Τσεχοσλοβακικο λυκόσκυλο

26 Νοεμβρίου 2013
5
0
Έχω ένα τσεχοσλοβακικο 11μηνων
ζητάω για την εκπαιδευση και την διατροφή του από κάποιους που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της φυλής
ευχαριστώ
Βασίλης

26 Νοεμβρίου 2013
5
0
Φίλε μου καλησπέρα
Ο εκτρωφέας του μου έχει δώσει οποίες πληροφορίες γνώριζε όμως δεν είναι επάγγελματίας και δεν μπορώ να βασιστώ στα πάντα στις γνώσεις του
ο σκύλος εκπαιδεύεται με την βοήθεια επαγγελματία αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει εμπειρία για την φυλή και δεν θέλω να αλλοιωθεί τίποτε απο τα χαρακτηριστικά της φυλής του
Αν γνωρίζεις για τα wolfdog θα καταλάβεις και τον προβληματισμό μου

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Τα οποια ειναι??ρωταω για να καταλαβουμε τους προβλισματισμους σου για το τι φοβασαι οτι μπορει να αλλοιωθει στο σκυλο σου.Προσφατα εγινε μελος και ενας ελληνας εκτροφεας τσεχοσλοβακικου.Ισως αν δει το θεμα να σε βοηθησει

26 Νοεμβρίου 2013
5
0
Φίλε μου καλησπέρα
Ο εκτρωφέας του μου έχει δώσει οποίες πληροφορίες γνώριζε όμως δεν είναι επάγγελματίας και δεν μπορώ να βασιστώ στα πάντα στις γνώσεις του
ο σκύλος εκπαιδεύεται με την βοήθεια επαγγελματία αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει εμπειρία για την φυλή και δεν θέλω να αλλοιωθεί τίποτε απο τα χαρακτηριστικά της φυλής του
Αν γνωρίζεις για τα wolfdog θα καταλάβεις και τον προβληματισμό μου

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παντως καπως αργα ζητας πληροφοριες για διατροφη και εκαιδευση,,, ηδη ο σκυλος εχει διαμορφωσει χαρακτηρα και σωματοτυπο οποτε αφου δεν υπαρχει εκτροφεας στη πραξη μονο ενας εμπειρος εκπαιδευτης μπορει να ""διαβασει"" το σκυλο σου και να δει τι δυνατοτητες εχει και τι ζητας εσυ απο το σκυλο σου και αναλογως να σου απαντησει,,,,,

26 Νοεμβρίου 2013
5
0
Μέχρι τώρα έχω τις συμβουλές του εκτρωφέα και του εκπαιδευτή
Επίσης και εγώ δεν είμαι άσχετος με σκύλους
όμως όποιος έχει έρθει σε επαφή με ένα wolfdog πιστεύω ότι μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ψάχνω