Τσακωμοι με μη ζωόφιλους




vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Πριν από λίγο είχα βγάλει τη μικρή για τουαλέτα και την έκανα και μια μικρή(λόγω ζέστης) βολτα. Ακούω από μακρυά έναν να μου φωνάζει πάρτο αγκαλιά.
Ήταν ένας κύριος με ένα ροτβάιλερ (μένουν κοντά μας και το σκυλί βγαίνει αραιά και που βόλτα όταν έχει χρόνο ο κύριος, γιατί η γυναίκα του δεν μπορεί να το κουμαντάρει και το χτυπάνε συχνά. Η αληθεια είναι ότι είναι πολύ αγριεμένο και κάνει σαν τρελό όταν βλέπει αλλα σκυλιά).
Φωνάζω και εγώ "γιατί?" και μου λέει ε πάρτο που σου λέω..Εγώ σκεπτόμενη μήπως η δικιά μου αποκτήσει φοβίες και μάθει ότι θα την παίρνω αγκαλιά γυρνάω πίσω και αλλάζω δρόμο και φωνάζω "πάρτο εσύ αγκαλιά, το δικό σου έχει πρόβλημα.."
:evil: :evil:
 


dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Βασικά εγώ θα τον έπαιρνα αγκαλιά γιατί θα φοβόμουν επειδή είναι μικρός, κακό είναι αυτό? :oops: :roll:
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
μια φορα ενας κυριος,ενω περασα μπροστα απτο σπιτι του με τη Χιονα ,κατι εκανε στο σκυλο του(δεμενος). γυρνωντας εμεις,αυλοπορτα ορθανοιχτη,σκυλος λυτος,και με το π βρισκομαστε εξω απτη αυλοπορτα αρχιζε να τρεχει κατα πανω μας,εγω κοκαλονω κ αρχιζω ν φωναζω ''ας μας βοηθησει καποιος!!το κουταβι μου!!''...το εκανα απο φοβο???οχι...υπηρχε κοσμος τριγυρω...μπας κ απο ντροπη δεν το ξανα αφηνε ετσι να κινδυνευει κ απο αυτοκινητα! :evil:
και η κλασικη περιπτωση φιλοζωων με τα σπιτακια απο ''τσιμεντο'',2τ.μ.....ελεος!!!τετοια βλεπω σε καθε στενο...να τσακωθεις με ολους??? :evil:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22