Τύφος;

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Oχι το ειχα στο δικο μου σπιτι,το ροτβαϊλερ ειναι στο σπιτι του αγοριου μου.Ξερω γιατι με ρωτας..εχω απολυμανει τα παντα γιατι εχω κι εγω ζωα στο σπιτι οτι ειχε δικο του μπολ κουβερτα κλπ τα πεταξα και μεχρι και σημερα απολυμαινω με ντετολ και χλωρινη.Το κουταβι που σας λεω εχει κανει το πρωτο εμβολιο CPV μια ενδοαποπαρασιτωση το πρωι θα του δωσουμε και μια παστα κιτρινη παλι για τα σκουληκια.

Πολλές φορές ο τύφος παραμένει στο χώρο, ειδικά όταν υπάρχουν άλλα ζώα. Αλλά από την περιγραφή μάλλον δεν είναι τύφος. Αν ήταν δεν θα είχε διάθεση μετά τον πρώτο εμετό. Προσέξτε και σταθεροποιήστε τη διατροφή του και επισκεφθείτε κτηνίατρο.

dexter1810

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2012
56
0
Eπειδη ο δικος μου περασε τυφο και ευτυχως τον σωσαμε,απο τα συμπτωματα που λες νομιζω δεν ειναι τυφος.
Εμενα εκανε την πρωτη μερα εμετο και απο την δευτερη μερα μονο κακα με λιγο και αιμα και δεν ειχε καθολου ορεξη.
θα σου προτεινα αν θες το καλο του σκυλου σου και το αντεχεις οικονομικα, να κανεις μια αιματολογικη και μια κοπρανολογικη εξεταση για τυφο,ετσι προληπτικα.αν θυμαμαι καιλα ειναι 60ευρω και οι 2 μαζι.
Εγω αυτο που παρατησησα απο τον δικο μου ειναι οτι την μια μερα ηταν χαρουμενος και ευδιαθετος και απο την αλλη επεφτε τελειως.

ελενη7

Well-Known Member
6 Μαϊου 2012
47
1
Athens
Καλησπερα!!!Ευχαριστω πολυ ολους ο σκυλακος ειναι μια χαρα δεν ξαναεκανε διαρροια ο γιατρος μας ειπε οτι εφταιξε η αλλαγη περιβαλλοντος και τροφης.Πηγε η ψυχη μας στην κουλουρη αλλα ολα καλα δοξα τον Θεο να ειστε καλα εσεις και τα σκυλακια σας!!!!!!!

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Εξετάσεις. Μην υπολογίζετε το μεγάλο κόστος ΤΩΡΑ αλλά το μικρό κόστος ΜΕΤΑ !!

(ps: ούτε κτηνίατρος είμαι, ούτε κλινική ζώων έχω)

ελενη7

Well-Known Member
6 Μαϊου 2012
47
1
Athens
Ο μικρουλης μας εβγαλε κατι μικρα σπυρακια γυρο απο το στομα του :/ μοιαζουν με τους πορους που εχει στα μουστακια του αλλα ειναι λιγο πιο μεγαλα και εχουν ασπρακι πανω πανω σαν πυον.Του βαλαμε μπεντατιν πιστευω να μην ειναι τιποτα το απογευμα θα το παμε κτηνιατρο.Εχει δει καποιος απο εσας κατι παρομοιο???

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ναι είχαμε παρόμοιο θέμα πριν λίγο καιρό. Άσπρα σπυράκια και καθώς μεγαλώνουν μοιάζουν με μικρά κουνουπιδάκια. Αν μιλάμε για το ίδιο λέγονται παπιλόματα και στην δική μας περίτωση τα καυτηρίασε ο κτηνίατρος.
Είχαν βγει στα χειλια του σκύλου μας.