Φιλε δεν ξερω αν ειναι υπερβαρος, απλά ενα πράγμα θα σου πω: Tα αδερφια του τα χεις δει τελευταία; Είναι καλά;Ελα ρεε μην τον κοροιδεύεις γιατί στεναχωριέται.Ελπίζω να μην μεγαλώσουν άλλο!!!
Πως σας φαίνετε?Ειναι υπέρβαρος ?Τα αδέρφια του πάντως είναι μούλικα ουτε 15kg είναι πιο μεγαλόσωμος απο όλα θέλω να πιστεύω οτι απλά θα γίνει ΤΕΡΑΣ!!!και οι γονείς του είναι μεγαλόσωμοι
Δεν είναι από εκτροφείο.Ανήκω στην κατηγορία των αδιάβαστων σκυλογονιων,δυστυχώς αφού το πήραμε μπήκα στο forum και ενημερώθηκα αλλά ήταν πλέον αργά...πιστεύω να περάσουμε καλά μαζι κ να μην έχουμε τρεχάματα!!!Στις 2 πρωτες μου μοιαζει με τον Αλπεν.
Απο που τον πηρες ειπαμε?
ΦΙΛΗ ειμαι.Φιλε δεν ξερω αν ειναι υπερβαρος, απλά ενα πράγμα θα σου πω: Tα αδερφια του τα χεις δει τελευταία; Είναι καλά;
χαχαχα!!!καλο !!!η αλήθεια είναι οτι χαθηκαν 3 κουταβια...λες?Κοιτα, εγω αλλου το πηγαινα: ετσι οπως τον ειδα ρε παιδι μου τον κουταβο, λεω, παει τα φαγε τα αδερφια του..![]()
Να σου πω την αλήθεια μου,εγώ πιστεύω οτι είναι από άλλο "γάμο" γιατί εμείς ήμασταν ανίδεοι κ του είπαμε να διαλέξει μονος του να μας δώσει όποιο θέλει.Αν είχατε την εικονα μπροστά σας θα με πιστεύατε.Αυτες οι φωτογραφίες είναι την ίδια μερα βγαλμένες πριν απο κανά μήνα.ο ΑΡΗΣτοση μεγαλη διαφορα δεν παιζει να εχουν μεταξυ τους,11 κιλα σε τοσο μικρη ηλικια δεν γινεται,
εκτος αν τα αδελφια του ειναι αρωστα, η ο δικο σου ειναι απο αλλο γαμο...χαχα
τι αυτια ειναι αυτα ρε συ?????
Μην κοροιδευετε αλλά εγω προσωπικά οταν το πηραν από την μαμά του δεν ήμουν παρούσα γιατί δεν μου αρέσει αυτη η σκηνή.Ο φίλος μου παντως τα ειδε ήταν 7 όλα μαζι.Ορίστε μια φωτογραφία την μέρα που το πήραμεΔεν π'ήγατε να δείτε τα κουτάβια? Είχε και άλλη γέννα αυτός? Πάντως εμένα απο τις φωτογραφίες βέβαια, μου φαίνεται μεγαλύτερος από 4 μηνων....Όταν τον πήρατε μωρό ήταν μεγέθους 40 ημερών? Δόντια σε τι διάστημα άλλαξε? Από την άλλη 10 κιλά πάνω από τα υπόλοιπα κουτάβια είναι κάπως περίεργο...Ο σκύλος πάντως δεν φαίνεται υπέρβαρος καθόλου.
Τι ύψος έχει?
Ευχαριστούμε πολύ!Ηδη έχω χάσει δυο κιλά απο πεζοπορίες ασκησούλες και "φασίνα" στο σπίτι φαντάσου πόσο θα μείνω εαν πάει αυτο 35Kg.να τον χαιρεσαι κ εσυ και να περνάτε όμορφαβλεπε πλευρα.ο στρατιωτικος γιατρος σιγουρα θα ειναι εμπειρος στα γερμανικα να ξερεις.κουκλακι ειναι να τον χαιρεσαι και να μας βαζεις φωτο να βλεπουμε πως μεγαλωνει γιατι τον βλεπω να μεγαλωνει και πολυεεμεις παμε 11 μηνων σιγα σιγα και ειμαστε 25 κιλα.καταλαβαινεις τι γιγαντα θα εχεις εσυ..
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ!!! ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!Τι κολυμπι βρε Viviana.. Αυτο μια που το αφησες, και μια που βούλιαξε.