Τροφή για αλλεργίες για μαλτέζ 10 ετών


timeryin

New Member
10 Ιουνίου 2009
4
0
Καλησπέρα, η σκυλίτσα μου είναι 10 ετών, μαλτέζ και το τελευταίο διάστημα έχει αλλεργία. Τρώει από πάντα Orijen (πλέον senior). Ο γιατρός μου έδωσε για ένα μήνα την Hills Zd αλλά για την συνέχεια ψάχνω μια άλλη τροφή. Διαβάζω για την Acana Lamb & Apple ότι είναι καλή για την περίπτωση μας αλλά δεν βρίσκω αν είναι κατάλληλη για σκυλί μεγαλύτερης ηλικίας. Αν έχετε κάτι να προτείνετε ή αν γνωρίζετε για την συγκεκριμένη Acana θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ!
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ σε ηλικιωμένο σκυλί μου τροφή senior.
Απλά μειώνω την δοσολογία .
Κατά την γνώμη μου βρες μια τροφή που θα βοηθήσει στα δερματικά και προσάρμοσε την δοσολογία της τροφής σύμφωνα με το επίπεδο ενέργειας της σκυλίτσας σου.
 
  • Like
Reactions: timeryin


Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
35
Επειδή εμείς από αλλεργίες άλλο τίποτα, εδώ και ένα χρόνο περίπου είμαστε με την N&D Quinoa. Όλα καλά μέχρι στιγμής, μην το γκαντεμιάσω. :LOL:
 


ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Για τρία χρόνια έδινα acana στον δικό μου και ανάμεσα στις διάφορες συνταγές του έδωσα και αυτή με το μήλο. Είχε θέματα με κολίτιδα και υποτίθεται πως το μήλο βοηθάει αλλά δεν είδα βελτίωση.

Το αρνί γενικά θεωρείται υποαλεργικό και δεν έχω αντίθετη άποψη. Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού άλλαξα την τροφή του σε N&D με αρνί και κολοκύθα οπότε και είδα σημαντική βελτίωση στην απορρόφηση της τροφής από τον σκύλο.

Αυτό που δεν κατάλαβα στην αρχή είναι πως άρχισε να παίρνει βάρος. Εδινα την ίδια ποσότητα με την Acana και σε τέσσερις μήνες ο Άργος πήρε τρία κιλά.
 


zoik

New Member
24 Δεκεμβρίου 2019
4
1
31
Έχω ακούσει ότι πολλοί χρησιμοποιούν την Flydog που είναι βιολογική μαγειρεμένη τροφή και την παραγγέλνεις και έρχεται σπίτι σου. έκανα μια έρευνα είδα από αξιολογήσεις ότι βοηθάει στα δερματικά προβλήματα και ότι συγκεκριμένα στα μαλτεζ μειώνει αυτές τις κοκκινίλες γύρω από τα μάτια. Εγώ δεν έχω πάρει για τα δικά μου επειδή βγαίνει αρκετά ακριβή.