Φιλάτε το σκύλο σας;

Φιλάτε το σκύλο σας;

• Συνέχεια

Votes: 234 64,8%
  • Μερικές φορές

Votes: 104 28,8%
  • Ποτέ

Votes: 23 6,4%

• Total voters
    361

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
εγω δεν την φιλαω...κυλιεται οπου βρει και σιχαινομαι.ουτε αυτη ομως.δεν ειναι απο τα σκυλια που σε γλυφουν...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ερωτηση: ξερει καποιος γιατι οταν ξαπλωνουμε στο πατωμα οι σκυλοι μας τρελαινονται απο χαρα κ μας γλυφολογανε?
επειδη ειμαστε στο επιπεδο τους;
Βρίσκουν την ευκαιρία να "κυριαρχήσουν" πάνω μας :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εμείς φιλιόμαστε με όλους τους δυνατούς τρόπου και σε όλες τις πιθανές τοποθεσίες πλήν των σχετικών με εξόδους αποβλήτων

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ολη την ώρα την φιλάω στη γουνα της, δεν αντεχω τα γλωσσοφιλα και τα σάλια της, κι οταν την απομακρυνω αισθανεται περιεργα....αλλα δεν την παλευω με τη σαλιαρα της!!Μπλιαχ!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τον φιλαω στο κεφαλι και στο σβερκο συνεχεια.Δεν αντεχω να με φιλαει με τοοοσο σαλιο.Ειναι σα να με γλυφει αγελαδα.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Τη μια μου τη μικρή (το τσίου) τη φιλάω συνέχεια! Είναι τρελλή ζουζουνα και λατρεύει τα φιλάκια! Όποτε την πάρω αγκαλιά, αρχίζει το γλύψιμο σε όλο το πρόσωπο, στ'αυτιά, πιπιλάει τα μαλλιά μου, κάνει σαν παρτσακλό :D:D
Η άλλη μου (η Μπουμπού) δεν πολυτρελαίνεται για τέτοιες κινήσεις, λατρεύει όμως να ξαπλώνεται ανάποδα και να της χαϊδεύω την κοιλίτσα και τα μπιτζάκια με τις ώρες :D:D
Για τον Ούζο δεν το συζητώ κάν! Ούτε κατά διάνοια φιλάκια με τόσο σάλιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Άσε που προτιμά να μου τα ρίχνει εκείνος (ο άτιμος!) και μετά κολλάω ολόκληρη:D:D

Και ναι, σιχαίνομαι! Γενικώς είμαι αρκετά σιχασιάρα στη ζωή μου, αλλά με τις μικρές -δεν ξέρω βρε παιδί μου- νιώθω εντελώς διαφορετικά, δεν μπορώ να το εξηγήσω!
Οι δικοί μου με βλέπουν να τις φιλάω και δεν το πιστεύουν:rolleyes::rolleyes:

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
48
Αθήνα
Οι μεγάλες είναι πίο '' δύσκολες '' ειδικά η Ινώ . Την φυλάω στο κεφάλι και ανταποδείδει διακριτικά στο μάγουλο ή στο πηγούνι μου. Η Ελεονώρα είναι πιο διαχυτική και πιο άγαρμπη.
Ο Ρομελάκος δεν δίνει κανένα περιθώριο να ΜΗΝ τον φιλήσεις και να μην τον χαιδέψεις γιατί πολύ απλά το κάνει πρώτος και μάλιστα ο μισός απάνω μας ! Όταν βάζουμε δε το κλειδί στην πόρτα μια γλώσσα ακούγετε να δίνει φιλάκια, το τέρας που τον φοβούνται !

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Την Ζηνα την φιλαω συνεχεια και παντού (σχεδον παντού!).
Την Ηρα σπανια και μονο στην κεφαλα της.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
Την Ζηνα την φιλαω συνεχεια και παντού (σχεδον παντού!). να το προσεξεις αυτό!!!
Την Ηρα σπανια και μονο στην κεφαλα της. παρατηρώ και σε σενα ιχνη ρατσισμού!!! !

καλως ήλθες πίσω... μας έλλειψες! :p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τουλαχιστο ελειψα σε καποιον :(:p Ευχαριστω καλε μου φιλε :D.

Η Ζηνα που λες ειναι σαν αρνακι γαλακτος. Τρωγονται τα παντα :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά

Π'ω,πω ένας "γκρινιάρης" ευαισθητούλης που μας προέκυψε!!!!!! ;););)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ

Καλωσήλθες πίσω, Αρη! Καλά κουράγια σε όλους τους τομείς!

Και σε μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη φιλήσουμε τη Μόκα, πολλές φορές την ημέρα!!!
Εξάλλου, η ίδια όχι μόνο μας φιλάει τρυφερά (ξέρετε, με αυτή τη γλώσσα που είναι σαν φαρδιά γραβάτα), αλλά μας αγκαλιάζει κιόλας, με τα ...χέρια της. Είναι αδύνατον να αντισταθούμε (όλοι μέσα στο σπίτι).