Τριών μηνων κουταβι με περιοδο;;;

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Γεια σας ...εχω μια μικρη ημίαιμο 3 μηνων και κατι και απο εχτες βρίσκω κηλίδες αιμα στο πάτωμα στην πανα κ στο κρεβατάκι της ...την εψαξα παντου για καποια πληγη αλλα τιποτα...ειναι 3μηνων και 3 κιλα ειναι προοιστρος; ;; θελω την αποψη σας πριν παω κτηνίατρο. ..η διαθεση της ειναι καλη θα ελεγα και πιο ενεργητική απο αλλες φορές. ..ευχαριατω εκ των πρπτερων

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Ετσι κι αλλιώς, πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σας, ότι κι αν συζητήσεις εδώ.
Το συντομότερο κιόλας, θα έλεγα.

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Θα παμε στο γιατρο σιγουρα δεν την αφηνω ετσι... απλα επειδή ειμαι πρωταρα στα κουτάβια υπαρχει περιπτωση να ειναι οίστρος; σε αυτην την ηλικια...;; είμαι καχύποπτη οποτε παντα θελω πολλες αποψεις...οι συμβουλες απο ανθρωπους που εχουν περάσει το ιδιο ισως με βοηθήσουν. ..ευχαριστω για την αμεση ανταπόκριση

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
3 μηνων οίστρος? Εγώ ούτε που θα το σκεφτόμουνα... Θα πήγαινε το μυαλό μου σε αλλα πράγματα... Θα πας σήμερα γιατρό?

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Μιλησα με τον κτηνιατρο και μου ειπε να την παω αύριο. ..σημερα μου ειπε να χρονομετρησω καθε ποτε σχετικα βρισκω σταγόνες ...

• Like
Reactions: mariakala

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Αυτο σκέφτομαι. Ηταν γεννα απο αδεσποτο κ ο κυριος που την προσεχε ώσπου να γεννήσει μας ειπε οτι τα μικρα γεννηθηλαν στις 15 Μαρτίου :cool: τωρα τι να πω...οταν την πηραμε ηταν 26 Απριλίου και ηταν μια σταλιτσα...

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Από ότι θυμάμαι αλλα τα δοντάκια τα έχουν αλλάξει μέχρι τους 6 μήνες... ο κτηνίατρος σου λογικά θα μπορεί να σου πει αν είναι άνω των 6 μηνών από αυτό...

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Θεωρει οτι η ηλικια ειναο σωστη..εχει δει τα δοντακια της δεν έχουν αλλάξει ακομα ... συμφωνα με αυτο που παρατήρησα γοατι δυστυχως δεν προλαβαινω να δω ποτε στάζει (γενικα απο καπου , αν και δεν είναι λερωμένη πουθενά ) σταζει αν 5 με 6 ωρες...αυριο που θα παμε στο κτηνιατρο ελπιζω ολα να ειναι καλα...ουτε βολτα δεν την βγαλαμε ακομα τι να εχει ...πφφ οτι μου πει ο κτηνιατρος αυριο θα σας το πω και εσας...

• Like
Reactions: mariakala

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Θεωρει οτι η ηλικια ειναο σωστη..εχει δει τα δοντακια της δεν έχουν αλλάξει ακομα ... συμφωνα με αυτο που παρατήρησα γοατι δυστυχως δεν προλαβαινω να δω ποτε στάζει (γενικα απο καπου , αν και δεν είναι λερωμένη πουθενά ) σταζει αν 5 με 6 ωρες...αυριο που θα παμε στο κτηνιατρο ελπιζω ολα να ειναι καλα...ουτε βολτα δεν την βγαλαμε ακομα τι να εχει ...πφφ οτι μου πει ο κτηνιατρος αυριο θα σας το πω και εσας...
Εεεε τοτε μηπως αλλαζει δοντια και τις επεσε κανενα. Γτ εμεις ειμαστε ολη μερα απο πισω του και βρισκουμε κηλιδες αιματος απο τα δοντακια του.

• Like
Reactions: tasos malinoua

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Παίζει με παιχνίδια; Κουκλάκια, κόμποι κλπ μπορεί να έχουν ίχνη αίματος από δόντια που πέφτουν, αν είναι από αυτό.

Για να τσεκάρεις την περίπτωση οίστρου (πολύ δύσκολο αν είναι σωστή η ηλικία αλλά φαντάζομαι οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες) μπορείς να ταμπονάρεις με χαρτομάντηλο.

Δες και τις πατούσες, είναι ένα σημείο που μπορεί να αιμορραγεί αν πάτησε κάτι και να μην το προσέξεις εύκολα.

Εννοείται τα παραπάνω δεν αναιρούν την εκτίμηση γιατρού!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να ανησύχησες άδικα.

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Την πατουσες τις κοιταξα πολυ προσεκτικά δεν εχει τιποτα ...τωρα για τα παιχνιδια δεν τα ειχα κοιταξει αλλα θα το κανω ....τωρα δεν εχω δει καθολου αιμα ...μακαρι μακαρι να ειναι ολα καλα ..ωρες μεινανε για τον γιατρο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Το τεστ του χαρτομάντηλου θα σου λύσει την απορία.
Ελπίζω ότι δεν είναι τίποτα, περιμένουμε νέα.

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Ναι δεν εχει τιποτα το χαρτι !!!! Ουτε απο τον πισινο της !!! Ευχαριστω για την ανταπόκριση

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αν δεν εχει το χαρτι δεν ειναι λογικα περιοδος....

Κ η δικια μου παντως αδιαθετησε νωρις...5 μηνων. Ειναι σπανιο αλλα συμβαίνει πριν τον εκτο μηνα...

Athinabz

Member
10 Ιουνίου 2016
14
7
30
Καλημέρα. ...ο κτηνίατρος δεν βρηκε καποια πληγή ουτε στο σωμα ουτε στο στομα και δοντι δεν χασαμε ακόμα ....το αιδιο της ειναι ελαφρώς πρησμένο και πιστεύει οτι όντος βρίσκεται σε προοιστρο λογο του οτι είναι μικροσωμη λεει οτι υπαρχουν περιπτώσεις να ερθει προοιατρος για 1 με 2 εβδομαδες με αραιές κηλίδες και μετα απο 1 με 2 μηνες έρχεται ο οίστρος. ..σημερα δεν βρηκα κιληδες ουτε εχτες το βραδυ ...την επομενη τρίτη ξανα ραντεβού.