Δεν το εχεις ακουσει οτι διαφοροι εκπαιδευτες χρησιμοποιουν αυτου του ειδους εκπαιδευση για να κανουν τον σκυλο να σταματησει να κλαιει η να γαυγιζει?
Δεν το εχεις ακουσει οτι διαφοροι εκπαιδευτες χρησιμοποιουν αυτου του ειδους εκπαιδευση για να κανουν τον σκυλο να σταματησει να κλαιει η να γαυγιζει?
Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Άλλωστε ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το κάνει κάποια στιγμή.Νομιζω πως αν ηταν ενα και μοναδικο συμβαν ο εμετος κι ενω ειχε ηδη φαει χορτα απο εξω οτι δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω σημασια. Συμβαινει σε πολλα σκυλια. Αν την εχει πειραξει κατι αλλο διατροφικο ή εχει ξανα στομαχικη διαταραχη και την βλεπεις κακοδιαθετη καλυτερα να την δει καποιος κτηνιατρος.
Ποσες φορες την ημερα τρωει?
Αν πιστεύεις ότι ξέρεις καλύτερα μπορείς να μου απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα κι όχι να πουλάς ειρωνία. Σου είπα ότι έχω μιλήσει με τον εκπαιδευτή της και το μόνο πρόβλημα είναι το θέμα αποχωρισμού που δουλεύεται. Θα μου πεις κάτι πάνω σ' αυτό ή προτιμάς να μας κοιτάς αφ'υψηλού;Μπααα...δεν βαριέσαι...της φαντασίας μου είναι. Μάλλον δίκιο έχεις![]()
Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Άλλωστε ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το κάνει κάποια στιγμή.
Μία φορά τη μέρα τρώει.
Περισσότερο είχα την περιέργεια μήπως ο εμετός προκαλείται και λόγω ψυχικής κατάστασης. Πολλά παιδάκια για παράδειγμα όταν κλαίνε πολύ, στο τέλος κάνουν εμετό από το ζόρισμα..
H Shakira χθες έκανε εμετό. Πολύ εμετό..
Το πρωί είχε φάει την τροφή της σκέτη (κατά τις 11) και το βράδυ ασχολήθηκε με ένα κόκκαλο-προσούτο. Κατά τις 12 το βράδυ δοκιμάζω να την βάλω στο crate κι αρχίζει να κλαίει. Την πιάνω από το πλάι του λαιμού της έχοντάς την ξαπλωμένη και την κρατάω εκεί για να ηρεμήσει (τύπου Millan). Πιθανόν να αγχώθηκε και μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε να ξερνάει. Έβγαλε όλη της την τροφή, η οποία ήταν σαν να μην είχε επεξεργαστεί καθόλου από το στομάχι, κομμάτια ολόκληρα από το κόκκαλο και 1-2 χορταράκια. Μου είχαν πει να μην τρομάξω αν κάποτε ξεράσει γιατί το παθαίνει όταν τρώει χόρτα. Αλλά μου φάνηκαν υπερβολικά λίγα αυτά για να προκαλέσουν όλο αυτόν τον οχετό.
Τι μπορεί να φταίει; Η κακή ποιότητα του κόκκαλου, τα χόρτα, το άγχος της λόγω crate ή ο συνδυασμός όλων αυτών;
Δεν έχω μιλήσει με γιατρό γιατί σήμερα η όρεξή της είναι κανονική και έφαγε την τροφή της με λίγο πατέ.
Την ποιότητα της λιχουδιάς που έδωσες στο σκύλο σου εσύ τη ξέρεις.... Σαφώς και μπορεί να προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές! Δεν έχει ξαναφάει τέτοιου είδους λιχουδιά?Κανείς δεν έχει σταθεί στο κόκκαλο πάντως ε; Τι ποιότητας ήταν ή αν αυτά τα κόκκαλα μπορεί να προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές..
Τα νεύρα δεν κάνουν καλό.Αν πιστεύεις ότι ξέρεις καλύτερα μπορείς να μου απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα κι όχι να πουλάς ειρωνία. Σου είπα ότι έχω μιλήσει με τον εκπαιδευτή της και το μόνο πρόβλημα είναι το θέμα αποχωρισμού που δουλεύεται. Θα μου πεις κάτι πάνω σ' αυτό ή προτιμάς να μας κοιτάς αφ'υψηλού;
Και 115 μήνες να διαβάζεις, δεν είναι απαραίτητο ότι καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Γιατί όσο κι αν σοκάρεσαι, η θεωρία από την πράξη, έχει τεράστια απόσταση. Να αφήσεις τον σκύλο να κάνει ότι γουστάρει...δηλαδή τι ακριβώς κάνει; Γιατί λες ότι μόνο άγχος αποχωρισμού έχει. Το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με...υποταγή...Κυβέλη διαβάζω το φόρουμ από πέρυσι τον Ιούνιο, αυτό μας κάνει 15 μήνες ενημέρωσης. Είμαι 26 κι έχω μια Α λογική να φιλτράρω και να κρίνω. Το κακό με την υποταγή ποιο είναι; Γιατί δεν ψήνομαι να αφήσω το σκύλο να κάνει ότι γουστάρει.
Ευχάριστο αυτό. Αρκεί να καταλαβαίνεις και τι σου λέει, αφού βεβαίως βλέπει με τα μάτια του, τι κάνεις με τον σκύλο σου.Για τελευταία φορά: Δρω υπό οδηγίες εκπαιδευτή. Του εκπαιδευτή που την έκανε το σκυλί που είναι τώρα.
Κράτα μικρότερο καλάθι. Μην σου πω και καθόλου. Και να χαίρεσαι που ο σκύλος είναι ενήλικος...Επιτρέψτε μου να συνεχίσω αυτές που έχουν αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο σκυλί.
Παντως συνεχιζω οτι το σημαντικο για τον εμετο ειναι οτι δεν ειχε χωνεψει την τροφη απο το πρωι.
Οχι μονο θα επρεπε να την εχει χωνεψει αλλα και να την εχει αποβαλει κιολας.
madoolini αυτη την τακτικη την χρησιμοποιουμε σε διαφορετικες περιπτωσεις! Κυριως οταν η γκρινια προερχεται απο ενθουσιασμο για κατι κ εσυ δεν το αφηνεις να κανει αυτο που θελει! σε εκεινη την περιπτωση ναι το βαζεις να καθισει κ δεν το αφηνεις να κανει αυτο που θελει παρα μονο οταν ηρεμησει! κ οταν ηρεμησει τοτε η ανταμοιβη του ειναι ενταξει πηγαινε εκει τωρα! ο cesar milan επισης (εγω ειμαι φαν αν κ πολλοι εδω δεν ειναι αλλα δεν εχει σημασια) γραφει ξεκαθαρα σε καθε εκπομπη σε αρχη κ τελος ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! δεν το γραφει γιατι μας θεωρει αχρηστους! αλλα γιατι ακομα κ πιστα να αντιγραψουμε αυτο που βλεπουμε δεν εχουμε τις γνωσεις κ τον ιδιο τροπο να το καταφερουμε! μια ακομα συμβουλη! οταν πηγα στον εκπαιδευτη εγω για να μη μου τραβαει το λουρι στη βολτα καθε μαθημα ηταν περιπου 50'-60'.. ε λοιπον το 1/3 του μαθηματος εκπαιδευε τον σκυλο! μπορεις να μαντεψεις τα αλλα 2/3 τι εκανε?μόνο όταν σταματήσει να κλαίει, διαφορετικά κερδίζει το παιχνίδι.