο γιατρο. Στην καλυτερη θα ηρεμησεις και θα φυγει το αγχος σου, στη χειροτερη θα προλάβετε καποιο πρόβλημα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Λείπει και ο εναλλακτικός και είναι μόνο η βοηθός του εκεί για αυτό διστάζω. Θα πάρω και τον Κέστη μήπως γύρισε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Τελικά δεν βρήκα ούτε τον Κέστη αλλά η βοηθός μου είπε ότι εφόσον καλύπτεται με αντιβίωση είναι οκευ, να τον δουν την άλλη εβδομάδα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
τι εννοει "καλύπτεται με την αντιβιωση"? οτι κανει θεραπεια και αρα δεν εξελισσεται το θεμα?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Με ποια μιλησες στον Κεστη?

Το οτι παιρνει αντιβιωση σημαινει οτι καλυπτεται εναντια στα μικροβια δηλ δε κινδυνευει να μολυνθει.
Κοψτε τις κατσικιες μαχαιρι, βολτα μονο για τις αναγκες του!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Αυτό που εννοεί είναι ότι εφόσον παίρνει αντιβίωση δεν κινδυνεύει να προχωρήσει η μόλυνση στι κόκκαλο.
Ελπίζω να έχουν δίκιο. Βάζω και μπεταντίν κάθε βράδυ.
Στο ιατρείο του κέστη μου απάντησε τηλεφωνητής. Με την βοηθό γιατρού στην περιοχή μου μίλησα, του Κλαμαριά.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
βρηκε και εποχή να το παθει ο ακροβάτης! Τώρα που ολοι λειπουν.
Έλα ντε!!
Είναι ατυχηματίτιδας επειδή είναι πολύ ζωηρός! Σήμερα μόλις ξεπέρασε την φοβία του με το κρέιτ και τον είδα να κοιμάται μέσα το καμάρι μου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Το βλέπεις να θρέφει σιγά σιγά ή παει περα δωθε όπως στην αρχη?
Δεν πάει πέρα δώθε όχι. Αλλά χθες κουνήθηκε για αυτό και τώρα έρχεται με το ποδαράκι ψηλά και με κοιτάει. Πονάει ο αμοιράκος.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Έλα ντε!!
Είναι ατυχηματίτιδας επειδή είναι πολύ ζωηρός! Σήμερα μόλις ξεπέρασε την φοβία του με το κρέιτ και τον είδα να κοιμάται μέσα το καμάρι μου!
Ετσι που το παει... με τις συνεχεις επισκέψεις στον κτηνιατρο, θα απευαισθητοποιηθει και προς τους γιατρους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.094
Νεότερο μέλος
Thoryorky