Αυτό είναι σωστό...Κακως βγαλατε το τσιμπουρι με το τσιμπιδακι..το μονο που καταφερατε ειναι να βγαλετε το σωμα και οχι το κεφαλι
Zω σε περιοχή με μπόλικα τσιμπούρια (για να καταλάβεις, εχει πιάσει ο γιος μου που σέρνεται όλη μέρα έξω, και δεν είναι σπάνια σε παιδάκια στη γειτονιά, οπότε μπορείς να φαντστείς τι γίνεται με τα γατόσκυλα) και μέχρι στιγμής έχουμε γλυτώσει με το scalibor. Έχω ακούσει από άλλους ότι δεν δουλεύει, αλλά σε εμάς, δεν έχουμε βρει ούτε ένα.βρε παιδια ηρθαμε κι εμεις στην εξοχη.μεσα σε δυο μερες βρηκα 3 τσιμπουρια,πολυ μικρα,ψοφια.τα δυο πανω στα ποδαρακια του αναμεσα στις τριχες πεσμενα και το τριτο στο κρεβατακι του.ευτυχως ηταν ψοφια ολα,εντελως!πραγμα που σημαινει οτι η αμπουλα επιδρα κανονικοτατα,ετσι?υπαρχει καποιο προιον που ειναι απωθητικο?να μην ερχονται πανω του καθολου?δεν εχω βγαλει ακρη με τοσα ποστ
και σκαλιμπορ στο 3μηνο αλλαζουμε και αμπουλα ανα 3 βδομαδες και κατι του βαζω...ολα κανονικοτατα.αλλα αγχωθηκα λιγο και ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχει κατι συγκεκριμενο απωθητικο.να μην τον πλησιαζουν καν.ξερω μωρε...γινεται χαμος με τα τσιμπουρια!!το μονο θετικο ειναι οτι τα βρηκα ψοφια,πολυ μικρα που σημαινει οτι δε προλαβαν να τσιμπησουν πολυ και να ρουφηξουν αιμα.μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα προβλημα που κυκλοφορουσαμε μεσα στην πολη,αλλα εδω εξοχη ειναι λιγακι αναμενομενοZω σε περιοχή με μπόλικα τσιμπούρια (για να καταλάβεις, εχει πιάσει ο γιος μου που σέρνεται όλη μέρα έξω, και δεν είναι σπάνια σε παιδάκια στη γειτονιά, οπότε μπορείς να φαντστείς τι γίνεται με τα γατόσκυλα) και μέχρι στιγμής έχουμε γλυτώσει με το scalibor. Έχω ακούσει από άλλους ότι δεν δουλεύει, αλλά σε εμάς, δεν έχουμε βρει ούτε ένα.
το οποιο που το βρισκω??τι ειναι ακριβως και πως το χρησιμοποιω??κι οταν λες μποχα...παρα πολυ????Ισχυρό απωθητικό, αλλά μιλάμε για πολλή μπόχα είναι το eukacid.
Σε μεγάλα πετ σοπ ίσως, εγω στην Θεσσαλονίκη σε 2-3 που έψαξα δεν το είχε και το παράγγειλα ηλεκτρονικά. Είναι ένα μικρό μπουκαλάκι με έλαια, έχει σιτρονελα και ευκάλυπτο νομίζω. Βάζεις λίγες σταγόνες ανάλογα με τα κιλά και βρωμάει ο σκύλος απο μέτρα. Η δικιά μου το βλέπει και τρέχει να σωθεί. Κάνε μια αναζήτηση και εδω στο φόρουμ υπάρχουν αρκετές αναφορές.το οποιο που το βρισκω??τι ειναι ακριβως και πως το χρησιμοποιω??κι οταν λες μποχα...παρα πολυ????
Πρέπει να περιέχει και λεβάντα, δεν καταλαβαίνω και πολλά είναι όλα στα γερμανικά πάνω στο μπουκάλι.Σε μεγάλα πετ σοπ ίσως, εγω στην Θεσσαλονίκη σε 2-3 που έψαξα δεν το είχε και το παράγγειλα ηλεκτρονικά. Είναι ένα μικρό μπουκαλάκι με έλαια, έχει σιτρονελα και ευκάλυπτο νομίζω. Βάζεις λίγες σταγόνες ανάλογα με τα κιλά και βρωμάει ο σκύλος απο μέτρα. Η δικιά μου το βλέπει και τρέχει να σωθεί. Κάνε μια αναζήτηση και εδω στο φόρουμ υπάρχουν αρκετές αναφορές.
το βρηκα...αλλοι λενε οτι δεν το αντεξαν τα κατοικιδια τους,κυριως οι γατες,κι αλλοι οτι κανει μια χαρα δουλεια.εψαξα στο φορουμ,προτεινουν παααρα πολλα κι ο καθενας εχει τη δικια του αποψη απο την εμπειρια του.τα εχασα με τοσες πληροφοριες.θα παμε και στον κτηνιατρο μας αυριο,οποτε θα δω τι εχει να μου προτεινει κι αυτος.ευχαριστω παντως!Πρέπει να περιέχει και λεβάντα, δεν καταλαβαίνω και πολλά είναι όλα στα γερμανικά πάνω στο μπουκάλι.
Εμένα πάντως με έπιανε πονοκέφαλος αν καθόμουν ώρα κοντά της. Ούτε η ίδια το άντεχε, ακομη και σε πεζοδομιο έχει τριφτει για να το βγάλει. Το μισεί θανάσιμα.το βρηκα...αλλοι λενε οτι δεν το αντεξαν τα κατοικιδια τους,κυριως οι γατες,κι αλλοι οτι κανει μια χαρα δουλεια.εψαξα στο φορουμ,προτεινουν παααρα πολλα κι ο καθενας εχει τη δικια του αποψη απο την εμπειρια του.τα εχασα με τοσες πληροφοριες.θα παμε και στον κτηνιατρο μας αυριο,οποτε θα δω τι εχει να μου προτεινει κι αυτος.ευχαριστω παντως!