Τenshi...To Ακιτα μου.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια σας ευχαριστω ολους! Τασο απο γιαννενα εισαι?Οταν θα μπορω να τον βγαλω εξω ας κανονισουμε καμια συναντηση οι Γιαννιωτες με τα χαζα μας. Ο δικος σου ειναι ηρεμος και σωστος για κοινωνικοποιηση ή θα εχουμε ντραβαλα?? χαχαχα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
θα εχουμε λιγο θεματακι αλλα οσο παει και στρωνει.
πηγαινε καλα μεχρι που μας ορμηξαν κατι αδεσποτα και το παλευουμε παλι,ολα καλα θα πανε ομως .
απο ηγουμενιτσα ειμαι.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την πρωτη μας βολτα.Για πειτε τον αφηνω να τραβαει ή απο τωρα διορθωση?ενα μικρο τιναγμα και αλλαγη κατευθυνσης ?Επισης να ειναι μεγαλη?Οχι σε πολυ κοσμο βεβαια και προσοχη απο αδεσποτα και γατες.Εχουμε ενα θεμα με το λουρι ακομη μιας και το δαγκωνει οσο και να του λεω μη.Αν εχω λιχουδια στα χερια κοιταει αυτην και ξεχνιεται!να του το εχω συνεχεια πανω του τωρα 2 3 να το σερνει ?

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Προσωπικη αποψη ειναι οτι δεν τον αφηνεις να τραβαει, εκτος αν εισαι σε μερος που θελεις να τα κανει οποτε τον αφηνεις λιγο λασκα. Εγω εκανα μικρο τιναγμα μαζι με αλλαγη κατευθυνσης μπορει να το μαθει αμεσως και να μην τραβαει.

Προσοχη με τις διορθωσεις ειναι μικρος ακομα μη το παρακανεις. Οι βολτες μικρες για την ωρα, να προσεχεις να μην κουραζεται πολυ.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Φωτογραφία0365.jpgΦωτογραφία0370.jpgΦωτογραφία0368.jpgπαλια3-horz2.jpg

Εχουμε φτασει 3.5 μηνων!Εχουμε αρχησει και τις βολτες στις οποιες παμε πολυ καλα.Περιεργως απο την πρωτη στιγμη δεν τραβαγε ειδικα οταν ειμαστε μεσα σε κοσμο πεζοδρομιο κλπ.Σε πιο λασκα μερος τραβαει λιγο.Δεν θελω να αρχησω εντονα τιναγματα απο τωρα μιας και ειναι οι πρωτες του βολτες.Εδω στην γειτονια ανακαλυψα σε αυλες παρα πολλα σκυλια που δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν περναω με τον Τενσι απο τα σπιτια μπροστα και κανουν σαν τρελα γαυγισμα χαμος.Αυτος ο καιμενος τα κοιταει.Την πρωτη φορα κατεβασε και την ουρα εγω συνεχισα κανονικα ωστε να μην δειξω οτι ειναι κατι ανησυχητικό αυτο.Τι κανουν και αυτα τα καιμενα τα εχουν ολοι μερα στην αυλη μονα τους απλα φοβαμαι μην πηδήξει κανενα καμια φορα.Ειδα ενα παιδι που πηγαινε βολτα τον δικο του και μου λεει μην πας πουθενα χωρις κλιτσα!!χαχα.Με τους ανθρωπους ειναι παρα πολυ καλος χαδιαρης και παιχνιδιαρης αν και εκει που τον χαιδεουν μερικες φορες παει να παιξε με τα χερια τους.Πιστευω να το κοψουμε αυτο σιγα σιγα.Αν και οι περισσοτεροι που καθονται να τον χαιδεψουν καλα ξερουν απο σκυλια και γνωρίζουν απο κουταβισια δαγκωματακια.Με τα σκυλια απο τωρα δεν δειχνουμε καλα σημαδια μιας και παμε να παιξουμε επιβλητικα.Ισως ειναι κουταβι και δεν ξερει ακομη.Βρηκαμε χθες ενα πιτμπουλακι με το αφεντικο του το χαιδεψα εγω πρωτος ηρθε και ο τενσι μυριστηκαν και ενω αυτο ηταν ήσυχο και εγλυφε τον Τενσι αυτος πηγαινε με τα ποδια ατσουμπαλα στην μουρη του και στο τελος του γαυγισε κιολας και σοβαρεψε ξαφνικα το πιτπμουλ με τον τραμπουκο τον δικο μου!!Αλλη μια φορα εκανε τα ιδια σε ενα ακιτα 9 χρονων θυλικο και στο τελος του ακιτα του δωσε ετσι μια απαλή με τα μπροστα του ποδια ωστε να τον διορθωσει.Πιστευω σιγα σιγα να μαθει τα ορια του.Στο σπιτι ειναι σαν να μην υπαρχει σκυλι παρα πολυ ισυχος.Οταν κανω κατι το καταλαβαίνει και κοιμαται .Πχ ημουν με ενα φιλαρακι σπιτι μου και παιζαμε με τον μικρο καποια στιγμη σταματησαμε και βαλαμε λιγο ps3 και αμεσως αυτος καταλαβε και εκατσε απλα διπλα μας και κοιμηθηκε .Ζημια καμια χωρις μεγαλη προσπαθεια..Εχουμε ενα προβληματακι με το οταν μενει μονος του κλαιει αρκετα.Ισως εδω φταιω και εγω γιατι τον πρωτο καιρο δεν τον αφηνα καθολου μονο του.Αυτα...

Attachments

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να σου ζήσει ! αυτή η σοβαρή φάτσα που έχει είναι όλα τα λεφτά.
Διάβασε τα θέματα με το άγχος αποχωρισμού :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μην δίνεις τόση σημασία στην λεπτομέρεια της συμπεριφοράς του, σ'αυτή την ηλικία. Τα περισσότερα θα τα αλλάξει μεγαλώνοντας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να είσαι εσύ, απόλυτα σταθερός στο τι του ζητάς να μάθει. Κάθε φορά. Και έχοντας τον στο μυαλό σου πάντα, σαν ενήλικο σκύλο. Μην τον μαλλώνεις ακόμη. Και μην συνδιάζεις το μάλλωμα με το όνομά του. Δηλαδή "μη Τένσι", "όχι Τένσι", "τι έκανες εκεί Τένσι" δεν πρέπει να ακούγονται. Υπομονή χρειάζεται και σταθερότητα.

Να σου ζήσει. Είναι πολύ όμορφος :)

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Πρωτη μας βολτα σε θαλασσα και πρωτη μας καλη επαφη με την φιλη μας την Λαικα το λαμπραντορ .Κλασικα δεν μας φοβιζει τιποτα.DSC00325.jpgΔεν ξερω αν πρεπει να χαίρομαι.χαχα.. Να και καποιες φωτο.DSC00326.jpgDSC00387.jpgDSC00407.jpgDSC00439.jpg

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Eυχαριστω παιδια ο μικρος μου εχει αλλαξει την ζωη.Μακαρι να συνεχίσουμε ετσι..:)

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Πω εχω χαζεψει ειναι πανεμορφος, πραγματικα παιζει να τον ματιασουμε! Καλη συμβιωση και χαρες!!!!

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Mεγαλωνουμε και εμεις σιγα σιγα φτανουμε τους 5 μηνες!Απο χαρακτηρα δεν εχω λογια.Με τους ανθρωπους ειναι παρα παρα πολυ φιλικος,αν και το εχω παλεψει αρκετα αυτο μιας και απο 3 μηνων των περνω παντου μαζι μου καφε,μπαλα και σε οτι δουλεια προκυψει.Σημερα τον ειχα για καφε και τον πασπατευαν κατι παιδακια 2 ωρες στην κυριολεξια και αυτος κυριος!Με τα αλλα σκυλια η σχεση μας ειναι η ιδια και δυσκολα θα αλλαξει απο οτι καταλαβαινω.Θελουμε να επιβληθουμε.Εμενα με ακουει αρκετα θα ελεγα μεσα στο σπιτι 100% και τωρα τελευταια αρχιζει να ακουει εντολες και εξω,ειδικα αν εχω φαγητο στα χερια.Α! σημερα καναμε την πρωτη μας ζημια,σε ασχημα χρονικη περιοδο. Μου εσπασε καινουργια γυαλια ενω τα προηγουμενα μου τα ειχαν κλεψει.Αλλα φταιω και εγω τα ειχα αφησει πανω στον καναπε και τον αφησα μονο του 5 λεπτα που να φανταστω.Ανοιγω την πορτα και ηταν αναμεσα στα χαλασματα.Δεν μπορειτε να φανταστειτε την φατσα του οταν με ειδε.καθοταν ακούνητος και περιμενε να δει τι θα κανω.
Δεν γαυγιζουμε σχεδον ποτε, μονο σε καμια γατα..
Ενα θεμα εχουμε με το φαγητο μιας και εχουμε επιλεκτικο στομαχακι.

Να και μερικες φωτογραφιεςIMG_0976.jpgDSC00647.jpgDSC00742.jpg

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μεγαλώνετε! Ωραίος! Κι ας κάνει και καμιά ζημιά... Να εχεις να διηγείσαι κι εσυ! Τι? Έτσι, αναίμακτα ήθελες να τη βγάλεις?