Φέρτε το σκύλο σας στην δουλειά!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
για διαφημιστικο τρικ.. βαλε και αλλα στυλο... να βλεπει ο πελατης οτι ειναι τρεχουμενα ολα στο γραφειο.. δεν ειναι γραφειο πρωθυπουργου.. να θελει μονο ενα ;)
ενα πινακακι γκραβουρα/μεσαιωνικο κατι σοβαρο και σεμνο πανω απο εσενα... ενα πιο κινκι παω απο το ειδωλιο ;)

εκεινα τα μεγαλα τα χαρτινα με τα πολλα φυλλα ειναι σαν την ''ταξινομηση'' στα εργαστηριακα στα νοσοκομεια παραγκας..χτυπανε ασχημα..:)

ενα χαλακι κατω τυπου βελεντζα σε σκουρο η κοκκινο/πορφυρο χρωματακι τον κανει τον αλλο να ειναι πιο ανετος λαικ χοουμ..

οι σωληνες απο το καλοριφερ το χαλκινο χρωμα κανει αντιθεση με το ασπρο..ριξτες ενα χερακι :D

α και εκεινο το μπασκετ νομιζω ειναι καλυτερα να παει απο την αλλη πλευρα γιατι δειχνει οτι δεν σε ενδιαφερει που θα ειναι ο χωρος του.. αφου δεν θα καθισει καποιος εκει στο ειδωλιο αλλα μονο στην καρεκλα ! ειναι λιγο φαουλ..

αυτα ! 20 ευρω η εναν καφε κερασμα παραλια ε ;) (ξερεις εκει που παει ο Χρηστος,στα λαιφ εντ σταιλ) :D

• Like
Reactions: HolywoodBrn

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Αααα εγώ δεν μπορουσα να τη βγάλω φωτο τη δικιά μου....
Καθόταν στην δικη μου καρεκλα, ακριβως πισω από τον κ@λο μου. Όταν κατεβαινε από εκει, κατω από το γραφείο, διπλα στα πόδια μου!
Αλλά αν ερχόταν κοσμος και ειδικά αν χτυπαγε κουδουνι.... συναγερμός!
Και εμένα ghelly αυτός ο συναγερμός ήταν το πρόβλημα μου στην αρχή. Το πως συνεργάστηκε και εγώ απορώ!
Τι αόριστος είναι αυτός; Εσύ άρχισες ήδη τις διακοπές! :mad::D

εμενα το καναπεδάκι-εδωλιο μου αρεσει!!! Σε βάζει στο κλιμα!:D
Αυτή είναι η χειμερινή της κατοικία, δίπλα στο καλοριφέρ για να ζεσταίνεται. Απέναντι είναι το air condition οπότε το καλοκαίρι μετακομίζει αλλού:

Ntouli, η φωτογραφία είναι ένα από τα τρελά σαββάτα των παρελθόντων ετών στο γραφείο (έχει και τα καλά της η κρίση!) και κάπου δίπλα πιθανό θα είχε και φαγητό delivery. :p Ευχαριστώ πάντως για της συμβουλές κ επιφυλάσσομαι για κέρασμα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χαχαχαχαχα ετσι που παμε θα τις αρχίσω και δεν θα τις τελειώνω τις διακοπές!!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
για διαφημιστικο τρικ.. βαλε και αλλα στυλο... να βλεπει ο πελατης οτι ειναι τρεχουμενα ολα στο γραφειο.. δεν ειναι γραφειο πρωθυπουργου.. να θελει μονο ενα ;)
ενα πινακακι γκραβουρα/μεσαιωνικο κατι σοβαρο και σεμνο πανω απο εσενα... ενα πιο κινκι παω απο το ειδωλιο ;)

εκεινα τα μεγαλα τα χαρτινα με τα πολλα φυλλα ειναι σαν την ''ταξινομηση'' στα εργαστηριακα στα νοσοκομεια παραγκας..χτυπανε ασχημα..:)

ενα χαλακι κατω τυπου βελεντζα σε σκουρο η κοκκινο/πορφυρο χρωματακι τον κανει τον αλλο να ειναι πιο ανετος λαικ χοουμ..

οι σωληνες απο το καλοριφερ το χαλκινο χρωμα κανει αντιθεση με το ασπρο..ριξτες ενα χερακι :D

α και εκεινο το μπασκετ νομιζω ειναι καλυτερα να παει απο την αλλη πλευρα γιατι δειχνει οτι δεν σε ενδιαφερει που θα ειναι ο χωρος του.. αφου δεν θα καθισει καποιος εκει στο ειδωλιο αλλα μονο στην καρεκλα ! ειναι λιγο φαουλ..

αυτα ! 20 ευρω η εναν καφε κερασμα παραλια ε ;) (ξερεις εκει που παει ο Χρηστος,στα λαιφ εντ σταιλ) :D
και αναρωτιόμουν ποιός γράφει τόση ώρα..πήγες κι έβγαλες τον Ντούλη απο άβαταρ κι έβαλες την αγριόφατσα για εκφοβισμό; undercover φάση;

• Like
Reactions: ntoulis

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
και αναρωτιόμουν ποιός γράφει τόση ώρα..πήγες κι έβγαλες τον Ντούλη απο άβαταρ κι έβαλες την αγριόφατσα για εκφοβισμό; undercover φάση;
Από το περιεχόμενο δεν κατάλαβες ποιος γράφει; :D
Για το άβαταρ τα έχω πει και εγώ... Πρέπει να αλλάξει άμεσα!

• Like
Reactions: ghelly and ntoulis

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στο γραφείο δεν την ακούς ακόμα και όταν κάποιος είναι από έξω, αντίθετα με ότι κάνει στο σπίτι όπου η προειδοποίηση είναι επιθυμητή συμπεριφορά.
Αυτό δεν το έχει πολύ ρε γμτ ο δικός μου. Αν είναι μικρός στην ηλικία άνθρωπος δεν έχει θέμα. Αλλά αν μπει ενήλικας που δεν γνωρίζει και τον ξαφνιασει, αρχίζει το γάβγισμα.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Αυτό δεν το έχει πολύ ρε γμτ ο δικός μου. Αν είναι μικρός στην ηλικία άνθρωπος δεν έχει θέμα. Αλλά αν μπει ενήλικας που δεν γνωρίζει και τον ξαφνιασει, αρχίζει το γάβγισμα.
Και η δικιά μου δεν περίμενα να το κάνει.
Να την παίρνω αρχικά ήταν λύση ανάγκης όταν έλειπα πολλές ώρες. Μετά μου άρεσε η ιδέα και αρχίσαμε να το δουλεύουμε. Το "καλό" είναι ότι γαβγίζει σε όλους, πχ και σε φίλους μου που τους γνωρίζει, οπότε τους έφερνα για πρόβα. Ξέρεις τι εργατοώρες έχουμε χάσει; :p
Αφού σταμάτησε να γαβγίζει μάλιστα έπαιρνε τη στάση που παίρνει συνήθως λίγο πριν πάει να κυνηγήσει κάτι. Ακίνητη με τα μάτια, τα αυτιά, τη μύτη (όλα εκτός από τη φωνή!) επικεντρωμένα... στην πόρτα. Μετά το έκοψε και αυτό. Τώρα ούτε τα αφτιά-κεραίες μπορεί να μη σηκώσει.
Πολύ σπάνια θα γαβγίσει -και δύο από τις φορές που το έκανε αποδείχτηκε σωστή προειδοποίηση.

Δεν την παίρνω όταν δεν έχω κενό ενδιάμεσα ή όταν έχω συνάντηση με πολύ κόσμο ταυτόχρονα (= πιθανό να ανέβουν οι τόνοι). Επίσης, βοηθάει και ο χώρος της δουλειάς που είναι κάπως ελεγχόμενος. Δεν είναι πχ μαγαζί να μπαινοβγαίνει κόσμος πολύς ή "απροειδοποίητα" και συνήθως έρχονται με ραντεβού οπότε μπορείς να προβλέψεις ποιες μέρες δεν είναι κατάλληλες για να την πάρεις μαζί σου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
πρωτα θα παρουμε το Μουντιαλ και μετα θα βγαλει ο Ντουλης την μασκα ! :D
A ρε Ντουλάκο εσαεί με μάσκα θα σε έχει ο τρελάρας ο μπαμπάς σου :p

• Like
Reactions: ntoulis