Να το ψεκαζεις συμπληρωματικα και με το spray frondline.Βρήκα και δεύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να το ψεκαζεις συμπληρωματικα και με το spray frondline.Βρήκα και δεύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εμενα για ολα και καλαζαρ και ερλιχεια και γενικη αιματος μου ειχε πει 120 αλλα τελικα μου πηρε 100(μονη της)!!!Παντος εμενα μου ειπε η γιατρος οτι μετα απο 20 μερες αν τσιμπισει το τσιμπουρι φαινεται στις εξετασεις!!!για εξετάσεις αίματος μου είπε 30ε αν θέλω να δω μόνο για ερλιχεια αν θέλω να τα δω όλα 120ε είναι καλή τιμή ;
Η ατυχία του να έχεις σκύλο με μαύρη γούνα. Δεν τα βλέπεις γρήγορα πριν εγκατασταθούν ενώ εμείς με τις άσπρες τρίχες τα παίρνουμε αμέσως χαμπάρι και τα ξαποστέλνουμε πρίν κολλήσουν στο δέρμαΝαι ρε γαμώτο!
Είχα 4 μήνες να δω ζωντανό πράγμα πάνω του...
Όταν τον πήρα ήταν σαν ζωολογικός κήπος...
Δεν θέλω να του κόψω τη θάλασσα, ούτε να του ξαναρχίσω frontline τωρα που έχω και scalibor.
Τα μαντζούνια με τα λεμόνια, κάνουν και για τσιμπούρια?
Εμένα με advantix και scalibor έπαθε ερλίχεια. Άσε που το scalibor της προκαλεί τρομερές φαγούρες στα αφτιά, αν βάζω μόνο advantix και citronela είναι καλυμένη;Η ατυχία του να έχεις σκύλο με μαύρη γούνα. Δεν τα βλέπεις γρήγορα πριν εγκατασταθούν ενώ εμείς με τις άσπρες τρίχες τα παίρνουμε αμέσως χαμπάρι και τα ξαποστέλνουμε πρίν κολλήσουν στο δέρμα. Το frontline καλά είναι να το βάζεις αν και δεν κάνει τίποτα με τα τσιμπούρια.
Η σιτρονέλα δεν διώχνει τα τσιμπούρια. Κάνει μόνο για τις σκνίπες. Τα τσιμπούρια είναι δύσκολη υπόθεση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει προστασία από αυτά 100%. Το advadix λένε ότι κάνει και για τσιμπούρια αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Είναι πολύ άτιμα ζωίφιαΕμένα με advantix και scalibor έπαθε ερλίχεια. Άσε που το scalibor της προκαλεί τρομερές φαγούρες στα αφτιά, αν βάζω μόνο advantix και citronela είναι καλυμένη;
Αφού το scalibor δεν το αντέχει τότε ο συνδυασμός που κάνεις πιστεύω είναι η καλύτερη λύση αν και εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα στα τσιμπούρια. Άτιμα πλάσματαSevah αυτό εννοούσα, citronella για σκνίπες και advantix, τσιμπούρια, ψύλλους σκνίπες. Και όχι scalibor γιατί τις προκαλεί πρόβλημα. Αν βάλω frontline αμπούλα μόνο τότε δεν θα έχω κάλυψη για σκνίπες..