Τύφος και απολύμανση

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
ή ειδικά προϊόντα όπως το parvotech (=Didecyldimethylammoniumchloride). Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.
βρήκα αυτό..www.aralfarm.gr - KORSOLIN FF

και αυτό..ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ :: ΧΕΡΙΩΝ :: PROSEPT MED - ..:: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ::..

το πρώτο περιέχει 3.0 /100gr και το δεύτερo 0,15 /100gr Didecyldimethylammoniumchloride

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Δεν ξέρω αν θα σου φανεί χρήσιμο σε κάτι, αλλά υπάρχει και dettol σε σπρέυ.

Επίσης, άσχετο με την περίπτωσή σου αλλά μια και είμαι σε αυτό το θέμα..
Για να μη μας κουβαλήσει κάποιος κάνα δωράκι με τα παπούτσια του από το δρόμο, όταν έχουμε κουτάβι στο σπίτι μια καλή λύση είναι τα ποδοσάρια (αν δεν τα λέω λάθος), αυτά τα μπλε σκουφάκια που φοράμε στα παπούτσια μας και για να μπούμε στην εντατική. Τα πουλάνε στα φαρμακεία.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
βρήκα αυτό..www.aralfarm.gr - KORSOLIN FF

και αυτό..ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ :: ΧΕΡΙΩΝ :: PROSEPT MED - ..:: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ::..

το πρώτο περιέχει 3.0 /100gr και το δεύτερo 0,15 /100gr Didecyldimethylammoniumchloride
Το δεύτερο λέει ότι είναι για απολύμανση χεριών. Ίσως γι'αυτό έχει και μικρότερη περιεκτικότητα. Οπότε μήπως δεν είναι κατάλληλο για χώρους;

loua

New Member
3 Ιανουαρίου 2013
3
0
καλησπέρα
το 2 μηνών ακιτα μου προσβλήθηκε απο τύφο και το ξεπέρασε και θα το πάρω σπίτι. κινδυνεύει να ξανακολήσει σε περίπτωση που ο ιός έχει παραμείνει στο σπίτι παρά την απολύμανση..(δυσκολο να απολυμάνεις τα χαλιά). είχε κάνει μόνο το πρώτο εμβόλιο. ευχαριστω

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μηπως το πηρες απο πετσοπ...?? εχουν πεθανει αρκετα απο τυφο απο αυτα που πουλανε τα πετσοπ.... σπιτι σου που να κολλησε...?? αυλη με βρωμιες κατσαριδες ποντικια γατες,,,??? μολυσμενο θα το πηρες μαλλον,,,

loua

New Member
3 Ιανουαρίου 2013
3
0
μάλλον....
τελικά από ότι φαίνεται το ξεπέρασε (θα το πάω ξανά κτηνίατρο) αλλά ξανακινδυνεύει στο σπίτι? η δεν ξανακολλάει αφού το πέρασε ξέρετε?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο γιατρός σου ποτε σου είπε ότι θα του κάνει το εμβόλιο ? Ο δικός μου που πέρασε τύφο 3 μηνών, έκανε εμβόλιο (το εξαπλό) μετά από μια εβδομάδα που τον έφερα σπίτι. Ο γιατρός μου είπε να απολυμάνω πολύ καλά τον χώρο και να μην τον βγάλω καθόλου έξω. Επίσης, απομάκρυνα και τα άλλα σκυλιά για μια εβδομάδα...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μερικες φορες υποτροπιαζουν, θελει πολυ καλη καθαριοτητα του χωρου του, σηκωσε τα λερωμενα χαλια αν τα εχει λερωσει ποτε και βαλε καθαρες πετσετες που μπορεις ευκολα να πλενεις μολις λερωθουν. Κρατα τον περιορισμενο σε ενα μικρο μερος, να μην αλωνιζει κι εξαντλειται κι ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου! Να ξερεις οτι ειναι απο τα τυχερα κουταβια γι'αυτο τα ματια σου 114 απο εδω και περα και μεχρι να ολοκληρωσει τα εμβολια. Ελπιζω να μην τον εβγαζες ηδη βολτες εξω απο το σπιτι.

loua

New Member
3 Ιανουαρίου 2013
3
0
οχι δεν τον εβγαλα καθόλου απο την αυλη. ελπιζω να πανε όλα καλά σας ευχαριστώ όλους

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
οχι δεν τον εβγαλα καθόλου απο την αυλη. ελπιζω να πανε όλα καλά σας ευχαριστώ όλους
Κουταβι σε αναρρωση στην αυλη απαγορευεται! Οταν το παρεις στο σπιτι απο το γιατρο και τουλαχιστον μεχρι και 10 μερες μετα το επομενο εμβολιο να μην το ξαναβγαλεις εξω.