Φέρτε το σκύλο σας στην δουλειά!

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Τώρα το καλοκαίρι είναι στη δουλειά μονίμως. Σχεδόν δουλεύει δηλαδή. Μαθήματα αγγλικών και για τα καλοκαιρινά είναι σχεδόν προϋπόθεση να είναι ο Σαντσο μαζί για να παίζουν στο διάλειμμα αλλιώς δεν δέχονται τα μικρά να έρχονται. :)
Είναι πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια του μαθήματος, δεμένος στο γραφειο δυστυχώς αλλά θα ερχόταν να κάνει γλύκες και να ζητιανεύει χάδια. Και στο διάλειμμα στην αυλή γίνεται χαμός.

Που να ειχαμε εμεις τετοια κινητρα οταν πηγαιναμε !!! Θα πηγαινουν μετα τα παιδακια σπιτι κ θα θελουν σκυλακο !!!! χαχαχαχα θα σε παρουν στο κυνηγι καμια μερα οι γονεις !!!

• Like
Reactions: betty coltrane

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Κυριακή έπρεπε να έρθω στο γραφείο για λίγη ώρα. Έφερα και την ΘΕΑ, με ύφος 1000 καρδιναλίων, λες κι ήταν αυτή η πλοιοκτήτρια, σουλάτσαρε / επιθεώρησε όλα τα γραφεία, μύρισε, χάζεψε, έγλειψε, μασούλισε, έκανε πιπί:p (δεν πρόλαβα βρε παιδιά και δεν έχει και μπαλκονόπορτα το γραφείο) κι έφυγε κιουρία. Σιγά μην σκιαζόταν το κορίτσι μου.
Αν μαζεύονταν στο γραφείο τα σκυλιά που έχουμε θα ήταν ένα γπ (αρσενικό), δύο αδεσποτούλια γύρω στα 20 κιλά το καθένα (θηλυκά), και η ΘΕΑ μινιόν. Θα κάνανε πάρτι :love: :D

Γεννημενη αφεντικο !!!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ευτυχώς εγώ, όπως και η ghelly, είχα δικό μου γραφείο
Η ghelly ουτως ή αλλως δε θα χε προβλημα, θα το βαζε στην δεξια τσέπη, χωράει :p

• Like
Reactions: ghelly

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Τι τραβάω με αυτό το σκυλί...αυτή τη στιγμή που σας γράφω δίνει χαστούκια στο αερόθερμο που έχω ανάψει να δροσίζει το γραφείο

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Που να ειχαμε εμεις τετοια κινητρα οταν πηγαιναμε !!! Θα πηγαινουν μετα τα παιδακια σπιτι κ θα θελουν σκυλακο !!!! χαχαχαχα θα σε παρουν στο κυνηγι καμια μερα οι γονεις !!!
Μου κάνει εντύπωση που δεν εχω ακουσει ποτε κανενα παραπονο. :)

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Τι τραβάω με αυτό το σκυλί...αυτή τη στιγμή που σας γράφω δίνει χαστούκια στο αερόθερμο που έχω ανάψει να δροσίζει το γραφείο

χαχαχαχαχ ! δεν της αρεσει η αποδοση !!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Mια φορά κι έναν καιρό βρήκε κάποιος έναν κούταβο στον δρόμο. Τον πήγαινε λοιπόν κάθε μέρα στην δουλειά του για να μην τον αφήνει μόνο στο σπίτι.
Κάποια στιγμή προσωπικοί λόγοι τον έκαναν να θέλει να τον δώσει και άρχισε να ψάχνει. Μία συνάδελφος του που δεν είχε κανένα πάρε δώσε με σκύλους, τους φοβόντουσαν και τους σιχαίνονταν μιά μέρα ήρθε στεναχωρημένη στην δουλειά και ο κούταβος της ιστορίας κάθισε δίπλα της και έβαλε την κεφάλα του στα γόνατα της. Μετά από λίγο τον υιοθέτησε η κυρία αυτη, του κάνει γενέθλια και τον έχει στα όπα όπα , και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.
(και όχι μόνο τρίχες ανέχεται αλλά και γλωσσόφυλλα από τον όμορφο ο οποίος έχει την σιχαμένη συνήθεια να τρώει σκατούλες!)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η ghelly ουτως ή αλλως δε θα χε προβλημα, θα το βαζε στην δεξια τσέπη, χωράει :p
Εισαγγελέας ανεβαίνει τη σκαλα του δικαστηριου. Τσάντα ώμου και σακουλα με δικογραφίες. Μιλάω απέναντι με συνάδελφο και παρακολουθώ. Τσουυυυυυυυυυυυυπ πετάγεται από τη σακουλα με τις δικογραφιες ενα μαλτεζοκεφαλάκι και μένουμε και οι δύο παγωτό!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Το είχα δει και το είχαμε συζητήσει κιόλας εδω (για χαβαλέ και καλά) και καταλήξαμε ότι δεν παίζει να γίνει ποτέ διότι..έχουμε και λέμε: 1 μπόξερ, 1 πεκινουά, 1 ημίαιμο τσομπανοειδές 50+ κιλά, 1 λαμπραντόρ, 1 ντόπερμαν, 1 ημίαιμο κοκονοειδές, 1 μπουλντόγκ, 1 ακίτα, συν τα δυο δικά μου. Και δε θα ταν σωστό για τα κατοικίδια των άλλων..δλδ τι; Αυτά να μην έρθουν στη δουλειά;; Οπότε έχουμε επιπλέον κουνέλια, γάτες & πτηνά (οκ το ενυδρείο δεν θα το φέρω πες). Εχμ..δε νομίζω :eek:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
Το είχα δει και το είχαμε συζητήσει κιόλας εδω (για χαβαλέ και καλά) και καταλήξαμε ότι δεν παίζει να γίνει ποτέ διότι..έχουμε και λέμε: 1 μπόξερ, 1 πεκινουά, 1 ημίαιμο τσομπανοειδές 50+ κιλά, 1 λαμπραντόρ, 1 ντόπερμαν, 1 ημίαιμο κοκονοειδές, 1 μπουλντόγκ, 1 ακίτα, συν τα δυο δικά μου. Και δε θα ταν σωστό για τα κατοικίδια των άλλων..δλδ τι; Αυτά να μην έρθουν στη δουλειά;; Οπότε έχουμε επιπλέον κουνέλια, γάτες & πτηνά (οκ το ενυδρείο δεν θα το φέρω πες). Εχμ..δε νομίζω :eek:
Παρόλα αυτά σε γαμώ τα μέρη δουλεύεις, υπάρχει κανείς που δεν έχει κατοικίδιο???

Εδώ σε άλλες δουλειές με το τουφέκι τους ψάχνουμε αυτούς που δεν ξινίζουν τα μούτρα τους στην αναφορά σε τριχωτά τετράποδα (ή φτερωτα δίποδα κτλ κτλ).

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
μμμ..και που έχουν..καλύτερα να μην είχαν..believe me..1-2 (άντε 3 να τ αφήσω; ) άτομα να ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ζώα τους. Με μεγάλη έκπληξη, έναν νέο σχετικά συνάδελφο (που έχει το ντόπερμαν), πιο..μεγάλης ηλικίας. Πραγματικά τους χαίρομαι κάτι τέτοιους τύπους.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εγω μια φορα τον εχω παρει μονο οταν ηταν να εισπραξω και μπηκα μεσα στο μαγαζι οταν καθαριζαν οι καθαριστριες.
αγαλματακια ακουνητα,αγελαστα,αμιλητα παιζαμε χαχαχα

το καλο ειναι οτι πηρα ευρα.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Και εγώ κάποιες φορές την παίρνω μαζί μου.

Όταν έρχεται κάποιος βέβαια την έχω δίπλα μου μέσα σε τσάντα μεταφοράς (μεγάλη σε μέγεθος, χωράει να ξαπλώσει).
Προσαρμόστηκε σχετικά εύκολα. Μένει στη θέση της και δεν πλησιάζει κανέναν. Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στο γραφείο δεν την ακούς ακόμα και όταν κάποιος είναι από έξω, αντίθετα με ότι κάνει στο σπίτι όπου η προειδοποίηση είναι επιθυμητή συμπεριφορά.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αααα εγώ δεν μπορουσα να τη βγάλω φωτο τη δικιά μου....
Καθόταν στην δικη μου καρεκλα, ακριβως πισω από τον κ@λο μου. Όταν κατεβαινε από εκει, κατω από το γραφείο, διπλα στα πόδια μου!
Αλλά αν ερχόταν κοσμος και ειδικά αν χτυπαγε κουδουνι.... συναγερμός!