Υπέρβαρο κουτάβι!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ελα ρεε μην τον κοροιδεύεις γιατί στεναχωριέται.Ελπίζω να μην μεγαλώσουν άλλο!!!
Πως σας φαίνετε?Ειναι υπέρβαρος ?Τα αδέρφια του πάντως είναι μούλικα ουτε 15kg είναι πιο μεγαλόσωμος απο όλα θέλω να πιστεύω οτι απλά θα γίνει ΤΕΡΑΣ!!!και οι γονείς του είναι μεγαλόσωμοι
Φιλε δεν ξερω αν ειναι υπερβαρος, απλά ενα πράγμα θα σου πω: Tα αδερφια του τα χεις δει τελευταία; Είναι καλά;

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Στις 2 πρωτες μου μοιαζει με τον Αλπεν.
Απο που τον πηρες ειπαμε?
Δεν είναι από εκτροφείο.Ανήκω στην κατηγορία των αδιάβαστων σκυλογονιων,δυστυχώς αφού το πήραμε μπήκα στο forum και ενημερώθηκα αλλά ήταν πλέον αργά...πιστεύω να περάσουμε καλά μαζι κ να μην έχουμε τρεχάματα!!!
Τον πήρα απο ενα γνωστό του γνωστού την επόνη φορά θα είμαι διαβασμένη.Επίσης τον πηρα 40μερων γιατί πάλι δεν ήξερα το ένα λάθος πισω από το άλλο κάναμε.Τώρα το χουμε ρίξει στο διάβασμα κ τρέχουμε για να μην μας προλάβουν τα γεγονότα κ να βρεθούμε διαβασμένοι πλεον.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Φιλε δεν ξερω αν ειναι υπερβαρος, απλά ενα πράγμα θα σου πω: Tα αδερφια του τα χεις δει τελευταία; Είναι καλά;
ΦΙΛΗ ειμαι.
Ναι τα βλέπουμε συχνα,αλλά εγω όταν μου είπαν οτι ειναι αδέρφια με τον ten ten δεν το πιστεψα οταν ο δικό μου ήταν 18kg τα αδερφάκια του ηταν 7kg ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!!Τα πάνε συνεχεια σε κτηνιατρους γιατί δεν πέρνουν τα πάνω τους κ η αιτιολογία που έδωσαν οι κτηνιάτροι είναι οτι εμείς το πήραμε απο μικρό κ του δίναμε καλή τροφή.

Μηπως χαλάμε το αρχικό θέμα?μήπως πρέπει να μεταφερθούμε?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Κοιτα, εγω αλλου το πηγαινα: ετσι οπως τον ειδα ρε παιδι μου τον κουταβο, λεω, παει τα φαγε τα αδερφια του.. :)

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Κοιτα, εγω αλλου το πηγαινα: ετσι οπως τον ειδα ρε παιδι μου τον κουταβο, λεω, παει τα φαγε τα αδερφια του.. :)
χαχαχα!!!καλο !!!η αλήθεια είναι οτι χαθηκαν 3 κουταβια...λες?

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
τοση μεγαλη διαφορα δεν παιζει να εχουν μεταξυ τους,11 κιλα σε τοσο μικρη ηλικια δεν γινεται,
εκτος αν τα αδελφια του ειναι αρωστα, η ο δικο σου ειναι απο αλλο γαμο...χαχα
τι αυτια ειναι αυτα ρε συ?????

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κανονικά σε ηλικία 4 μηνών ο σκύλος πρέπει να ζυγίζει από 12 έως 14 κιλά max. Μπορείς να τον μετρήσεις από το ακρώμιο να μας πεις το ύψος του? Μπορεί όντως να είναι εκτός standard της φυλής του....

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
τοση μεγαλη διαφορα δεν παιζει να εχουν μεταξυ τους,11 κιλα σε τοσο μικρη ηλικια δεν γινεται,
εκτος αν τα αδελφια του ειναι αρωστα, η ο δικο σου ειναι απο αλλο γαμο...χαχα
τι αυτια ειναι αυτα ρε συ?????
Να σου πω την αλήθεια μου,εγώ πιστεύω οτι είναι από άλλο "γάμο" γιατί εμείς ήμασταν ανίδεοι κ του είπαμε να διαλέξει μονος του να μας δώσει όποιο θέλει.Αν είχατε την εικονα μπροστά σας θα με πιστεύατε.Αυτες οι φωτογραφίες είναι την ίδια μερα βγαλμένες πριν απο κανά μήνα.ο ΑΡΗΣ

και ο ten ten

Εχετε ακούσει δηλαδή τετοια περίπτωση?να είναι από άλλες γέννες ?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν π'ήγατε να δείτε τα κουτάβια? Είχε και άλλη γέννα αυτός? Πάντως εμένα απο τις φωτογραφίες βέβαια, μου φαίνεται μεγαλύτερος από 4 μηνων....Όταν τον πήρατε μωρό ήταν μεγέθους 40 ημερών? Δόντια σε τι διάστημα άλλαξε? Από την άλλη 10 κιλά πάνω από τα υπόλοιπα κουτάβια είναι κάπως περίεργο...Ο σκύλος πάντως δεν φαίνεται υπέρβαρος καθόλου.

Τι ύψος έχει?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Δεν π'ήγατε να δείτε τα κουτάβια? Είχε και άλλη γέννα αυτός? Πάντως εμένα απο τις φωτογραφίες βέβαια, μου φαίνεται μεγαλύτερος από 4 μηνων....Όταν τον πήρατε μωρό ήταν μεγέθους 40 ημερών? Δόντια σε τι διάστημα άλλαξε? Από την άλλη 10 κιλά πάνω από τα υπόλοιπα κουτάβια είναι κάπως περίεργο...Ο σκύλος πάντως δεν φαίνεται υπέρβαρος καθόλου.

Τι ύψος έχει?
Μην κοροιδευετε αλλά εγω προσωπικά οταν το πηραν από την μαμά του δεν ήμουν παρούσα γιατί δεν μου αρέσει αυτη η σκηνή.Ο φίλος μου παντως τα ειδε ήταν 7 όλα μαζι.Ορίστε μια φωτογραφία την μέρα που το πήραμε
47 μερων.
Δοντια απο ότι προλαβαίνω να δω είμαστε στην τελική ευθεία βγαίνουν τα "σαρακακια".
Πριν απολίγο μου έφεραν την αδερφή του που είναι σήμερα 13 kg.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Φαίνεται αρκετά μεγαλόσωμος και για 47 ημερών πάντως. Και όντως τα 25 κιλα είναι υπερβολικά, αλλά από την άλλη το υπερβαρο σκυλί φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που ανέβασες δεν δείχνει χοντρός. Η γνώμη μου είναι να μειώσεις το φαγητό του σε 2 φορές την ημέρα, ίσως να κόψεις λίγο τη puppy τροφή και να του αρχίσεις junior και να τον περπατάς αρκετά. Άλλαξε κτηνίατρο καταρχήν και φρόντισε λίγο την ανάπτυξή του για να μη δημιοργηθούν προβλήματα με τα πόδια του. Σκυλιά που αναπτύσσονται έτσι γρήγορα και ειδικά τα μεγαλόσωμα μπορεί να πάθουν ζημιά στις αρθρώσεις.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
σιγουρα θα γινει μεγαλοσωμος πολυ.αυτα που ειπε η κατερινα να κανεις

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
royal canin junior maxi του δίνουμε.απο την ταπεινή μου εμπειρία δεν τον λές χοντρος γιατί είναι κ ψηλός οταν πάω σπίτι θα τον μετρήσω κ στο υψος όπως μπορώ...κ θα σας πω αυριο.Πάντως αυτός είναι ο δεύτερος κτηνίατρος που πάμε γιατί ο πρωτος δεν έκανε απολυτως τίποτα μονο τον ζύγιζε κ του έκανε το εμβόλιο του.Δεν νιώθαμε καθόλου ασφαλεις.Σε αυτον που πάμε τωρά(δεν έχουμε επιλογές καθώς είμαστε στη επαρχία) λένε πως είναι ο καλύτερος γιατί ηταν στρατιωτικός κτηνίατρος κ έχει μεγάλει εμπειρία στα γερμανικά!!!!τι να πω πια...μες το αγχος είμαστε συνέχεια:-k

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
βλεπε πλευρα.ο στρατιωτικος γιατρος σιγουρα θα ειναι εμπειρος στα γερμανικα να ξερεις.κουκλακι ειναι να τον χαιρεσαι και να μας βαζεις φωτο να βλεπουμε πως μεγαλωνει γιατι τον βλεπω να μεγαλωνει και πολυ:) εεμεις παμε 11 μηνων σιγα σιγα και ειμαστε 25 κιλα.καταλαβαινεις τι γιγαντα θα εχεις εσυ..

Last edited:

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
βλεπε πλευρα.ο στρατιωτικος γιατρος σιγουρα θα ειναι εμπειρος στα γερμανικα να ξερεις.κουκλακι ειναι να τον χαιρεσαι και να μας βαζεις φωτο να βλεπουμε πως μεγαλωνει γιατι τον βλεπω να μεγαλωνει και πολυ:) εεμεις παμε 11 μηνων σιγα σιγα και ειμαστε 25 κιλα.καταλαβαινεις τι γιγαντα θα εχεις εσυ..
Ευχαριστούμε πολύ!Ηδη έχω χάσει δυο κιλά απο πεζοπορίες ασκησούλες και "φασίνα" στο σπίτι φαντάσου πόσο θα μείνω εαν πάει αυτο 35Kg.να τον χαιρεσαι κ εσυ και να περνάτε όμορφα

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Ακουστε οταν καποιος αντιμετωπιζει ενα προβλημα το μονο που δε θελει να ακουσει ειναι κατι ειρωνειες και κατι εξυπναδες που αναφερατε. Να αποφασισετε αν το foroum δρα συμβουλευτικα και ειναι σοβαρο ή μπαινει ο οποιοσδηποτε και λεει τη λαλακεια του. Να το πειτε για να ξερουμε.