Τσουχτερά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εγω παντως πλησιαζω με χαμογελο, με σακουλιτσα ανα χειρας και τους λεω"Ξεμεινατε ε? Μου εχει συμβει και εμενα". Μεχρι στιγμης εχει πιασει χωρις προβληματα.

• Like
Reactions: d-friend and Aslan

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Εγω παντως πλησιαζω με χαμογελο, με σακουλιτσα ανα χειρας και τους λεω"Ξεμεινατε ε? Μου εχει συμβει και εμενα". Μεχρι στιγμης εχει πιασει χωρις προβληματα.
Το 'χω κάνει κι εγώ αυτό. Οχι με τόσο χαμόγελο όμως. Τύπου...μην το παίρνεις το σακουλάκι που σου δίνω ευγενικά, κι αν δεν τα μαζέψεις με το χεράκι σου, να με φτύσεις...:rolleyes:

• Like
Reactions: matilda

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χαχαχα αγαπημενο Μαρεκο...και μετα απορεις απο που πηρε ο μικρος και ειναι ταλιμπαν!!!

• Like
Reactions: d-friend and mareco

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Αυτο πολυ εξυπνο[!], αλλα δεν εχω ακομα σκυλο για να κυκλοφορω με σακουλακια...:(

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Και τι πειραζει? Εγω κυκλοφορω μονιμως με το ρολο απο σακκουλακια στην τσαντα (γιατι πραγματικα αν τα βαζω - βγαζω σε καθε βολτα τα ξεχναω) και πολλες φορες εχω δωσει και χωρις σκυλο.

• Like
Reactions: Orilis and Aslan

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Το ευκολότερο που μπορείς να κάνεις, είναι καταρχάς να τον ενημερώσεις [με όμορφο τρόπο αν θέλεις], ότι οφείλει να τα μαζέψει. Μετά, αναλόγως της αντίδρασής του. Αν είναι αρνητικός και επιθετικός, τι είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις; Μπορείς τουλάχιστον, να απειλήσεις με καταγγελία, και κατά συνέπεια πρόστιμο, σε περίπτωση που τον ξαναδείς, να μην τα μαζεύει. Βγάλε [ή κάνε ότι βγάζεις] και κανένα βιντεάκι -και να σε δει ότι το κάνεις- ότι δήθεν, πας απευθείας στο τμήμα να τον καταγγείλεις, αφού πρώτα τον ακολουθήσεις να δεις ποιός είναι και που μένει, γιατί θα σου χρειαστούν τα στοιχεία του.
Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.:D Ρωτησα επειδη ειναι ενας γειτονας που μενει ενα τετραγωνο πιο κατω και μια μερα που πηγαινα στο σουπερ μαρκετ με τα ποδια απο μακρια ειδα τον σκυλο του να τα κανει και μετα να απομακρυνονται μαζι. Τοτε πραγματικα δεν μπορουσα να του μιλησω μιας και ηταν παρα πολυ μακρια και θα επρεπε να τρεξω σαν τρελη να τον προλαβω... Τελος παντων περασε περιπου μια εβδομαδα και περνουσα απο το σημειο που τα ειχε κανει την προηγουμενη φορα και βλεπω τον παιδι να βγαινει απο την πολυκατοικια διπλα μαζι με το σκυλο να ερχεται προς το μερος μου και το σκυλι να τα κανει κυριολεκτικα μπροστα μου- αφου τελειωσε, το παιδι συνεχισε χωρις παλι να τα μαζεψει..........:mad: Δεν ηξερα πως να αντιδρασω αλλα τελικα τον ρωτησα "Δεν τα μαζευουμε;;;;!" και αυτος συνεχισε σαν να μην ακουσε τιποτα.................. τα νευρα μου αστα να πανε [αφου σκεφτικα να τα μαζεψω και να τα βαλω στην εξωπορτα του:whistle:].

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Και τι πειραζει? Εγω κυκλοφορω μονιμως με το ρολο απο σακκουλακια στην τσαντα (γιατι πραγματικα αν τα βαζω - βγαζω σε καθε βολτα τα ξεχναω) και πολλες φορες εχω δωσει και χωρις σκυλο.
Σωστος ο παιχτης! Μου φαινεται και εγω θα κυκλοφορω με πολυμπαγκ στην τσαντα απο εδω και περα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
... [αφου σκεφτικα να τα μαζεψω και να τα βαλω στην εξωπορτα του:whistle:].
Αυτή είναι, μια σωστή και υγιής αντίδραση, όπως επίσης και το να ενημερώσεις με σοβαρό ύφος, ότι την επόμενη φορά που δεν θα τα μαζέψει, θα καλέσεις την αστυνομία.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αν δεν τα μαζευει, τα μαζευεις εσυ γι αυτον, τον αιφνιδιαζεις κ του λες "συγνωμη κατι ξεχασατε" κ του τα παραδιδεις σακκουλιασμενα στο χερι........ πιανει, δοκιμασμενο!

• Like
Reactions: Aslan

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Δεν ειχα σακουλα τοτε δυστυχως... αλλιως παιζει να εκανα και αυτο που ειπα πιο πανω, πλεον ομως θα εχω μαζι μου σακουλακια μπας και τον πετυχω.