Εγω παντως πλησιαζω με χαμογελο, με σακουλιτσα ανα χειρας και τους λεω"Ξεμεινατε ε? Μου εχει συμβει και εμενα". Μεχρι στιγμης εχει πιασει χωρις προβληματα.
Το 'χω κάνει κι εγώ αυτό. Οχι με τόσο χαμόγελο όμως. Τύπου...μην το παίρνεις το σακουλάκι που σου δίνω ευγενικά, κι αν δεν τα μαζέψεις με το χεράκι σου, να με φτύσεις...Εγω παντως πλησιαζω με χαμογελο, με σακουλιτσα ανα χειρας και τους λεω"Ξεμεινατε ε? Μου εχει συμβει και εμενα". Μεχρι στιγμης εχει πιασει χωρις προβληματα.
Αυτο πολυ εξυπνο[!], αλλα δεν εχω ακομα σκυλο για να κυκλοφορω με σακουλακια...Εγω παντως πλησιαζω με χαμογελο, με σακουλιτσα ανα χειρας και τους λεω"Ξεμεινατε ε? Μου εχει συμβει και εμενα". Μεχρι στιγμης εχει πιασει χωρις προβληματα.
Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.Το ευκολότερο που μπορείς να κάνεις, είναι καταρχάς να τον ενημερώσεις [με όμορφο τρόπο αν θέλεις], ότι οφείλει να τα μαζέψει. Μετά, αναλόγως της αντίδρασής του. Αν είναι αρνητικός και επιθετικός, τι είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις; Μπορείς τουλάχιστον, να απειλήσεις με καταγγελία, και κατά συνέπεια πρόστιμο, σε περίπτωση που τον ξαναδείς, να μην τα μαζεύει. Βγάλε [ή κάνε ότι βγάζεις] και κανένα βιντεάκι -και να σε δει ότι το κάνεις- ότι δήθεν, πας απευθείας στο τμήμα να τον καταγγείλεις, αφού πρώτα τον ακολουθήσεις να δεις ποιός είναι και που μένει, γιατί θα σου χρειαστούν τα στοιχεία του.
Σωστος ο παιχτης! Μου φαινεται και εγω θα κυκλοφορω με πολυμπαγκ στην τσαντα απο εδω και περα.Και τι πειραζει? Εγω κυκλοφορω μονιμως με το ρολο απο σακκουλακια στην τσαντα (γιατι πραγματικα αν τα βαζω - βγαζω σε καθε βολτα τα ξεχναω) και πολλες φορες εχω δωσει και χωρις σκυλο.
Αυτή είναι, μια σωστή και υγιής αντίδραση, όπως επίσης και το να ενημερώσεις με σοβαρό ύφος, ότι την επόμενη φορά που δεν θα τα μαζέψει, θα καλέσεις την αστυνομία.... [αφου σκεφτικα να τα μαζεψω και να τα βαλω στην εξωπορτα του].