Περαστικά του!
Και σε μας μετά το χειρουργείο άφησε μια μικρή τομή και μου είπε κομπρέσσες με ειδικό betadin για πλύσεις για να φεύγει ότι υγρό θα μαζέψει.
Μου είπε κατά γράμμα να παίρνω μια σύρριγγα να την γεμίζω φυσιολογικό ορό και να την βάζω μέσα στην τρυπούλα και με την πίεση να καθαρίζεται εσωτερικά το σημείο.
Έπειτα με αποστερωμένα πανάκια από φαρμακείο έκανα καθαρισμό με Bedadin για πλύσεις στην τρυπούλα απ'έξω όπου μαζευόταν το υγρό και μετά προσοχή εκεί που καθόταν/ξάπλωνε, πάντα σε πεντακάθαρα σεντόνια(έχω γενικά για αυτόν 2-3 σεντόνια για κρεβάτι που πλένω εναλλαξ και χρησιμοποίησα αυτά).
Μου εξήγησε ότι επίτηδες δεν την έκλεισε την τρύπα γιατί πολύ πιθανόν να μαζευόταν υγρό και να ήθελε ξανά άνοιγμα!Αλλά μου είπε να προσέχω ΠΟΛΥ στην διαδικασία αυτή που θα κάνω σε ανοιχτή πληγή για μέρες.
Στέλιο με στεναχωρούν αυτά που έγραψες γιατί ο δικός μας γιατρός από τότε που το ανοίξαμε δεν μου έχει πει τίποτα άλλο παρά με το χέρι να πιέζω την πληγή για να φεύγει υγρό....
Όταν τον ρώτησα για betadin μου είπε δεν έχει νόημα...Βέβαια εγώ θεωρώ ότι έχει και παραέχει και μου φαίνονται πολύ νορμάλ οι οδηγίες που σου έδωσε ο γιατρός σου...δεν ξέρω έχω πελαγώσει.
Χθες τον ξαναπήγαμε στον γιατρό, μου άλλη μια βδομάδα αντιβίωση, η πληγή ακόμα χάσκει, έχει μαζέψει ακόμα λίγο παρόλα αυτά...Μεγάλη ταλαιπωρία για τον σκύλο ο οποίος πονάει και το δείχνει με την συμπεριφορά του, είναι άκεφος.
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά!