Υπέρβαρο κουτάβι!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ακουστε οταν καποιος αντιμετωπιζει ενα προβλημα το μονο που δε θελει να ακουσει ειναι κατι ειρωνειες και κατι εξυπναδες που αναφερατε. Να αποφασισετε αν το foroum δρα συμβουλευτικα και ειναι σοβαρο ή μπαινει ο οποιοσδηποτε και λεει τη λαλακεια του. Να το πειτε για να ξερουμε.
Πλακα εκανε. Ηρεμησε.
Αυτο με τις μεγαλες πεζοποριες και τις ασκησεις περιοριστε το. Ειναι στην αναπτυξη το κουταβι.

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
ενταξει παιδια εχω ενα παραπανω αγχος για αυτο το θεμα η διαιτα παντως ξεκινησε!

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
δεν ηθελα να θιξω κανενα παντως ενταξει ειναι θεμα υγειας και αν εχεις κανει βλακεια δε σηκωνεις πολλα πολλα

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Παιδια ερωτηση!!!4 μηνων, 16,5 κιλα ειναι καλα ή ειναι ελαφρυς?
Eίναι ελαφρά ελαφρύτερος αν ειναι αρσενικο αλλά ειναι ενδεικτικα αυτα τα βαρη οχι κ ο κανονας....Ενα ιδανικο θηλυκο ειναι 4 μηνων 16,5 κιλα...

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
παιδια τωρα ειναι πολυ ανησυχος που του εχω μειωσει τη τροφη,το λιγο που του βαζω κοιταζει να φαει και το μπωλ. Αλλα πρεπει!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
παιδια τωρα ειναι πολυ ανησυχος που του εχω μειωσει τη τροφη,το λιγο που του βαζω κοιταζει να φαει και το μπωλ. Αλλα πρεπει!
για το καλο του ειναι δεινε του τα σωστα γραμμαρια και και αν δεν χορτασε αστον να φαει το μπωλ αν θελει;)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
έχω μια απορία, τα σκυλιά πρέπει να λαμβάνουν μια ημερίσια ποσότητα τροφής , ο λόγος που τους τη δίνουμε σε δόσεις είναι για να μπορούμε να ελέγχουμε τις ακαθαρσίες και να μην πεινάει ο σκύλος (δηλαδη αν το φάει όλο το πρωί και μέχρι το επόμενο πρωί δεν ξαναφάει) ή συντρέχει και λόγος υγείας;

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
έχω μια απορία, τα σκυλιά πρέπει να λαμβάνουν μια ημερίσια ποσότητα τροφής , ο λόγος που τους τη δίνουμε σε δόσεις είναι για να μπορούμε να ελέγχουμε τις ακαθαρσίες και να μην πεινάει ο σκύλος (δηλαδη αν το φάει όλο το πρωί και μέχρι το επόμενο πρωί δεν ξαναφάει) ή συντρέχει και λόγος υγείας;
οσο γνωριζω ναι πρεπει να ειναι συχνα σε λειτουργεια το στομαχι για να μην εχουμε συστροφη στομαχου.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
με το να το ταισεις μια φορα ,θα το βαρυνεις πολυ το στομαχι...το ποσες φορες θα ταισεις,εξαρταται κ απο το δικο σου προγραμμα κ απο τις ωρες που βγαινει το σκυλι για βολτα η γυμναστικη.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εγώ ταϊζω 3 φορές (6 μηνών το σκυλι) πρωί-μεσημέρι-βράδυ για μισή ώρα κάθε φορά.Καλά δεν είναι;