scalibor στο λαιμό και αντί για κολόνια, σπρέιΝα βάλουμε κι εμείς αμπούλα;![]()
scalibor στο λαιμό και αντί για κολόνια, σπρέιΝα βάλουμε κι εμείς αμπούλα;![]()
Ε μόλις γύρισα και αυτό σκεφτόμουνα, μην πλησίαζα με το μούργο σε κανα θάμνο, σύννεφα γύρω μου, με τσιμπήσε και κάτι, κουνούπι να τανε, σκνίπα νατανε, μου ρθε να πάω να πάρω σκάλιμπορ κ για μενα.scalibor στο λαιμό και αντί για κολόνια, σπρέι
εγω εκανα και αντιλλυσικοΕ μόλις γύρισα και αυτό σκεφτόμουνα, μην πλησίαζα με το μούργο σε κανα θάμνο, σύννεφα γύρω μου, με τσιμπήσε και κάτι, κουνούπι να τανε, σκνίπα νατανε, μου ρθε να πάω να πάρω σκάλιμπορ κ για μενα.
εγω σκαλιμπορ δεν τους βαζω ποτε,αμπουλες μονο το καλοκαιρακι και αν.
ψεκαζω παντα με σεμπασιλ,ψακαζω και τις αυλες και αυτα και τοσα χρονια δεν εχω δει ποτε τσιμπουρι σε σκυλι μου.
μονο καμια φορα εμφανιζοντε ψυλοι στον χορο αλλα με ενα ψεκασματακι ολα ειναι οκ.
γεμιζεις το ψεκαστηρι στην πλατη και κυριως ψεκαζεις γυρω γυρω στον φραχτη πιο εντονα και πιο αραια στα ενδιαμεσα πχ χτησιματα κλπ.Και με τι ψεκάζεις; Για πες μας να δοκιμάσουμε.
γεμιζεις το ψεκαστηρι στην πλατη και κυριως ψεκαζεις γυρω γυρω στον φραχτη πιο εντονα και πιο αραια στα ενδιαμεσα πχ χτησιματα κλπ.
μετα ψεκαζεις και τα σκυλια και εισαι κομπλε.
για τον χωρο αν θες ριχνεις και ενα κλικ πετρελαιο μαζι.
Α...!! Τωρα το είδα.Τι ειναι το σεμπασιλ και που το βρίσκουμε;σεμπασιλ βρε.
αφου το εγραψα πιο πανω στο προηγουμενο ποστ.
εγω ψεκαζω ετσι χρονια 9 σκυλια και 3 διαφορετικους χωρους και ποτε δεν εχω βρει τιποτα.Για το σεπασιλ που ρώτησα, μου είπε ότι είναι περισσότερο για τον περιβάλλον χώρο και χρειάζεται προσοχή όταν το βάζουμε στον σκύλο. Είναι περισσότερο για την εξόντωση των ζωυφίων παρά για πρόληψη.
Γενικά μου πρότεινε αμπούλα, σκαλιμπορ και μου έδωσε και ένα σπρέι που το είχα χρησιμοποιησει και παλιότερα χωρίς όμως ικανοποιητικο αποτέλεσμα. Του είπα ότι έβρισκα τσιμπούρια παρόλο που τον ψέκαζα συχνά. Η απάντηση ήταν ότι μπορεί να έβρισκα τσιμπούρια γιατί το σπρέι δεν είναι απωθητικό αλλά τα σκοτώνει.