Πλακα εκανε. Ηρεμησε.Ακουστε οταν καποιος αντιμετωπιζει ενα προβλημα το μονο που δε θελει να ακουσει ειναι κατι ειρωνειες και κατι εξυπναδες που αναφερατε. Να αποφασισετε αν το foroum δρα συμβουλευτικα και ειναι σοβαρο ή μπαινει ο οποιοσδηποτε και λεει τη λαλακεια του. Να το πειτε για να ξερουμε.
Περαν αυτου του post, δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω.ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ!!! ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!
τι ράτσα είναι το σκυλί;Παιδια ερωτηση!!!4 μηνων, 16,5 κιλα ειναι καλα ή ειναι ελαφρυς?
καλα ειναι τα κιλα για 4 μηνωνΠαιδια ερωτηση!!!4 μηνων, 16,5 κιλα ειναι καλα ή ειναι ελαφρυς?
Eίναι ελαφρά ελαφρύτερος αν ειναι αρσενικο αλλά ειναι ενδεικτικα αυτα τα βαρη οχι κ ο κανονας....Ενα ιδανικο θηλυκο ειναι 4 μηνων 16,5 κιλα...Παιδια ερωτηση!!!4 μηνων, 16,5 κιλα ειναι καλα ή ειναι ελαφρυς?
για το καλο του ειναι δεινε του τα σωστα γραμμαρια και και αν δεν χορτασε αστον να φαει το μπωλ αν θελειπαιδια τωρα ειναι πολυ ανησυχος που του εχω μειωσει τη τροφη,το λιγο που του βαζω κοιταζει να φαει και το μπωλ. Αλλα πρεπει!
οσο γνωριζω ναι πρεπει να ειναι συχνα σε λειτουργεια το στομαχι για να μην εχουμε συστροφη στομαχου.έχω μια απορία, τα σκυλιά πρέπει να λαμβάνουν μια ημερίσια ποσότητα τροφής , ο λόγος που τους τη δίνουμε σε δόσεις είναι για να μπορούμε να ελέγχουμε τις ακαθαρσίες και να μην πεινάει ο σκύλος (δηλαδη αν το φάει όλο το πρωί και μέχρι το επόμενο πρωί δεν ξαναφάει) ή συντρέχει και λόγος υγείας;