Τραυματισμός, ράμματα, παροχέτευση

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Bιάστηκα....
Τις τελευταίες μέρες κι ενώ είχαμε τελειώσει από αντιβιώσεις και ο Τζιμάκος ήταν μια χαρά άρχισε να πρήζεται, τελικά σήμερα ξανά στον Μαραγκό όπου με μέθη και δεμένος χειροπόδαρα ο Τζιμάκος για να μην του κάνει γενική νάρκωση ξανά του άνοιξε την τομή...βγήκε ένα ποτήρι υγρό και έμεινε ανοιχτή γιατί πρέπει να τρέχει..μολύνθηκε λόγω του ότι δεν είχε γίνειι παρόχετευση όταν τον έραψαν, μου είπε ο γιατρός ότι μόνο σε χειρουργικές τομές μπορείς να την αποφύγεις οτιδήποτε άλλο είναι μολυσμένο και πρέπει να αφήνεις μια τρυπούλα, τώρα ξανά αντιβίωση και η πληγή να χάσκει και να τρέχει αίμα και να ευχηθούμε να μην κλείσει από μόνη της και ξαναφουσκώσει. Δηλαδή με λίγα λόγια μολύνθηκε είχε δεν είχε!
αχχχ ντεζα βου...
εστω και με παροχετευση επρεπε να μεινει ανοιγμα στην πληγη...
οτι και να μου λενε απο δω και περα 100 κτηνιατροι...

Δε μαθανε Μυρτω μου .. δε μαθανε... 3 χρονια μετα τα ιδια κανουνε...

Περαστικα στο Τζιμακο!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Κι εμάς όταν αποκτήσαμε τρούπα στο κεφάλι...
Έξυσε την πληγή από μέσα να καθαρίσει και να φτάσει σε ζωντανό ιστό...
Έκανε 5 ράμματα και το χαμηλότερο (6ο) το άφησε ανοιχτό.
Έτρεξε μερικές σταγόνες αίματος εκείνη την ημέρα και μετά όλα κομπλέ.
(και augmentin)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.564
Αυτά που λέτε ρε παιδιά δεν είναι μόνο για να πάρει η I.Kyveli τηλέφωνο και να τους ξεχέσει, είναι για να ανοίξει θέμα ειδικά για το αττικό, να μπούνε οι εμπειρίες σας και να μην ξαναπατήσει κανείς εκτός από τρελή ανάγκη...

Περαστικά στο Τζιμάκο, να γίνει γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Μα τον είχε δει και ο γιατρός σου από ότι καταλαβαίνω και είπε ότι είναι εντάξει. Σωστά?
Mα ήταν εντάξει Ίρμα. Ο γιατρός μου από την αρχή μου είπε έπρεπε να γίνει παροχέτευση. Όταν όμως τον είδε, πολύ ελάχιστα φουσκωμενο μου είπε ότι εντάξει επουλώνεται μια χαρά. Δεν μπορούσε να το ανοίξει μήπως και..Μετά από μια βδομάδα έγινε τούμπανο.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Περαστικα σας,ολα καλα θα πανε!
Μη τυχεις στην αναγκη τους ειναι ο αττικος..

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ναι αυτό λέω. Αν ήταν σίγουρος και αυτός ότι πάντα βάζουμε παροχετευση θα το άνοιγε. Σωστά? (δεν έχω πάει ποτέ ούτε στο Αττικό ούτε στο γιατρό σου). απλά λέω τι μου φαίνεται λογικό.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτά που λέτε ρε παιδιά δεν είναι μόνο για να πάρει η I.Kyveli τηλέφωνο και να τους ξεχέσει, είναι για να ανοίξει θέμα ειδικά για το αττικό, να μπούνε οι εμπειρίες σας και να μην ξαναπατήσει κανείς εκτός από τρελή ανάγκη...

Περαστικά στο Τζιμάκο, να γίνει γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.
Απο την μια ετσι θα επρεπε- απο την αλλη, αμα ανοιγαμε για οποιον κτνηιατρο τα εκανε πατατα σε καποια φαση, μαλλον δεν θα ειχαμε να παμε πουθενα πια!

Ακομα και ο ιατρος που παει συνηθος η Μυρτο της προαλλες παραλιγο να στειλει σκυλο γνωστου μου αδιαβαστο, επειδη πειραματιζοταν πανω του και δεν θεωρισε αναγαιο να τον παραπεμψει σε περαιτερο εξετασεις! Ο σκυλος κοντευε να παθει διατρηση εντερου απο κουκουτσι ροδακινου- και εκεινος ειχε διαγνοσει μια γαστριτιδα και του εδινε για 10 μερες πριμπεραν και στομαχοπροστατευτικο!
Εαν ο γνωστος μου δεν τα ειχε παρει και πηγαινε αλλου- το σκυλακι δεν θα ζουσε τωρα!
Ειχε παθει πια τοξικοση, επειδη οι τοξινες του εντερου εμπαιναν πια στον οργανισμο!

Για αυτο να μην εχουμε τυφλη εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ!!

Αλλα τρομαρα- η Μυρτο πηγε και αλλου- και παλι... τι να πω!

Να γινει γρυγροα καλα το παιδι του ευχομαι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Οσο για το νοσοκομειο... μια φορα χρειαστηκε να παω εκει γιατι χτυπησε ο μικρος στο ποδι σε μια ασκηση.
Απλος ελεγχος (χωρις ακτινογραφιες) στο ποδι του (μου δωσανε και 1 καρτελα χαπακια απο τις 4-5 που εχει το κουτι αντιβιωσης)+ αιματολογικες εξετασεις (απλες και βιοχημικες).....277 ευρω!!!!!!
Πλεον ουτε φωτογραφια μου εκει......

Υ.Γ. Για τις ακτινογραφιες δυσπλασιας, μου ζητουσαν 250 ευρω και τελικα τις εκανα με 45 (σε αλλον κτηνιατρο).
Τι λες ρε συ, 280 ευρώ για μια εξέταση και βιοχημικές? Ήμαρτον..
Όχι εμένα 150 μου πήραν με νάρκωση και ράμματα και δεν ξέρω πιο πολλά περίμενα γιατί είχα ακούσει και πολλά..Και η γιατρός ήταν ευγενέστατη, μου είπε αν πρηστεί να ξαναπάω, αλλά όπως καταλαβαίνεις πήγα στον δικό μου.
Ίσως είναι έλλειψη εμπειρίας δεν ξέρω, εντάξει δεν μιλάμε και για κανένα δύσκολο περιστατικό όμως. Το ίδιο λέμε, το αττικό νοσοκομείο στην Λαυρίου;(Παιανία;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Ναι αυτό λέω. Αν ήταν σίγουρος και αυτός ότι πάντα βάζουμε παροχετευση θα το άνοιγε. Σωστά? (δεν έχω πάει ποτέ ούτε στο Αττικό ούτε στο γιατρό σου). απλά λέω τι μου φαίνεται λογικό.
Eπειδή είχαν περάσει μέρες από τα ράμματα θεώρησε ότι εφόσον επουλώνεται καλά να μην το πειράξει πλέον. Τι να σου πω ρε Ίρμα ξέρω γω;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Απο την μια ετσι θα επρεπε- απο την αλλη, αμα ανοιγαμε για οποιον κτνηιατρο τα εκανε πατατα σε καποια φαση, μαλλον δεν θα ειχαμε να παμε πουθενα πια!

Ακομα και ο ιατρος που παει συνηθος η Μυρτο της προαλλες παραλιγο να στειλει σκυλο γνωστου μου αδιαβαστο, επειδη πειραματιζοταν πανω του και δεν θεωρισε αναγαιο να τον παραπεμψει σε περαιτερο εξετασεις! Ο σκυλος κοντευε να παθει διατρηση εντερου απο κουκουτσι ροδακινου- και εκεινος ειχε διαγνοσει μια γαστριτιδα και του εδινε για 10 μερες πριμπεραν και στομαχοπροστατευτικο!
Εαν ο γνωστος μου δεν τα ειχε παρει και πηγαινε αλλου- το σκυλακι δεν θα ζουσε τωρα!
Ειχε παθει πια τοξικοση, επειδη οι τοξινες του εντερου εμπαιναν πια στον οργανισμο!

Για αυτο να μην εχουμε τυφλη εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ!!

Αλλα τρομαρα- η Μυρτο πηγε και αλλου- και παλι... τι να πω!

Να γινει γρυγροα καλα το παιδι του ευχομαι!
Εγώ για όλους τους γιατρούς που εδώ έχουν αναφερθεί σαν άριστοι έχω ακούσει και κάποιες περιπτώσεις που έκαναν φάουλ.
Ίσως είναι λογικό , άνθρωποι είναι και αυτοί, ίσως όχι δεν ξέρω.
Για το Αττικό είχα ακούσει πολλά αλλά βιάστηκα να πάω εκείνη την ημέρα και ήταν το μόνο που βρήκα.
Δεν το λέω τώρα για ράμματα, αλλά τελικά όταν κάτι είναι σοβαρό και δεν βλέπουμε προκοπή μια δεύτερη γνώμη είναι απαραίτητη.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.564
Έχεις δίκιο FrenchieFan, απλά από αυτά που περιγράφετε δείχνει ότι το αττικό είναι κυρίως κακές πρακτικές και οικονομική εκμετάλλευση και όχι μερικά λάθη μεμονωμένα. Τι να πω.. ούτε κτηνιάτρους ούτε γιατρούς εμπιστεύομαι πλέον με κλειστά μάτια, όχι τίποτα άλλο, άνθρωποι είναι κι αυτοί και μπορεί να κάνουν και λάθη, απλά όταν κάνουν μόνο λάθη και η εξαίρεση είναι το σωστό ε τότε..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Μα όλοι κάνουν λάθη και παραλείψεις.
Σίγουρα, αλλά σε απλά περιστατικά όπως τα ράμματα δεν θα έπρεπε.
Και μου είπε επί λέξη , δεν άφησα τρυπούλα γιατί τον έφερες αμέσως, αν δεις να πρήζετε φέρτον μου.
Εκείνη την ώρα αν ήξερα θα της έλεγα άσε σε παρακαλω καλού κακού, αλλά ούτε συνηθίζω να υποδυκνείω σε γιατρούς τι να κάνουν ούτε γνώριζα. Τέλως πάντων, ευχαριστώ όλους για τις ευχές, ευτυχώς και σήμερα το πρωί είναι ανοιχτό, γιατί αν κλείσει πρέπει να το ανοίγω με το χέρι εγώ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Μα όλοι κάνουν λάθη και παραλείψεις.
Εγώ θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο. Δεν είναι Θεοί. Εχουν δικαίωμα στο λάθος.
Δυστυχώς βέβαια, τα λάθη τους, έχουν μεγάλη πιθανότητα να στοιχίσουν μια ζωή.
Το θέμα είναι, ότι εμείς εδώ μέσα, έχουμε την πολυτέλεια να τα συζητάμε μεταξύ μας και να σωζόμαστε πολλές φορές. Εξω από δω, τι γίνεται; Αβυσσος...:neutral:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Kyveli μου άντε πάλι από την αρχή η ταλαιπωρία σας! :(

Θα συνεχίσετε με αντιβίωση?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Kyveli μου άντε πάλι από την αρχή η ταλαιπωρία σας! :(

Θα συνεχίσετε με αντιβίωση?
Nαι άλλες 8 ημέρες, ξεκινήσαμε ήδη.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Το θέμα είναι, ότι εμείς εδώ μέσα, έχουμε την πολυτέλεια να τα συζητάμε μεταξύ μας και να σωζόμαστε πολλές φορές. Εξω από δω, τι γίνεται; Αβυσσος...:neutral:
Αχ δεν τα λέω καλά. Ναι αυτό εννοώ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Mαρία εξαρτάται. Όταν μιλάμε για επεμβάσεις ρουτίνας όπως τα ράμματα, θα έπρεπε να είναι κανόνας η παροχέτευση. Δεν μιλάμε για λάθος διάγνωση εδώ. Έτσι νομίζω εγώ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ναι μωρέ, δεν διαφωνώ.
Βαρέθηκα να το γράψω, γιατί το θεώρησα εύλογο, ότι όταν μιλάμε για τόσο απλά πράγματα, που τα ξέρουν και οι λίγο πιο ψαγμένοι σκυλάδες, απαγορεύεται να τα κάνει λάθος, και ο τελευταίος ειδικευόμενος wanna be κτηνίατρος.

@ irma παιδί μου, δεν σε μάλλωσε κανείς :)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3